FormationHistorie

Birkebark - er et vigtigt historisk dokument

Birkebark - er private beskeder og dokumenter 10-16 århundreder, hvis tekst blev anvendt til birkebark. De første sådanne dokumenter blev fundet af russiske historikere i Novgorod i 1951 under en ekspedition til historikeren af arkæologi under kontrol af AV Artsikhovsky. Siden da, til ære for denne opdagelse hvert år fejres i Novgorod ferie - Dag af birkebark. At ekspeditionen bragte ni mere sådanne instrumenter, og ved 1970 de har 464 stykker blev fundet. Novgorod birchbark dokumenter, arkæologer fundet i jordlag, hvor resterne af gamle planter og vragdele blev tilbage.

De fleste af de bogstaver på birkebark er personlige breve. De kom ind på forskellige økonomiske og indenrigspolitiske spørgsmål, overføres instruktioner og beskriver konflikten. birkebark er også fundet halvt i spøg og useriøst indhold. Desuden blev Arkhipovskaya prøver fundet, som indeholdt protester bønderne mod deres herrer, klager over deres skæbne og lister manor forseelser.

Teksten på birkebark viser en simpel og primitiv metode - ridse sin skærpet metal eller knogle pisalom (ben). Præ-behandlede bark for at rydde bogstaverne. Teksten er placeret på birkebark i træk, i de fleste tilfælde uden at inddele den i ord. Når du skriver næsten aldrig brugt den skrøbelige blæk. Birkebark er normalt kort og pragmatisk, kun de vigtigste informationer, der er indeholdt i det. Det faktum, at modtageren og forfatteren kender, er ikke nævnt i det.

De arkiver og museer holdt mange seneste dokumenter og breve skrevet på birkebark. Fundet endda hele bøger. SV Maksimov, russisk etnolog og forfatter, sagde, at han så bogen i Mezen birkebark gamle troende.

Birkebark som materiale til at skrive og transmission af informationer, blev udvidet i det 11. århundrede, men har mistet sin betydning i det 15. århundrede. Det blev derefter udbredt blandt befolkningen i Rusland fundet et papir, som var billigere. Eftersom bark blev anvendt som en sekundær registreringsmedium. Dybest set det blev brugt til almue personlige optegnelser og privat korrespondance og officielle breve og meddelelser af national betydning blev optaget på pergament.

Gradvist gø og gik ud af eksistens. I et af de fundne breve, som blev skrevet klage til den officielle, fandt forskerne instrueret i at omskrive indholdet af birkebark på pergament og derefter sende den til adressen.

breve dating sker hovedsageligt stratigrafisk metode - baseret på det lag, hvor posten blev opdaget. Et vist antal bogstaver på birkebark dateret takket være en omtale i disse historiske begivenheder eller vigtige personer.

Birch bark er en vigtig kilde til historien om vores sprog. At det er muligt at etablere kronologien eller graden af kendskab til en sproglig fænomen, samt tidspunktet for udseende og etymologi af et ord der er mange ord, der findes i de chartre, ukendte af andre antikke kilder. Dybest set, disse er de ord internt anliggende, hvor der var stort set ingen chance for at komme ind værker af forfattere fra den tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.