Kunst og underholdningHumor

Arkady Yining: biografi og værker

Arkady Yining - et navn kendt af alle, der i det mindste flygtigt stødt på sådan et enestående fænomen, som den sovjetiske satire. Et velkendt manuskriptforfatter, komiker, manuskriptforfatter og forfatter - for hans kreative arbejde, udgav han mere end tyve bøger, var forfatter til mange anerkendte komedie scripts. Men den brede offentlighed, han er bedst kendt som en af skaberne og forfattere af tanken om kult tegneserie show "Omkring latter".

Hvem er han - Arkady Yining?

Biografi af den fremtrædende forfatter og forfatteren startede meget prosaisk. Hvordan begyndte det hele? Inin Arkadiy Yakovlevich Kharkov. I denne by blev han født tre år før krigens udbrud. Hans far døde ved fronten, og opdraget sin søn moderen selv.

Under indflydelse af min mor (hun var ingeniør) fremtidig forfatter indtastet Kharkov Polytechnic Institute. Hvordan kan man så indrømmede selv Yining, en særlig kærlighed til ingeniørfaget, han ikke føler. Han var på det tidspunkt stadig, hvor de skal gå og hvem der skal være, og en afgørende rolle i udvælgelsen af den første speciale mor spillede et forslag om at gå ind i "Polytechnic". Efter at have tilbragt otte år i elektroteknik, han pludselig ændrede hans liv, besluttede at gå til Filminstitut.

Hvordan det hele begyndte

Beslutningen om kardinal ændring i erhvervet, og da det viste sig, hele fremtidige liv Arkady Yining tog allerede ejer og bevidst. Passion for teater, humor, satiriske skitser bytopisatelskimi kom til ham tilbage i college. Måske begyndelsen på en karriere af forfatter-humorist kan betragtes hans deltagelse i KVN spillet som en holdkaptajn. Derudover var der sjovt amatør "klike", og den studerende teater af miniaturer, som den fremtidige berømte forfatter skrev vittige sketches og store programmer.

Hans humoristiske historier offentliggjort aktivt i Moskva udgave. Satiriske skitser Yining optrådt på siderne i populære magasiner som "Crocodile", "Unge". Den unge forfatter-satiriker henledte lokale tv, og snart begyndte han at skrive til tv-udsendelse.

Selv efter endt uddannelse og i løbet af sin otte-årige "inzhenerstvovaniya" Arkady Yakovlevich fortsatte med at skrive. Snart kom det kritiske øjeblik, da jeg var nødt til at beslutte, om at fortsætte arbejdet med en ingeniør, for at lære mere og til at skrive videnskabelige arbejde eller brat skifte retning, minder Yining. Arkady Yakovlevich valgte den anden vej og gik ind i passende fakultet VGIK.

Fra Gurevich til Yining

Gurevich - et efternavn, som er en lille Arkady modtaget fra forældre til James og Sarah Noevich Abramovna. Men for større velklang, samt mange figurer af teater og biograf på det tidspunkt, han tog pseudonymet til ære for sin kone Ina. Arkady Yakovlevich ændres senere officielt på de dokumenter Gurevich om Yining. Interessant, hans kone, som han skylder udseendet af hans berømte navn, nægtede at blive Yining og opholdt Innoy Ivanovoy.

Kreativitet, Film og tv

I dag, fyrre film filmet scenarier Arkadiya Inina, herunder alle dine favorit komedie, "Engang, tyve år senere," "fædre og bedstefædre," "Lonely givet hostel", "En gang løj", "privat detektiv", "On Deribasovskaya godt vejr" "held og lykke, mine herrer." Kun få mennesker ved, at i skabelsen af nogle af dem, han deltog som skuespiller og bit dele. Men selv glimtede i rammen for et øjeblik Arkady Yining formået at skabe en atmosfære af glæde og optimisme.

Indenlandske sendetid i løbet af de sidste fyrre år, er det allerede umuligt at forestille sig uden den vittige, lyse, indsamle et stort tv-publikum, forfatter og skaberen af som er Yining. På hans konto mere end to hundrede tv- og radio-projekter. Hvem husker ikke de "Et eller andet sted er der en by, eller fyr klub", og hvad er hans "En Streetcar Named Desire" og "Family Club"?

I dag det tidligere Sovjetunionen er næppe en person, der ikke har hørt udtrykket "Rundt om latter". Denne legendariske tegneserie show luftes i tolv år, fra 1978 til 1999. Ved roden af sin skabelse stod Arkady Yining som en af forfatterne.

Hans prosa, noveller og bøger samt film og tv-shows, gennemsyret med god humor og optimisme. Hvert femte år professor Arkady Yining rekrutterer studerende på deres kursus på VGIK og fra undervisningen får den samme glæde som fra oprettelsen af scripts og skrive essays.

Med ironi sociale netværk, glans og selfie

Den kreative biografi Arkady Yakovlevich var et samarbejde med den berømte blankt blad Cosmopolitan. Fem år senere skrev han et essay for den kolonne dedikeret til den mandlige syn på kvinder. Og så udgav han tre bøger om kvinder, som altid, med en let humor og kærlighed.

Den berømte forfatter i forhold til moderne teknologi, sociale netværk, internettet er stadig en mand af de gamle skikke og vaner. Han har ingen personlige blogs, eller forfatterens hjemmeside, eller endda en side i en af de mest populære sociale netværk. Forstår ikke Arkady Yining billeder på internettet, der fortælle verden, hvordan din dag begynder, til den endeløse "husky" og lokalet finde på nettet. Efter hans mening er det bedre at gøre kærlighed eller en god læse en bog. Nå, ikke enig i denne vanskelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.