Mad og drikkevarerOpskrifter

Brændt kanin

Kanin kød er ikke kun lækre og delikat, men også kost. Netop fordi det er så elsket af gourmeter. En værdig plads på listen over de opskrifter, det tager stege kanin. Kog det én gang, og sætter pris på smagen af den fantastiske mad.

Hele kroppe kaniner, der vejer 1-1,5 kg opdeles i portioner, vask og dup tør med køkkenrulle. I vegetabilsk olie steger portioner til de er gyldenbrune og genindlæse dem i en skål til at forberede den stege kanin. Ud over den kanin, vi har brug for kartofler, løg, tomater og hvidløg. Om et kilo (700-800 gram) kartofler rene, min. Luk skåret i stykker, lille brug helt. Rensede og vaskede kartofler stegt på en pande til de er gyldne farve og et andet lag lagt på kødet. Derefter let stegte løg ringe (store bulb 2) og det tredje lag lagde dem. Tomater (2 stk) og hvidløg (4-5 fed) og snittes, også har deres plads i en gryde, som vil forberede stege kanin. Grøntsager i bratkølingsprocessen vil frigive saft, som er imprægneret med en kanin. Hele denne cirkel af kød og grøntsager til at hælde tre spiseskefulde creme fraiche, fortyndet i et glas koldt kogt vand. Hvis saucen ikke dækker grønsagerne, skal du tilføje den fortyndede creme. Med hensyn til salt og krydderier (nummeret på ventilator), de er bedst til at tilføje det i fyldet. Hermed kanin stege kartofler i kog og simre ved svag varme i ca. en time. Prøv det med en træpind til at kontrollere rede kød. Hvis du opdager, at fadet er ikke klar, overlade det til ragout i ti eller femten minutter, indtil fuldt kogte endnu. Klar stege kanin pænt lagt ud på et fad, kødet viste sig at være på toppen, og drys med finthakkede greens. Fadet viser sig meget velsmagende, duftende og appetitligt udseende.

Drøm lidt, kan denne opskrift variere: tilføje et lag af zucchini skåret i skiver, der gør stege saftigere. Og hvis du opretter forbindelse til det samme og stykker af gulerod, vil sødlig parabol modtage en note, at alt for mange ligesom det. Skær i stykker af de samme retter for peber af forskellig farve, får du en lækker regnbue på en plade. Men udover den skønhed og smag af denne parabol er særdeles nyttige. Kanin - mester om indholdet af vitaminer og mineraler blandt de forskellige typer af kød. Da den absorberes af kroppen ved 96%, anbefales det, selv hos patienter med svær gastrointestinal sygdom. Kanin kød skal indgå i kosten af kræftpatienter i kemoterapi i løbet, da det er i stand til at nedsætte dosis af stråling modtaget. Vitaminer indeholdt i kanin - en barriere aterosklerose. En lavt kalorieindhold kød, der gør det muligt at tabe elskere af kødretter.

At stege er bedst at bruge en støbejern gryde. Men hvis du forventer gæster og ønsker at overraske dem, jeg foreslår, at du tilberede stege kanin i en gryde. Teknologi forberedelse er anderledes kun ved, at kød og grøntsager du poster er ikke i samme fad, og dele i de keramiske krukker til hver gæst. En gryderet potter sættes i en kold ovn, som efterhånden opvarmer til 180 grader. Hver potte er nødvendigt at lukke folien, men det er meget bedre, hvis du gør hætten af en konventionel test. Ovnen er for varmt for ca. en time til at forberede. Jeg garanterer, at dine gæster vil glæde, og det vil blive en livret i din familie.

Hvis varmt, kogt i ovnen, vil du synes mere lækker, giver det mening at købe en stor keramisk gryde i 4-5 portioner. Du forbereder det er ikke kun varm, men også ris, dolma, vegetabilske gryderet i ovnen. I dette magiske gryde kan du tilberede mest bud braiseret kalvekød, krydret kylling eller svinekød i sursød sauce, for eksempel. Kog med glæde! Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.