FormationUngdomsuddannelse og skoler

Dam - hvad er det? Som det er dannet? typer af vandområder

Meget ofte, over hele verden kan møde mange forskellige vandområder. Som regel er de dannet i fordybningerne i overfladen af jorden. Så opstår spørgsmålet: "reservoirer - hvad er det? Hvad er grunden til deres forekomst? "For at besvare dem, skal du være fortrolig med den videnskab som hydrologi. Det er ved at undersøge alle mulige vand interaktion med miljøet, såvel som fænomener, der forekommer i den. Nogle opnåede resultater hydrologer bruges, når forsendelse og gennemfører operationer på vandige strømme.

Dam - et sted, hvor væsken akkumuleres med minimal eller ingen afstrømning. Ofte er dette sted er de menneskeskabte og naturlige hulrum. Hvis vi tager højde for den brede betydning af ordet, er damme også kaldet havene.

typer af vandområder

Reservoirer er opdelt i flere typer efter forskellige faktorer. Med sin eksistens, den tid, de er opdelt i faste og midlertidige. Sidstnævnte opstår kun i visse sæsoner af hullet i en vis periode. For eksempel, pools og oxbow søer, som vises som et resultat af foråret oversvømmelser af store floder. Ifølge fremgangsmåden til dannelse reservoirer er kunstige og naturlige. Af den kunstige omfatter svømmebassiner, damme, reservoirer, dæmninger.

Dam - er vand, der afviger fra hinanden ved deres kemiske sammensætning, indholdet af sporstoffer og andre biologiske stoffer. Også en af de vigtige indikatorer er en ophobning af salte. Det er på denne faktor bestemmer den slags damme. De er inddelt i frisk og salt. Hver af dem svarer til en bestemt flora og fauna.

sø skabt af naturen er en ophobning af vand i landet fordybning. Det har ingen mund, og kilden, og er ikke en del af verdens oceaner. Vandet er for det meste stillestående, uden klart definerede tendenser. Power skyldes primært grundvand, mindre regn og sne. Sø - et særligt organ af vand. Dette skyldes det faktum, at nogle gange er det det giver nyt liv til floderne, ikke giver dem mulighed for at tørre ud. For sin størrelse og karakteristika af søen indtager en midterposition mellem dammen og havet. På planeten der er mere end 5 millioner af data reservoirer, som generelt overtrukket med 1,8% af jorden.

Den største sø i verden er det Kaspiske Hav. Det har ingen stikkontakt, som ligger på grænsen mellem Asien og Europa. Vand adskiller højt indhold af salte, som ligger i området fra 0,05% til 13% afhængig af områder.

bayou

En sådan ophobning af vand - ustabil fænomen. Som regel er det dannet i løbet af foråret oversvømmelser. Gammel kvinde er i en flodslette. Hun er konstant udsat for oversvømmelser. Floden, ændre retningen af sengen, hvilket efterlader et dyb depression. Efterfølgende er de fødestedet for de ældre kvinder. Bayou er en fuld reservoir. Der kan argumenteres for på sine karakteristika og fravær af strømmen. Ofte er det formet som en segl eller en løkke. På grund af det faktum, at flodvand stopper kommer til oxbow sø, er det stadig lidt tid der som en sø. Efterfølgende, gemmes permanent sand og dynd, og efter en vis periode det omdannes til rå eng, sump eller helt tørrer.

dam

Ofte er der en dam - en dam. Han skabte mennesket for at gemme vandreserver, der senere vil blive benyttet til jord kunstvanding, sport, sundhedsmæssige behov, opdræt af forskellige arter af fisk og fugle. De kan ofte findes ciliater eller vandlopper. Der ofte fyldt med karper, ørreder, karper og stør. Typisk, damme kaldet reservoirer, hvis areal overstiger 1 million kubikmeter 3. Tidligere, i nærheden af hver landsby, som er udstyret med et lavt vand, var der en dam, ofte skabt af folket selv. Strøm leveres via regn, snavs, sjældent floderne. Sommetider bassiner, der anvendes til at rense nærheden ligger de floder af forskellige former for forurening.

I farvandet biologiske, fysiske og kemiske processer udføres på forskellige måder. Dette er fordi de respektive karakteristika for type.
Desværre, det synspunkt, at floden - en vandmasse, er fejlagtig. Hun - vandstrømmen. Den væsentligste forskel ligger i det faktum, at i eksisterer alle de vandløb, inden for hvilke, til gengæld påvirker dannelsen af flora og fauna.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.