Kunst og underholdningHumor

Sjove spørgsmål til ferie og quizzer vil gøre begivenheden lysere og mere interessant!

Det er umuligt at forestille sig en ferie uden vittigheder, latter og homoseksuelle ansigter. Enhver begivenhed: et bryllup, en fødselsdag eller en børneferie - foregår med forskellige konkurrencer, der er relevante for situationen. Som en af de underholdende populære quiz. Deltagerne modtager spørgsmål i enhver form, og med de rigtige svar har de ret til opmuntring i form af præmier. Særligt bemærkelsesværdigt er den del, hvor der er tegneserie spørgsmål.

Grundlæggende regler for gennemførelse

Ordren for udførelse af quizes og konkurrencer består af flere trin. Det er vigtigt at udarbejde en plan af spørgsmål baseret på, hvad kontingent er til stede, så deltagerne er interesserede. Det er meget vigtigt at bruge joke spørgsmål til quiz. Ofte hjælper de med at befri gæster og i nogle tilfælde endda afsløre den indre verden for at vise, hvordan udviklet en sans for humor og intellekt. Du kan f.eks. Inkludere:

 1. Hvad kan du ikke bygge et hus uden? (Uden hjørne)
 2. Hvilken gren vokser ikke på træet? (Train)
 3. Hvornår er skoven en snack? (Når det er ost, det er rå)
 4. Branden er ikke synlig, og det er nødvendigt at slukke, hvad er det? (Gæld, kredit)

Quizerne selv kan finde sted enten som et-trin eller i flere runder, trin eller klasser, hvor spørgsmålene gradvis bliver mere komplicerede med overgangen til næste niveau. Og interessante præmier vil være et glimrende incitament til deltagelse af alle gæster i festningen.

Humor er relevant og upassende

Sjove spørgsmål til quiz - dette er et stort aktivitetsområde for fantasi. Det hele afhænger af typen af begivenhed. Vittigheden er uundgåeligt forbundet med sjov og latter, såvel som med positive følelser. Men her er det vigtigt ikke at krydse grænserne, fordi joke er en vittighed , og eventuelle spørgsmål kan ufrivilligt skade nogen værdighed. Selvfølgelig er det umuligt at kende på forhånd, især med et stort antal mennesker, om alle præferencer hos gæsterne. Men hvis vi overvejer problemet generelt, så anbefales ikke vittigheder:

 • Om religiøse emner;
 • Med en bias mod deltagernes nationalitet
 • Med elementer af sort humor eller grusomhed;
 • Helt ærligt vulgært, om seksuelle emner.

Derudover bør der vælges spørgsmål under hensyntagen til deltagernes kontingent. For eksempel bliver brugen af skandaler mellem svigersøn og svigermor i bryllupper ofte svigtende svigerfar og svigermor. Og sådan et spørgsmål vil medvirke til forsigtigt at grine på myten om misforståelse mellem nye slægtninge og vil bede om muligheder for at løse mange problemer i fremtiden.

Præsentanten siger: "Unge bor sammen med ægtefællernes forældre. Svigermorren finder konstant fejl med sønns kone og antyder på hendes manglende evne til at lave mad lækkert. Endnu en gang forberedte den unge husmor en dessert og besluttede at komme med et humoristisk navn til ham, så hendes svigermor ikke kunne sige noget dårligt om skålen. Opgave: at hjælpe svigerdatteren til at hente et sjovt og klogt navn til en sød. "

Svarene kan være sådanne muligheder: "Svekrovin-tungen", "Sødheden af talerne for moderens moder", "For min mands søde mor" og lignende. Absolut alle gæster kan deltage i valg af navn.

Quizzer ved bryllupper

Ved bryllupper blandt andre vittigheder vil komiske spørgsmål til mænd og kvinder om det modsatte felt og forståelse af familieproblemer være passende. At organisere og holde quizzen "Kampen og modstandernes verden" vil være interessant at forene en gruppe mænd mod en gruppe kvinder. Du kan foreslå følgende opgave: Lederen viser billederne, og deltagerne nævner i sin tur motivet, og hvert billede skal kaldes en mand i et maskinkøn og en kvinde i en kvindelig. For eksempel:

 • Kasser - kasse;
 • Taburet - fæces;
 • Seddel - et pengeskilt
 • Vejen er vejen;
 • Hale - en del af kroppen;
 • Leveren er det indre organ.

Besvarelse en gang, giver deltageren ret til at svare på det næste medlem af hans hold. Hvis en deltager ikke kan svare eller reagere ukorrekt, bliver han elimineret fra holdet.

Quiz på børneferie

Hvor kan børn øve sig i humor, spørge humoristiske spørgsmål og hente svar på dem, om ikke på deres fødselsdag, picnics, matinees eller andre kollektive arrangementer? Munter quiz vil hjælpe med at gøre ferien mere interessant. Det er kun vigtigt at vælge de rigtige spørgsmål, herunder sjove opgaver. Du kan endda holde nogle humoristiske sports konkurrencer.

Det skal huskes, at jo yngre kontingenten, jo lettere og tydeligere skal opgaverne være. For børn i førskolealderen er det hensigtsmæssigt at stille simple spørgsmål, for eksempel:

 1. Hvor mange ben har en tusindben?
 2. Hvilken farve har Magpies?

For yngre elever vil opgaverne afvige i logisk farve og evnen til at reflektere. Humoristisk spørgsmål til Børn skal i nogen grad udvikle sig og benytte intelligens. Her er nogle eksempler:

 1. Hvor mange måneder om året har 28 dage? (Alle måneder)
 2. Kan jeg tænde en kamp under vand? (Du kan, hvis vand hældes i et glas, og kampen holdes under glasset)
 3. Under hvilken bus er hare i regnen? (Under den våde)

Quizzer for voksne

At diversificere helligdage til folk i ældre alder vil hjælpe konkurrencer med spørgsmål og komiske opgaver. For voksne kan du arrangere en slags turnering, hvor deltagerne i et spil af et hold stiller spørgsmål til deres modstandere, og de, der henholdsvis udarbejder kølige svar. Samtidig er spøgelsesspørgsmål for voksne fri for at have en række emner, det er allerede værd at se på situationen, graden af fortrolighed for alle deltagere og den generelle atmosfære. Men neutrale spørgsmål er perfekte for ethvert firma.

1. Kan du kalde dig en pingvinfugl? (Nej, han kan ikke tale!)

2. Hvordan man brækker en gren for ikke at skræmme fuglen væk? (Det er nødvendigt at vente, når hun vil flyve væk)

3. Hvad spiser du? (Ved bordet)

4. Hvorfor, når du vil spise, gå til køkkenet? (Efter sex)

Quizzer på virksomhedsselskaber

På virksomheder, hvor arbejdet kollektiv er samlet, kan vittigheder være meget hjælpsomme med at oprette medarbejdere på en positiv måde, de vil lade dig slappe af og føle sig mere fri. Hvis mænd i arbejdstiden opfatter kvinder som medarbejdere, så på corporate side, tegneserier til mænd om kvinder Vil hjælpe med at åbne en masse sjov og interessant. Og damerne vil blive overrasket over, at meget i deres adfærd, det viser sig, er ikke klart for mænd. For eksempel kender ikke alle medlemmer af det stærkere køn:

1. Hvorfor smider en kvinde strømpebukser med neglelak eller lim? (At "pilen ikke løber" længere).

2. Sætter du gær i et kort wienerbrød? (Nej).

3. Hvor mange har strikkepinde til strikning af strømper og vanter? (Fem).

4. I hvilken måned siger kvinder mindst? (I februar er der kun 28 dage).

Quizzer for skolebørn i middelalderen

Humoristiske spørgsmål Er indstillet til at afbøde situationen, skabe en munter stemning og hæve stemningen hos de tilstedeværende. Men viden, tilstedeværelsen af intelligens og opfindsomhed, ingen aflyst. Derfor, under arrangementer organiseret for børn i gymnasiealderen, vil det være hensigtsmæssigt at stille spørgsmål af denne type:

1. Hvad kom først: en kylling eller et æg? ( Æget blev jo tømt af dinosaurier længe før kyllingernes udseende)

2. Hvad er halvdelen af æblet? (I anden halvdel)

3. Hvad kan jeg lave mad, men kan ikke spise? (Lessons)

Alle deltagere skal huske, at denne slags quiz er en sjov og lys ferie. Tag ikke dine tab til hjerte, det er et venligt spil for at styrke kommunikationen, og ikke en undskyldning for rivalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.