Mad og drikkevarerOpskrifter

Løg ringe: appetizer og pynt

Løg ringe - det er en af de nemmeste at gøre, og en af de billigste godbidder. For nylig, flere og flere øl elskere foretrækker dette interessante appetitvækker, afgår fra pistacienødder, jordnødder og chips. Og i caféerne i stigende grad fodret ringe som en side parabol i stedet for pommes frites.

Hvad er så glad for disse ringe?

På mange måder det faktum, at de lave mad er virkelig meget simpel. Du skal bare have en skål, bland mel (ca. to spiseskefulde) med salt og peber - en halv teskefuld, og den anden - den creme (ca. 150 g) med to æg og mel. Tilføj mel efter behov, således at massen ikke var tyk - omkring 3 spsk. Dernæst tager de chips (som du foretrækker det) og smuldre dem. Drej ovnen til 200 grader.

Det begynder tilberedningen. Skær løgene så tyk som du vil, men ringene. Bedre at tage de store pærer - de er lettere at klippe og ringe opnåede imponerende. Derefter hver ring dyppes i den første skål, og derefter - i en anden. Vi ser på alle de overskydende glas, drys med chips - og spredes på en bageplade. Det er bedre, hvis kogegrejet bagepapir. Hendes smazhem vegetabilsk olie (bare en lille smule til ringen ikke klæber til papiret), og vask noget ikke er nødvendig, kan du roligt begynde at spise kogt. Løgringe bages i ca. 5-8 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune. Så snart den er dannet - kan fjernes. Du kan lave mad nogle sauce og dyppe den i ringen, kan du hæld saucen, hvis serveres ringene som en side parabol. Og du kan spise bare sådan, de får meget velsmagende og uden noget som helst.

Der er en anden måde at tilberede løg ringe - i dejen. Tests, hvor vi dyppede ringen, mange er udarbejdet på øl. Så det viser sig mere luft og volumen. Hvis du ikke ønsker, at volumen - brug almindeligt vand i stedet for øl. For at gøre dette, bland nogle øl med mel, salt, peber, æg og vegetabilsk olie. Du kan tilføje hvidløg, passerede gennem pressen, at smage. Vi slog alle blenderen, indtil en homogen masse. Dernæst er det nødvendigt at opvarme vegetabilsk olie i en gryde - som om vi kommer til at stege pommes frites. Sænk forsigtigt løg ringe, som vi tidligere har dyppet i dej. Under forberedelsen af sådanne ringe - cirka fem minutter, så de vender sprød og meget lækker. Men hvis du kan lide skorpen er bleg, er det muligt at få dem før. Hvis du har en frituregryde, tingene er endnu enklere, vil det tage omkring 1-2 minutter.

Jeg må sige, at i det første tilfælde, hvor vi brugte ovnen, og i det andet, du har brug for at sætte ringen først til bagepapiret og derefter anvende - fordi det vil absorbere den overskydende olie.

Løg ringe til øl ønskeligt at tilvejebringe det samme, eller de kan smeltes og vil ikke knitren. Men det vil stadig være lækker.

Mange tilføje stivelse i dejen (ca. tre spiseskefulde), men disse ringe er mere egnet til pynt.

Sådan koger løg ringe til pynt

De grundlæggende forskelle mellem disse ringe fra snackbar versionen ikke. Kun anbefales i stedet for chips til at bruge brødkrummer at smage kartoffelchips ikke afbryde smagen af hovedretten. Og i stedet for creme fraiche er bedre at tage usødet yoghurt eller nogle mælkeprodukt - yoghurt, for eksempel. Det er bedste løg ringe er velegnet til fisk og kødretter.

Dish, på trods af sin enkelhed, kan det være meget, meget usædvanligt, hvis du får kreativ med madlavning. Alle former for krydderier, krydderiblandinger, forskellige tilføjelser - som alle kan gøre en almindelig øl snacks af dit visitkort. Og, selvfølgelig, et glas øl med ringe, kogt i køkkenet, meget pænere end en købt-chips.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.