Kunst og underholdningFilm

Komedie "Jo mere Carlson": skuespillere og roller

I komedien "Jo flere Carlson" skuespillere-kunstner og instruktør Sarik Andreasyan forsøgt at give et andet liv til det berømte eventyr af Astrid Lindgren om den lille mand, der bor på taget. Imidlertid har historien ændret sig til ukendelighed, men alle de velkendte figurer, som før, forblev på deres pladser. Så der deltog i optagelserne af aktørerne i børnenes film? Af den måde, oprindelig navnet lyder som "Han er stadig Karlosona".

filmskabere og plot summary Den

Filmen "Jo flere Carlson" aktører var involveret nok kendte. Men mindre kendt er direktør for projektet - Sarik Andreasyan, der instruerede film som "Office Romance. Vores tid "" Hvad sker der mand 'og' Graviditet". Alle disse malerier modtaget det meste negative anmeldelser fra kritikerne. I 2015 Saric migreret til Hollywood og lejede et bånd "American Heist" med Edrienom Broudi i hovedrollen. Men selv en stor støbt ikke redde filmen, for eksempel på en velrenommeret hjemmeside Metacritic det har en rating på 23 point ud af 100.

Imidlertid blev Saric ikke afskrækket, og med misundelsesværdig vedholdenhed fortsætter med at skyde en række billeder. Som operatør i projektet "Jo mere Karlosona" trak han Anton Zenkovich ( "The Queen of Spades: Sort Rite '); kunstner film lavet Tatiana Umanets ( "Ny Rate"), og produceret båndet Georgy Malkov ( "Love in the City") og Ghevond Andreasyan ( "Hvad sker der mand-2").

"Jo mere Carlson": skuespillere og roller. Michael Galustjan

Det er ikke let at finde en performer for sådan en farverig karakter som Karlosona. Ikke desto mindre er instruktøren valgte komikeren Mihaile Galustyane - tidligere KVN schike og nu en film skuespiller.

Michael Galustjan ofte bliver part i diverse børne- og familiefilm. På grund af sin rolle i filmen "Gravid", "Gave med naturen" og "The Nanny."

Filmen "Jo mere Carlson" skuespiller fortalte det unge publikum en helt ny version af begivenhederne fra eventyret af Astrid Lindgren. Faktisk Karlosona - er agent af fantastiske mennesker målinger, der hjælper børn med at løse deres problemer. Så denne gang tegnet Galustjana sendt til Jorden for at børn for at "mand i sin bedste alder" hjulpet drengen til at forene sine forældre. Undervejs, børn og Karlosona muligt ikke blot at redde ægteskabet, men også for at forhindre kriminalitet, for at afsløre svindel og vakte en del opsigt i nabolaget.

Ud over at være Galustjan spillede i filmen hovedrollen, han gjorde en anden og kreativ producent af projektet.

"Jo mere Carlson": skuespillerne. Igor wernick

Den rolle, som paven gik til den lidet kendte russiske skuespiller og showman Igoryu Verniku. Skuespilleren er uddannet fra Moskva Art Teaterskole. Filmen begyndte optagelserne i 1980, spillede en cameo rolle i filmen "kalder i foråret." Så den unge skuespiller optrådte i den fri tilpasning af "Mesteren og Margarita" af Mikhail Bulgakov i 1994, såvel som i tv-serien "På hjørnet nær patriarken."

Siden 2000'erne, skuespilleren medvirkede i flere melodramaer. Som regel han spiller eller Lovelace, eller andre end pedantisk, lidt kedeligt karakter tegn. Filmen "Jo mere Carlson" gav skuespilleren mulighed for at blive vist på skærmene i den sidste linie: som kun er en episode, hvor børnene klage til sin far på hans skræmmende spekulanter, der som svar opfordrer ham til at gå til en psykolog. På trods af at Wernicke karakter er på randen af skilsmisse, til slutningen af filmen, han formår at afvikle alle konflikter med sin kone og holde sammen på familien.

Maria Semkina som Lille Mor

Filmen "Jo mere Carlson" var den seneste arbejde i film til Marii Semkinoy. I filmen spiller hun mor barn.

Maria Semkina tilbragte sin ungdom i byen Rostov ved Don. Efter gymnasiet, hun dimitterede fra Institut for Nationaløkonomi, men det fungerede ikke i erhvervet. I stedet gik hun til konkurrencen indehaves af en lokal modelbureau, og har vundet det titlen "Lady charme". Efter nogen tid, blev Maria anerkendt som den "Rostov skønhed".

Efter sådan en triumf tilbudt Semkin at samarbejde med Moskva modelbureau Modus VivendiS. Maria sprang på chancen og underskrevet en kontrakt. De næste par model år brugt på shows og skyderier i Sydkorea, Japan, Frankrig og Italien.

I filmen først Semkin blev inviteret kun som en smuk pige at skabe en skærm æstetik. Men med tiden, modellen viste sig at være i stand til noget andet som skuespiller, så der i de senere år har hun nogle gange bliver endnu en stor rolle, for eksempel, en detektiv, "All Inclusive" i forbrydelsen filmen "Vredens Dag" i Filmen "Min mand - geni "og mange andre projekter.

Nonna Grishaeva som moderne Bok

Aktørerne i filmen "Jo mere Carlson" - stort set kendt person. Det samme kan siges om Nonna Grishaeva - komiker, nyder sidst er meget populær.

Nonna begyndte med ganske alvorlige roller i tv-serien "Grevinden de Monsoreau" hun dukkede op i form af en tjenestepige i melodrama "Moskva ferie" har spillet en laborant. Men navnet Nona gjorde hans komedie projekter. For første gang skuespillerinden har offentligt talt medier efter sine roller i "Valg Day" film, "Radio Day" og "ironi of Love". Efter sådanne vellykkede projekter var skuespillerinden simpelthen knækkede: hun fortsatte med at aktivt fjernet, men nu er hendes ansigt konstant glimtede på tv og endda i forskellige tv-programmer.

Filmen "Jo mere Karlosona" Grishaeva fik rollen som en moderne Bok. Men fordi Nonna karakter kan kun kaldes betinget, da sygeplejersken Elena i hendes præstation repræsenterer en moderne unge kvinder. Men omdømme "domomuchitelnitsy" for heltinden Grishaeva stadig tilbage.

Gosha Kutsenko som en svindler

Komedie "Jo mere Carlson" i sin cast omfatter også den populære russiske skuespiller Gosha Kutsenko.

Goshi til arbejde i genren komedie - ikke en ny begivenhed. Seerne husker godt skuespilleren i rollen som Andrew i en serie af komedie film "Love-gulerod". kan betragtes Denne franchisen uden tvivl en af de mest succesfulde i Rusland, én, kunne kun den første del af filmen tjene på box office i næsten 12 millioner dollars til en pris på 3 mio. Kutsenko også spillede med i mange meget berømte indenlandske film: den historiske film "tyrkisk Gambit", i den fantastiske film "Night Watch" actionfilm "Antikiller" og "§-78."

I komedien "Jo mere Karlosona" skuespiller vises i form af en svindler Nowicki, der bygger intriger mod hans far Toddler. Men det er usandsynligt at arbejde i dette projekt kan kaldes en af de bedste i filmografi af skuespilleren.

Andre roller kunstnere

Movie "Jo mere Carlson" blev vist i 2012-filmen var i teatre i begrænset udgivelse, og i tillæg til alle de ovennævnte aktører seeren kan se skærmen som Oleg Tabakov, Aleksandr Oleshko Semena Furmana og Evgeniya Koshevogo ( "Studio Kvartal-95").

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.