ModeSmykker

Hvorfor i nakken er sort sølv: finde svaret

Det er ingen hemmelighed, at enhver kvinde foretrækker at bære de ædle metaller og smykker er ikke billigt. Grunden til dette - det faktum, at de er dyre, smukke og luksuriøse udseende og er en meget god og rentabel investering. Og endda nogle smykker lavet meget bedre og mere elegant, vil guld eller efterspørgsel sølv ikke falder nogensinde. Men alt har sine ulemper, og det er et ædelmetal sværtning på den menneskelige krop. Jeg accepterer, at hvis en smuk og lys dekoration ser perfekt, det er sort og kedeligt, vil bestemt ikke være i stand til at tiltrække opmærksomhed. Grunden til, at sølv bliver sort, enkel og klar - kemiske egenskaber af elementet, som desværre kan ikke ændres. Men hvis ændringen ikke kan være sådan kvalitet ædle metaller, er det for at finde ud af tips om, hvordan man kan slippe af dem i et stykke, er det stadig nødvendigt. I vores artikel vil vi fortælle dig, hvorfor i nakken er sort og sølv til at hjælpe i kampen mod denne svøbe.

Sandsynligvis hver af os har bemærket, at metallet kan opføre sig anderledes. Og i denne ligger dens vigtigste hemmelighed. På nogle sølv smykker begynde at sværte og blive kedeligt efter et par timer, mens andre bære dem uden at tage ud, og kan ikke se absolut ingen ændring. Mysteriet er grunden på halsen er sort sølv, er endnu ikke blevet løst ved forskerne indtil udgangen, så vi kan kun gætte om nogle af de egenskaber af metal og forsøge at slippe af med dette fænomen ved hjælp af populære måder. Selv om de ikke er så effektive, men inden for en måned om det problem, du helt sikkert glemme.

Først og mest indlysende grund til, at i nakken sølv bliver sort, er sved. Uanset hvor omsorgen for en person, vil det altid kirtel udskiller denne væske, men i forskellige mængder. Naturligvis er varmere det sted, hvor du er, jo større bliver sveden. Og i dette tilfælde, de ornamenter, som i øjeblikket bæres af dig, begynder at reagere med den separerede væske. Beliggende i sammensætningen af sved hydrogensulfid oxiderer metal, får det til at ændre farve. Dette åbner op mysteriet, hvorfor sølv bliver sort på mennesker.

Den anden grund til, at det sker, gør du tænke på dit helbred og kontrolleres af en læge, fordi ædle metaller skifter farve på grund af blod. Og det er, hvad der kan reagere sølv. Derfor, hvis din smykke, som først for nylig er blevet renset, igen det blev sort, anbefales det, at bestå test for at tjekke for mulige sygdomme. Husk, jo mere alvorlig sygdommen er, jo hurtigere den ande sølvtøj.

Det antages også, at de ædle metaller er i stand til at "føle" miljøet. Så hvis en person er i et sted med dårlig økologi, kan sølv begynde at blive mørkere næsten for vore øjne. Dette faktum, også, det skal huskes, fordi metallet er i stand til at "fortælle", om at være på dette sted eller bedre at lade være.

Og den sidste grund til, at sølv bliver sort hals er skader. Denne kendsgerning er naturligvis ikke blevet bevist, men mange mennesker er tilbøjelige til at tro på sådanne ting. Antages det, at sølv "føler" den energi og den menneskelige aura, og når denne er på nogen måde beskadiget, begynder metallet at reagere på ændrede betingelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.