Sport og FitnessHockey

Vinter Wonderland åbner Veliky Novgorod: is palads glad for besøgende

I dagens dynamiske sportens verden har taget en førende position i menneskers liv, og fremskridt har gjort det muligt at udvide omfanget af muligheder. Nu næsten alle i vores land har mulighed for at øve din favoritsport hele året rundt, er det muligt direkte fra udseendet af massen af idrætsfaciliteter i forskellige retninger og udfordringer fra konventionelle sportspladser i gården til den komplekse multi-purpose sportskompleks. Et eksempel på sådanne strukturer kan prale af Veliky Novgorod: is palads, udstyret med den nyeste teknologi, er den i stand til at tilfredsstille ikke kun amatører "is sport", men reelle fagfolk olympiske placering.

Kvalitet og bekvemmelighed - nøglen til succes

Den nyeste udstyr af indenlandske og udenlandske produktion arbejde for det fælles bedste i et symbiotisk forhold udelukkende for bekvemmelighed den gennemsnitlige bruger af banen. Dens Ice Palace "Iceberg" Novgorod udstyret med naturlig is, som Det vil give dig mulighed for at nyde alle fordelene ved de smukke vintersport, fra kunstskøjteløb til ishockey. Smukke pavillon, som huser "Iceberg", vil beskytte dig mod den brændende sommersol og forårsregn.

Det har 3 omklædningsrum, der muliggør hurtig nok pereoblachitsya i dit grej. I tilfælde af mangel af detaljer, vil du være i stand til at leje eller købe bekvemt placeret umiddelbart sportsforretning alt hvad du behøver, fra skøjter til en bred vifte af beskyttende skjold for hockey. Professionel Sharpener vil forme dine skøjter. Ice Palace i Veliky Novgorod byder på mange andre attraktioner for alle besøgende. Efter skiløb kan du nyde

stærk lækker kaffe i caféen, som ligger lige der i bygningen. Det er overflødigt at sige, den nye facilitet dekoreret og oplivet byen Veliky Novgorod. The Ice Palace er et moderne arkitektonisk design. For besøgende bekvemmelighed, er det udstyret med brusere, der er meget nyttigt efter anstrengende motion på isen. High-speed gratis WI-FI vil give dig mulighed for øjeblikkeligt at sætte din selfie på isen i nettet eller overvåge dine vigtige informationsstrømme i "Iceberg" behagelig rolige bar.

Slap af med familie og kolleger

Fantastisk atmosfære og meget lave priser giver mulighed for både amatører og semiprofessionelle konkurrencer på højeste niveau, og for den ordinære familieferie og corporate part af progressive kollegaer, der ikke ønsker at vegetere ved bordet i restauranten.

For voksne og børn byder på mange attraktioner i byen Veliky Novgorod. Ice Palace har mange specielle grupper for atleter i alle aldre. Og i teamet rekrutteret børn fra syv år og opefter, som vil tillade dig at vokse ud af sin søns sande atlet.

vej fjernt

Kom til isen palace "Iceberg" som du kan på din bil (til din rådighed vil være en stor parkeringsplads, hvor det er sikkert at parkere din bil) og offentlig transport. Den 1. februar 2015 til skøjtebanen to ruter for offentlig transport er blevet lagt. selv fra området, vil imidlertid være let tilgængelige for Veliky Novgorod. Ice Palace med glæde venter på nye besøgende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.