Kunst og underholdningHumor

Det rigtige navn på Gorin. Biografi Gorin

Interessen for personligheden Grigoriya Izrailevicha, hans litterære og filmiske mesterværker og til hvad det rigtige navn Gorin sagde, og den enorme popularitet af den berømte russiske satiriker og efterspørgsel for genren, hvor han er især berømt. Nogen kender ham primært som forfatter, vil nogen huske ham som en tv-station, for andre er det - en genial forfatter, for andre - en vittig humorist.

Biografi Gorin. barndom

Writer spøgte, at han havde nogle biografier - hver udgivet bog, han var nødt til at "vælge den rette". Og hver af disse biografier er sikkert rigtigt. Efternavn Gorin udsmykker forsider og faglitterære kunstpublikationer, snesevis af værker, han skabte for teater og biograf. Forfatteren hævdede, at, som en dramatiker, blev han født i 1968 som manuskriptforfatter for første gang "ringede" i 70'erne, men dens fødsel som en humorist Gorin sagde den virkelige fødselsdato: 12 marts 1940. Lidt Gregory kom til verden i lykkelige øjeblikke, under jubel, latter og klapsalver i radioen dengang rapporteret i slutningen af den militære konflikt med Sovjetunionen og Finland. "... den følelse, når du råben ... og alle omkring grin ... bestemt mit kreative liv", - spøgte Gorin. Hans humor var aldrig uhøflig og flad, han morede den særlige ret for intellektuel ironisk måde, charmerede publikum og gøre hende forelske sig i denne varme unflappable munter person.

Oprindelse øgenavn

Det rigtige navn på Gorin - Ofshteyn. Hun var kommet til ham fra hans far, som var en officer i rang af oberstløjtnant. Under Anden Verdenskrig tjente han i Israel Abelevich 150. division Tredje Shock hær først Hviderussisk Front. Mor arbejdede som læge ambulance Gorinskiy - var hendes rigtige navn.

Gorin-Ofshteyna ofte "plagede" udgivere siger, at et jødisk navn , det har ringe chance for at udskrive sin storslåede kreationer. Siden 1963 har han arbejdet som forfatter under pseudonymet Gorin. Måske det tjente som en kilde til mors pigenavn. Måske Gregory Izrailevich styret af historien om oprindelsen Gorin efternavn, som stammer fra navnet på Gregory. Således viste det sig, at navnet Komiker gentagelser. Men når journalister stillede et spørgsmål om, hvad det rigtige navn er Grigory Gorin satiriker, han udstationeret en joke, siger de, er en forkortelse af udtrykket "Grisha Ofshteyn besluttet at ændre nationalitet." Senere Gregory Izrailevich gjort sit officielle navn alias.

læger forfatter

Som barn var Gregory sikker på, at ville være forfatter, så han gik ind i medicinsk skole - "... lærte tricks af liv og gjorde det ... sjovt" et sted, hvor

Gorin uden at stoppe skriver satirer og humoristiske stykker, der arbejder som læge i brigaden ambulance. Men litteratur sidst vandt, og håbefulde forfatter blev medlem af Writers' Union, og som han sagde med et smil: 'Jeg blev tvunget til at forlade medicin alene.' Det faktum, at det er enden på livet, "ikke forlade" forfatteren fortalte sine kolleger. Så Gennady Khazanov mindede hvordan hans hoved gør ondt, ikke hjælpe, ingen medicin, men da han hørte på TV tale Gorin, smerten forsvandt sporløst. Gorin og det kan meget vel blive kaldt "Doctor" af den menneskelige sjæl, på grund af sin udsøgte humor og filosofisk ironi rundhåndethed giver en sjælden mulighed for at se på os selv og verden omkring med overraskende kritikalitet.

Satiriker og humorist?

Grigoriy Gorin har altid insisteret på, at han ikke ser sig selv en fighter, hvis mission - at forbedre livet, men deres kald, han så at gøre det lettere, sprede omkring de levende lys mousserende humor. Nogle af de berømtheder fra fortiden bemærkede, at satire - det er humor, mistet tålmodigheden. Gorin tålmodighed var altid i overskud.

Vellykket karriere Gorin

For første gang historien om en ung forfatter offentliggjort på den sekstende side autoritative "Literary avis". Det skete i 1960. Seks år senere, Gorin var en første bog, hvor hans prosa side om side med værker af andre forfattere. I samme periode, den humorist, i kreativ tandem med Arkadiem Arkanovym, skrev flere teaterstykker. En af dem - "Banquet", sat i 1968 Markom Zaharovym, har forårsaget et stort hit i Moskva Theater of Satire. Den faktiske ydeevne og edgy skuespillere spillede tretten gange, indtil det kom til fornuft embedsmænd-censorer. I 1970, i teatret for den sovjetiske hær tog Gorin premieren på stykket "Forget Herostratos" (senere tragikomedie villige til at sætte andre teatre). Samme år markerede begyndelsen på fornyelse og vækst i populariteten af Moskva Lenkom Teater. Kreativ venskab dramatiker Grigory Gorin og direktør Mark Zakharov var virkelig - virkelig. Efternavn Gorin - satiriker og manuskriptforfatter - blev opført i plakater af de foretrukne opførelser af teatrets: "Requiem", "The House At Swift er bygget", "Til". Zakharov bemærkede engang, at Gregory Izrailevich var en speciel gave - at tage en gammel historie og fyld den med den moderne betydning og konsekvenser. Derfor heltene fra forskellige lande og epoker, vi ofte lære sig selv. Sidste fælles arbejde i Lenkom - play "Jester Balakirev" - kom til en brat pludselige død Grigory Gorin, der skete fra et hjerteanfald i juni 2000. Stykket blev udtænkt hasardspil og trodsig. Så vendte han sig, til minde om en oprigtig, dyb og talentfuld person, kan ikke stå "nærhed" af hykleri og smålighed.

Arbejde i film

I vores land, er der formentlig nogen, der ikke ville have set filmene skabt af Zakharov og Gorin. Disse blockbustere har altid været en kulturel begivenhed. Vittig og underholdende film - "Ordinary Miracle", "Det Munchhausen", "Formula of Love" og andre - er fulde af subtile allegorier og ideologiske dybde. Blev udgivet i begyndelsen af perestrojka kinopritcha "Kill the Dragon" allegorisk udtrykt vitalitet skummel, hyklerisk maskeret som uskyld, ond energi.

I samarbejde med Eldar Ryazanov Gorin i 1978, skrev manuskriptet til filmen "Om den fattige Husar sige et ord." Tekst af regerende i fyrrerne af det nittende århundrede, den mørke atmosfære provokation, opsigelse, nederdrægtighed af det hemmelige politi afdeling hentyder klart til situationen ved udgangen af halvfjerdserne af det tyvende århundrede. Censur relish "pokromsat" manuskript, som blev udgivet på skærmene i landet kun et år senere.

Bare Gorinskiy film udvalg omkring tyve smukke tilpasninger.

To trist komiker

Kreativ duo Gorin - Arcana dannes, når begge var lige begyndt at udgive, og varede mere end et årti. Deres fælles skuespil og humoristiske stykker havde enorm succes. Begge forfattere ejendommelige måde at fortælle sjove fantastiske ting med en dødsens alvorlig ansigt. Forfattere forstod hinanden perfekt. Ifølge Arkady Arkanov, den person, med hvem det ville være nemt at sende en lang rumflyvning, var Grigory Gorin. Rigtigt navn Arkanov (Steinbock), også, efterlod ingen tvivl om hans nationalitet, og satiriker havde også at ændre den.

Smile, mine herrer!

Rigtig herlighed - det er, når forfatternes ord bliver folklore. Sådanne sætninger og aforismer Gorin var dusinvis. Om kærlighed, som en sætning, der altid kræver beviser, og om institutionen med et dårligt ry, så han havde ingen ende af besøgende, og at russiske lang sele, men ikke gå nogen steder. Og hvad med sætningen om Munchausen film, der er alt nonsens på jorden er lavet med et smart udtryk i ansigtet!

Den berømte aforisme af klaver i buskene, som bruger, når det kommer til falsk improviseret, blev jeg født i en af de tidlige historier Gorin. Det drejede sig om en journalist, der "tilfældigvis" mødte på gaden fremmeste arbejdere, der bare "et uheld" viste sig med en klog bog, og da det stod klart, at han ved, hvordan man spiller et musikinstrument, viste det sig, at i buskene helt "ved et uheld" et klaver til at demonstrere en harmonisk udvikling af personlighed trommeslager kommunistiske arbejdskraft.

universel gave

Gorin aldrig sat på airs, det var ikke spor af arrogance. Seerne vil huske hans underfundige og sjove humoristiske stykker, som han læste med en straight ansigt alvorligt i programmet "Rundt om latter" i næsten ti år. I begyndelsen af 1990'erne blev han medlem af Major League KVN dommere, så - forfatteren, og et ledende medlem af TV-programmet "Hvid Papegøje".

Gorin var en alsidig gave. Ligesom Tjekhov, kombineret han talent af fortælleren og dramatiker. Dybde og størrelsen af den filosofiske og allegoriske fortolkning af livet i kritikerne med rette sammenlignes ham med Swift og Brecht. Uden overdrivelse, Grigory Gorin - en unik og slående fænomen i vores kultur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.