LovOverholdelse om regulering

Hvad truer med at afslutte på den modkørende vognbane

Ganske lang tid at udnytte bilen og uden at møde med færdselspolitiet, sløvet ansvarsfølelse. Vi bryder reglerne, tillader rejse ind i den modkørende vognbane, og vi forbliver ustraffede. Og for en sådan overtrædelse af kodeksen for Den Russiske Føderation forudsat en administrativ straf karakteren af fratagelse af førerens rettigheder i en periode på fire til seks måneder.

Sag om en sådan overtrædelse, normalt ses i Magistrates 'Court, på grundlag af de eksisterende færdselsregler og stedlige kompetence.

Check ind i den modkørende kørebane er normalt forbundet med at begå overhaling. Nogen ønsker ikke at bevæge sig langsomt, at være i mask, en person i en fart, og nogen bare ignorerer alle stående foran.

Bortset fra disse situationer er der dem, der bevidst arrangeret færdselspolitiet. Således de føje til dit budget. For eksempel kan en politimand lægge hindringer på fortovet på en sådan måde, at den handlede på kørebanen. Chaufføren, flytning, bemærker det og, forsøger ikke at fornærme og ikke at skade sin bil, et par hjul rører den faste linje. Så meget for udkørsel i den modkørende vognbane. Et andet eksempel. Forud for en lang periode med den vej, der går op ad bakken. DPS officerer køre traktor-type køretøjer. Dvs. skovsnegl. Flyt bilen bag ham, snart træt af at kravle på motorvejen med en maksimal hastighed på højst hastigheden af cyklisten. Han forsøger at overhale i forbindelse med kollisioner på en dobbelt fast linie. Foran er allerede venter på ham, "Jægere i uniform." Her er du garanteret til fratagelse af rettigheder til afkørslen ved den modkørende vognbane.

Selvfølgelig er det ikke altid at skyde skylden trafik politifolk, du bare ikke bryde reglerne og ikke bukke under for provokationer.

Der er konflikter, når der gennemføres på modkørende vognbane afgang sving i den tilladte retning. Her kan du også blive opkrævet i den modkørende vognbane af låntagning. Så vidt det er lovligt, og hvorfor det sker?

Når udført manøvren, bane måske ikke altid være korrekt. Du kan bebrejde føreren og og vejservice, der forårsager layout. Drejning, skødesløs chauffør skærer hjørnerne, og derved zoomer ind på kontinuerlig linje, eller generelt bevæger sig i den modsatte vognbane. Der er afgange fra domstolene, hvor selv har markeringer, som det er umuligt ikke at kollidere med gode intentioner. Fordi exit fra vejen er i en vinkel på 90 grader, og det råderum er ikke nok. Det er løbet ind i en fast linje.

Enhver afkørsel i modkørende vognbane at blive straffet ved fratagelse af rettigheder i en periode på fire til seks måneder. Dette gælder også, når de foretager et venstresving. Drejning mod højre, som regel den modsatte vognbane for at fange problematisk - er langt væk.

Der er en anden kontroversiel situation, der er forbundet med skæringspunktet mellem midterlinjen. For eksempel, man bevæger sig langs en snoet vej, hvor det er et tegn på begyndelsen - overhaling er forbudt. Følg efter skiltet af tiden, indtil saven og den forreste lange lige vejstrækning. Den fuldt optrukne linie bliver diskontinuert. Alt vi kan roligt gå til overhaling. Men det var der. Du stopper en politimand - færdselspolitiet og indicts, som giver afkørslen ved den modkørende vognbane overhaling.

Den omstændighed, at tegnet forbyder overhaling, er gældende indtil næste kryds. Så er det uklart, hvorfor den stiplede linje er markeret? Eller er det igen skifter til politiet?

Men disse er isolerede tilfælde. De forekommer mindre hyppigt.

I nogle tilfælde, Magistrates Court annulleret beslutningen om fratagelse af en førerens rettigheder. For eksempel blev chaufføren ikke korrekt anmeldt - dagsorden bragte en dag senere, og sagen blev hørt i hans fravær. Eller udarbejdet af protokol trafik politifolk med overtrædelser. I dette tilfælde er chaufføren også fritaget for administrative ansvar. Men du behøver ikke stole på en gunstig kombination af omstændigheder, du simpelthen nødt til at forsøge ikke at bryde reglerne, herunder dem, der vedrører den modkørende vognbane afgang. Efter alt, nogle gange er det påvirker ikke kun den skæbne rettigheder, men et helt liv ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.