SkønhedKosmetik

Facial Toner - Anbefalinger for udvælgelse

Mange af messen køn betragtes som en tonic til ansigtet unødvendigt at den daglige brug af kosmetik. Årsagen - manglende bevidsthed. Sagen er, at den rensende overtræder surhedsgraden niveau (selv når du bruger den mest skånsomme midler) og forstyrre rytmen af arbejdet i overhuden. Den vigtigste tonic funktion er at bringe pH-niveau i normen, der har gavnlige virkninger på almentilstanden og beskyttende funktioner huden. Desuden fjerner resterne af make-up og sæbe strammer porerne, tæpper og fugtgivende, stimulerer blodcirkulationen, og udfører mange andre funktioner. Derfor, daglig brug af en tonic til ansigtet to gange (morgen og aften) er yderst ønskelig.

Valg betyder for et ansigt - især enkelt tilfælde, og behøver kun at være styret af dine behov og krav. Sammensætningen af tonere, undtagen dæmpe og tonicitetsmidler komponenter, er forskellige additiver inkluderet: anti-aging, tæpper, udrensning, eksfolierende, stimulere produktionen af kollagen, blødgøringsmidler osv At vælge en ansigtsbehandling toner, læse etiketten grundigt og matche det med henvisning til din hud.

Tonic til sart og tør hud

Den vigtigste opgave for tør hud er dens fugt og lindre irritation og afskalning. Med denne er det bedst at håndtere lipider, som er indeholdt i naturlige olier. Derfor kosmetiske produkter skal til tør hud indeholder oliven, fersken, abrikoskerneolie, vindruekerneolie, shea eller kakao. Tilstedeværelsen af en (og fortrinsvis flere) af disse komponenter vil give ernæring og hydrering. Den kan også indeholde Keramin, triglycerider, cholesterol (dette er også lipider), vitamin E og B5.

Tonics for normal hud

Opgaven med kosmetik til normal hud - for at forhindre udtørring. Derfor, sammen med rengøring og toning tonic stoffer til forsiden af denne serie indeholder fugtgivende ingredienser. Desuden kan alkohol være inkluderet her (ca. 5% af det samlede antal), men de grundlæggende komponenter - ekstrakter af planter og frugter, vitaminer. Undertiden en del af de tilsatte eksfolierende ingredienser, der gør huden mere glat, fjerner døde (nekrotiske) partikler.

Tonics for problem hud

Deres vigtigste opgave er dens grundig rengøring og desinfektion, forhindrer tilstopning af porerne og dannelsen af betændelse. For denne sammensætning er der alkohol (fra 30 til 50%), æteriske olier med desinficerende virkning, og ekstrakter af forskellige urter.

Til oprensning indbefatter overfladeaktive (overfladeaktive midler) alfagidroksinovye og betagidroksinovye syre. Oftest i sammensætning til fedtet hud tonika foreliggende mælkesyre, citronsyre, æblesyre, salicylsyre, glycolsyre. At vælge en tonic, det vigtigste - ikke overdrive det og ikke udtørrer huden. Derfor foretrække organerne, hvor alkoholindholdet er lav.

Tonics for kombination og fedtet hud

Kosmetiske midler af denne serie er designet til at fjerne skinne, at indsnævre porer og forhindre dannelsen af bumser og betændelse. Til dette formål indeholder alkohol (fra 5 til 30%), og matteringsmidler, samt lægemidler planteekstrakter, frugtsyrer. Ulempen ved disse midler er en kortvarig virkning med undertrykkelse glans: fra 2 til 4 timer, hvorefter det er nødvendigt at tørre huden tonic igen.

der er et stort antal opskrifter for fans af naturkosmetik på internettet, som kan fremstilles en tonic for den person derhjemme. Vælg den metode, bør også være baseret på din huds behov. Før madlavning, altid sørge for, at du ikke har en allergisk reaktion på alle komponenter.

Baseret på disse oplysninger, vil du være nemmere at vælge den rigtige tonic til ansigtet. Feedback fra dem, der bruger det dagligt kosmetik, samt de synspunkter, som de fleste kosmetologer taler for dens daglige brug. Men for at løse, du vil nyde den tonic eller ej, er det kun dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.