Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Afrikansk vision. Hvorfor drømmen om en baby elefant?

De største pattedyr på planeten er elefanterne. Disse dyr er ikke let at møde på vores breddegrader. Du er nødt til at gå i zoologisk have eller et cirkus. Og hvad en drøm elefant, hvad der vises på den fantastiske vidder i det land, Morpheus? Det viser sig, at billedet er dobbelt. I nogle tilfælde er det lover til gavn, andre - ind i problemer. Overrasket over, at denne søde dyr kan true? Lad os se gennem kilderne til fortolkninger og finde ud af, hvad der er hvad.

Hvorfor drømmen om en baby elefant i naturen

Gåture i savannen, dækket med vilde vegetation - perfekt udsyn. Hvis du vil se en baby elefant - at være en vigtig introduktion. Drøm Miller siger, at folk, der kommer ind i dit liv, vil det have på den mest alvorlige konsekvenser. Hertil kommer, næste vil det være, som de siger, at graven. Hvis du er interesseret i, hvad drømme elefant kvinde, forfatteren ikke skjule: damen vil møde skæbnen. Sandsynligvis, snart hun vil stifte bekendtskab med den mand, der er hendes højere magter. Tja, hvis mens alene damen. Ellers vil det falde på problemet: hvordan man skal håndtere den nuværende partner. Nødt til at yde et vigtigt valg, hvis drømmen om en elefant med elefanten.

Da moderen blev fodring baby - vil der være ændringer i din karriere. Hvis badning - i familien. Du vil føle sig særlige komfort i forholdet. Alle vil glæde, sjov. God søvn, hvor der var flere i elefant kalve. Det er et forvarsel om indkomst. Og jo flere elefanter strejfede prærien, jo større den forventede omsætning. Mr. Miller reagerer på den ekstravagante spørgsmål er, hvad drømme elefant, som blev dræbt i naturen. Ifølge ham, historien portends tabet af chance for succes. Hvis du dræbte ham med en riffel under en jagt - vil du blive en årsag til selve fiasko.

pet

Care lover en vision, hvor en baby elefant dukkede indbygger i din lejlighed. Cute "kid" var en lys farve - behagelige gøremål, mørke - irriterende forpligtelser, der ikke vride. Det er bedre at tage på sidstnævnte straks afsat til noget. Drøm elefant pludselig dukkede blandt almindelige stykker af møbler i rummet for at skræmme dig til hikke, så målet vil kræve en enorm indsats. Hvis det land, Morpheus tog sig af barnet, fodret ham - vil ikke være i stand til at tjene til livets ophold. Den trivsel vil afhænge af en anden. Vi bliver nødt til at snyde, ikke at sidde uden en krone på lommen. Kig på livet mere realistisk, stopper hele tiden være i skyerne anbefaler plot, hvor der er en lyserød elefant. Det symboliserer desorientering, tilbagetrækning fra virkeligheden. Selvfølgelig, drømmen er meget vigtig, men ikke altid. Nogle gange er du nødt til at stå livets realiteter, uanset hvor ubehagelig den var.

lille kunstner

Plottet med dyrene i manegen dekrypterer Lunar Drøm Bog. Den siger, at udførelsen af "afrikanske kunstneres lover sjov i virkeligheden. Sandsynligvis, er du inviteret til at besøge. Hvis du er enig - du vil ikke fortryde, at nægte at noget. Drømmer om en hvid elefant i zoo - det betyder, at man undervurderer tjenesten på stedet. Snart du føler, at besatte stol vakler. Nødt til at skifte job - det er helt afhængig af din adfærd. Prøv ikke at reagere på den nagende, intet varer evigt. Myndighederne vil glemme alt om dig efter en vis tid.

Gå til at sove på gaderne i byen og lige pludselig møde med elefant - en fascinerende rejse ind de steder, hvor aldrig før været. Hvis siden barnet var mor - vil tilbyde en forretningsrejse i udlandet. Vær sikker på at blive enige! Naipriyatneyshih få en masse indtryk. Elefanter var et par - du vil have en virksomhed, der vil gå sammen med en nær ven eller en kollega.

Vision om farerne

Sommetider fantasi kaster os forfærdelige, gruopvækkende billeder. Vi er nødt til at beskæftige sig med dem, og dem, der finder ud af, hvad en drøm elefantunge. Efter at dyret er født vejer under hundrede kilo! Baby det kan kaldes et stræk. Drømte op en aggressiv elefant taler om faren. Ignorede planlægge nogle onde gerning, de har rottet sig sammen indbyrdes. Hvis elefanten angrebet, vil han nødt til at forsvare deres rettigheder. Fjender vil forsøge at plette dit navn eller fratage ejendom (indtægt). I drømmen baby med en kuffert såre dig - kan ikke klare snigløb fjenden. At vinde denne ene få denne ubehagelige personligheder. Intet, andre gange er du heldig. Afværge elefanten, at dæmme op for sin vrede - eliminere rivaler og syge-sympatisører ud af deres måde.

andre scener

Tag i en drøm fødsler i elefant - at vinde i lotteriet, får beskyttelse i et vigtigt projekt. Det er nødvendigt at tage risici! Ride elefanten kalv vokset op betyder, at sagen vil gå til bjerget, men langsommere end du forventer. Holder ud, snart vil få i hænderne på alt, hvad drøm. Spil med en eller flere baby elefanter - en meget vellykket periode. Drøm bog anbefaler at tage på denne tid af livet mere. Drøm, stræber efter, at gøre - alt det nødvendige arbejde. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.