SkønhedKosmetik

Makeup til et bryllup gæst: interessante idéer, trin for trin instruktioner og anbefalinger

Bryllup - er den smukkeste og højtidelig begivenhed i livet for enhver pige. Og for at huske det i lang tid, veninder, også forsøger at forberede sig til det ordentligt. Og en af de sidste steder ikke tage det, nogle make-up til bryllup gæster valgte hver af dem.

Hvorfor gøre dig selv bedre?

Mange brude og gæster ved brylluppet forsøger at benytte sig af makeup kunstnere og fagfolk. Dette er en stor mulighed, men kun i tilfælde af fuld tillid til masteren. Ellers er det bedst at udføre deres egen makeup til brylluppet. For gæster er det også vigtigt at se smuk! Hvad er fordelene ved denne beslutning?

 1. At vidne, bruden eller nygifte mor ved udmærket alle fejlene i dit ansigt, samt hvordan man effektivt kan skjule dem.
 2. Det kræver ingen faglige færdigheder for at udføre en make-up i en klassisk stil.
 3. For at få den mest tillid anvende makeup eller vælge den mest succesfulde, kan være uendeligt tog hjemme.
 4. Der er ingen grund til at betale make-up artist tjenester.

Således har besluttet at udføre en makeover på egen hånd, du tager den rigtige beslutning kendt.

Generelle regler for registrering af et bryllup makeup

Før du implementerer en brude make-up til bryllup med sine hænder på hjem, er bruden eller enhver besøgende rådes til at foretage en foreløbig rengøring af ansigtet. Dette kræver de følgende trin:

 1. Rengør huden fugtgivende og tørrer håndklæder.
 2. Lav en fugtgivende lotion eller creme.
 3. Efter helt absorberet resterne at fjerne håndklæder.

Derefter udføres fremgangsmåden påføring af en make-up. Makeup til et bryllup (som gæst, hvis du inviteret) består af følgende elementer:

 1. Anvend fundament. Det bør være lysere end resten af makeup, at give huden mat, skjule svagheder og placering af stabiliteten af makeup på hendes ansigt. Der bør lægges særlig vægt på området omkring øjnene.
 2. Påfør concealer. Det skal matche farven på huden, ikke kun i ansigtet, men også i de åbne områder af kroppen.
 3. Pålagt rødme. De bør give en blid tone i hele kroppen, og det anbefales derfor at bruge farven af fersken eller chokolade. Anvend rødme på kinderne, kindben og bryst.
 4. Brug highlighter, det område af pande, næse og kinder. Den bør anvende en meget lille mængde af midlet.
 5. Med pulver lyse nuancer bør slippe af med fedt i panden, næse og hage.
 6. Med maskering blyant skiller sig ud den linje af øjenbryn. Det opnåede resultat er fastgjort ved hjælp af en gel eller creme base.
 7. Derefter skal du hoppe til øjnene. Først påføres grundlag under linje af øjenbrynene og på begge øjenlåg, derefter anvende skyggen lysere nuancer.
 8. Det forbedrer udtryksfuldhed i øjnene. Det kan gøres ved at anvende en teknik pile eller "banan". Sidstnævnte er en stregtegning fra den øvre til den nedre kant af øjenlåget og gradvis udtynding.
 9. I den næstsidste tur anbefales det at gøre op for læberne. Hvis det ønskes visuel stigning anbefales lyse farver læbestift. Ellers - mørkt. Blyant i farven bør fuldt ud overholde skyggen af læbestift.

Efter genanbringelse bæres og rødme maskering mangler via pulver.

Hvad er de nuancer af makeup under øjenfarve?

Til frisure, make-up til bryllup gæster viste sig at være den mest succesfulde, du har brug for at samle dem op, ikke kun i overensstemmelse med den kjole og den tid af året, men under øjet farve. Således kan disse nuancer kan identificeres:

 1. Brown. Makeup til et bryllup gæst, brune øjne, der skal opfylde følgende krav: anvende eyeliner og skygge mørke nuancer kun - uanset alder. Også, som ekstra farver kan anvendes, er grå, lilla, pink farve eller varm mælk.
 2. Grønne øjne. Messen sex med øjenfarve opfordres til at overholde følgende regler: eyeliner og mascara valgt mørke nuancer af sort, hassel, eller farven på øjnene, og alle vil se spektakulære nuance af pink eller grøn.
 3. Blå øjne. Ejere af farve - blide skabninger, og på grund af deres lys hud og øjne går følgende regler: skygge og eyeliner bør omfatte nuancer af hassel, grå eller fersken farve og kan ikke anbefales at bruge en sort blyant til at fremhæve øjenbrynene.

Hvad er kendetegnene for makeup til bruden?

Siden brylluppet af hovedpersonen - bruden, skal det se meget bedre end alle andre. Derfor, når evnen til at gøre deres egen makeup, hver pige har brug for at kende de grundlæggende funktioner i sin skabelse:

 1. Brylluppet var en succes, makeup skal være perfekt.
 2. Det anbefales ikke at udføre kosmetiske procedurer kun om morgenen eller om aftenen. Det bør vælge gennemsnit udførelsesform.
 3. Du skal bruge super-seje maling og skygger, der kan modstå tårer af en glad brud.
 4. I tilfælde af vinterferien anbefales at bruge en foundation og først derefter - gøre det skygger, læbestift og andre kosmetiske egenskaber.
 5. Når det kræves år fest pulver, termisk vand, lotion og servietter, samt modstandsdygtigt over for fugt frigivelse eyeliner og mascara.
 6. For at spare mest levende farver på læberne anbefales at bruge markører og læbestift. For at forhindre chapping vinteren er forpligtet til at anvende balsam.
 7. Lov til at bruge falske øjenvipper, men kun hvis det er nødvendigt at understrege udtryksfuldhed i øjnene.
 8. anbefales ikke til udrensning maske tærskelen til friskhed og hud integritet.
 9. Omhyggelig udvælgelse af kosmetik. Det bør være mat nuance.
 10. Farve kosmetik bør næsten matche farverne på ferien og påklædning.
 11. Før anvendelse af øjenbryn makeup anbefales at korrektion.

Det skal se ud mor til bruden eller gommen ved et bryllup?

Den næstvigtigste efter bruden ved brylluppet folk er mødre til bruden og gommen. Det er dem, der mest glæde sig og græder for deres børn. Derfor, make-up, de bør ikke være mindre stabil end brudene, men det ser ikke ud mere iørefaldende end bruden. Så udfærdiger makeup til brylluppet (gæster) som malede mødre?

Professionel rådgivning

Da hun ikke selv vil være i stand til at sætte dig selv fejlfri makeup, skal den beskæftige sig med brudepiger eller vidne. Kosmetik til at se på mors ansigt perfekt og bedre end makeup til bryllup gæster bør tage fordel af flere professionel rådgivning:

 1. Ved ansøgning make-up, anbefales det at tage hensyn til skyggen af hår, øjne og kjole til brylluppet.
 2. I tilfældet i sommeren fest ikke at være nidkær med anvendelsen af kosmetik: det kunne føre til en håbløst forkælet makeup.
 3. bør tage det roligt med fundament. Det kan fremhæve aldersrelaterede forandringer.
 4. Kosmetisk anvendes indskrænkende opad.
 5. Pande, næse, hage og kindben bør dækkes med lyst pulver.
 6. Udfør ikke make-up af unge mode. Classic har aldrig været overflødig.
 7. Ansøgning liner og mørke nuancer skygger skal henvises til den ydre del af øjet.
 8. Mascara i sort bør anvendes på de øverste vipper.

For den bedste præsentation af de mest succesfulde løsning anvende makeup, kan du bruge følgende kombinationsmuligheder:

 1. Shadow Ashy nuance i kombination med pastelfarvede læbestift.
 2. Anvende eyeliner og mascara med en total mangel på skygger ud over de lyse nuancer af rød læbestift.

Hvilke regler skal være i overensstemmelse med vidnet af bruden?

Ifølge reglerne for etikette det menes, at vidnet ikke bør overskygge billedet af bruden - det må understrege det. Derfor er makeup til bryllup gæster og vidnet skal naturligvis variere, og fuldt ud opfylde følgende kriterier. Dette er lysstyrken af en makeup i den klassiske makeup bruden. Henviser til følgende nuancer:

 1. Huden skal være ren og ikke har defekter i form af bumser. I tilfælde af deres opdagelse anbefales det at bruge basen og fundament.
 2. Tilstedeværelsen af blød blyant til påføring pile eller "banan", og en børste til rastushevyvaniya.
 3. Skygger i stil med "Smokey Eyes".
 4. Blæk, hvilket giver ekstra volumen.
 5. Læbestift blege nuancer med mat finish.

Yderligere udvalg af makeup i overensstemmelse med den generelle måde bryllup. Hvis man ønsker at arrangere en usædvanlig bryllup make-up udføres i fuld overensstemmelse med de ideer, nygifte.

Hvordan skal ligne brudepige?

Brudepiger - er også en vigtig figur på festivalen. Det er derfor, det skal se det samme som vidne. Den kan imidlertid anvendes, og sådanne variationer make-apa som:

 1. Naturlig.
 2. Den retro stil.
 3. "Smokey Eyes".

Hver af disse muligheder skal være helt overlappe med den måde, vidnet og bruden. Men under ingen omstændigheder bør ikke bruge opkalds eller for blege make-up gæster ved brylluppet.

Hvad skal gæsterne ved brylluppet?

Fordi denne rolle ikke kræver forelæggelse for de generelle regler - bortset tema bryllupper - derefter foretage bryllup gæsterne kan være helt vilkårlig. Det vigtigste - det er i fuld overensstemmelse med den dresscode vielsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.