Hjem og familieBørn

Suit til pigen i det nye år - et ansvarligt valg

Suit til pigen i det nye år til dig før eller senere, vil du nødt til at vælge, hvis du uddanne en datter. Hvis din familie julen forbereder i forvejen, så det begynder at gøre før, at skoler og børnehaver. Og ingen af matinéforestilling er ikke uden fancy kostumer. Deres valg er en reel hovedpine for alle forældre. Desuden piger er hans billede meget kræsne drenge. Og fordi du ønsker at klæde pigen for det nye år var det unikke og originale. Hvad skal man gøre?

Hvad man skal kigge efter

Maiden, snefnug, fe, sildeben - den første ting, der kommer til at tænke. Ja, kan disse muligheder ikke kaldes original. Desuden kan de ikke være egnet til alle børn. Det er vigtigt ikke kun at komme op med en interessant kostume til piger i det nye år, men også at tage hensyn til på samme tid hendes karakter, hendes hobbyer.

  1. Den mest populære og ønskede image blandt piger - en prinsesse. Men sådan en dragt kan også være anderledes. Forberedelse det, overveje karakteren af datteren. Hvis hun er en rigtig Fidget, elsker hun bevægelsen og ikke sidde stille, så det passer til billedet af en blid og samtidig fræk. Køb en smuk kjole, men dekorere barnets ansigt med fregner, vzeroshte hår. En sådan billede vil være præcis den originale. Men godmodig pige vil sætte pris på en kjole i en romantisk stil, klassisk frisure - f.eks strandede løse krøller.
  2. Hvis du vælger en kostume til piger i det nye år, tænker, og hvad hun nyder. Måske hendes foretrukne spil - til lægen. Så kan vi komme op med og legemliggøre billedet af en munter læge. Hvis barnet elsker at danse, hun virkelig ville glæde kostume arabiske prinsesse eller bold kjole. Og hvis din datter er - en rigtig drengepige - hvorfor skulle det ikke være en cowboy for en dag (også en damer var blandt dem). Suit til pigen i det nye år, som er indbegrebet af billedet af heksen, elsker af alle slags synes interessante historier og drømmer.


Et par eksempler

På alle tidspunkter, børnene elskede Disney-tegnefilm. Din datter ved, hvem denne Pocahontas eller Snehvide præcist? Så hvorfor du ikke vælge den kjole en pige til nytår, på dette grundlag?

  1. Pocahontas kostume. Opret en stof efterligne ruskind, mørk rød og beige farver. Det er nødvendigt at sy en lige kjole, tunikaer, ponchoer og lige bukser. Suit færdig med frynser. Headdress vil blive dressing med en pen. Til fods kan du skoet bløde mokkasiner.
  2. Billedet af Snehvide. Det er let at identificere - kostume består af en bue, de lavere nederdele og kjoler. Med sidstnævnte bliver nødt til at pille. Slangen skal være en "lommelygte" overdelen er lavet af blå satin, vil det rumme en dekorativ snøring og nederdel er lavet af gul satin. Nedre skørt er lyserødt stof.

Passer til pigen i det nye år er ikke nødvendigvis købe. Det hele afhænger af dine ønsker og fantasier. Nu meget populære billede af Winx feer. Sam kostume at sy let og vinger kan købes. Måske er din pige er en kinesisk skønhed, smuk sygeplejerske (venligst ikke bagatellisere), lyse grøntsager eller frugter, Snedronningen, og så videre. Massen af muligheder, må du ikke køre sig ind i rammen. Men observere foranstaltning, så dit barn ikke får griner fra andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.