ModeSmykker

Slaviske vielsesringe - Myte eller virkelighed?

I undersøgelsen af det gamle hedenske slaver, for belysning af rødder og dybder folks hukommelse i løbet af første årtusinde e.Kr., den akademiker B. A. Rybakov arkæolog undersøgt forekomsten af religiøse og mytologiske ideer. Han nøje studeret og folkemusik charme, og hedenskab i det urbane livsstil, samt ceremonier og festligheder. Slaviske vielsesringe de beskrives ganske kort. Selv ringe fundet i grave et givet sted.

Hvad var de virkelige ringe?

Ifølge akademiker B. A. Rybakov, disse mindste største smykker står ideen om makrokosmos, som er at beskytte mikrokosmos af pigen. Bryllup symbolik, der er anvendt på de slaviske vielsesringe - tre krydser eller tre sole, eller to kors og solen i midten. Denne teknik viser bevægelsen af himmellegeme fra solopgang til middag og fra middag, det højeste punkt (som hedningerne tilbad), til en afslutning. Disse var vielsesringe med slaviske symboler, resulterer i gravene. Intet mere fremtrædende videnskabsmand ikke taler om ringene. Her er et billede af ægte slaviske ringe 13-19 TH århundreder.

Bryllup charme de gamle slaver

Det mest komplette sæt af charms B.A. Rybakov beskriver som følger:

  • Stille siddende fugl (er i sprækken?).
  • To skeer.
  • Savtakket objekt (rovdyr kæbe).
  • Nøgle.

Deres betydning er: Vietnamesisk familie fugl reden skeen designet til par udtrykt ønske om at blive fodret, og hvis større, den gennemsnitlige generelle velbefindende. Symbolikken i nøglen - bevarelse af familiens ejendom. Jaw af rovdyr - en gammel amulet kører væk fra enhver form for ond person. Slaviske vielsesringe med svadebnikom ikke er nævnt videnskabsmænd. Udtrykket "svadebnik" i sin to-binds undersøgelse er fraværende. Vi er nødt til at komme til den konklusion, at det er den mytologi skabt i vores tid. Hun, selvfølgelig, smuk, men i virkeligheden sandheden er ret langt.

Mytologien af det XXI århundrede

Mangel på tro - udsving fra monoteisme til polyteisme - i dag erstattes af oprettelsen af vidunderlige historier. Det betyder ikke, at de ikke skulle eksistere. Lad dem være, men at behandle dem alvorligt - det er højden af naivitet. Ligeledes Slavisk forlovelsesringe. Lad der. Jewellers gør dem usædvanligt smukt, mønstret. Og hvis du kan huske, buddhismen, så er det forudsætter, at hver person eksisterer i sin egen verden. Og hvis han tror på det, betyder det, at det finder sted. Hvis du tror på slaviske vielsesringe i afdelinger, er det muligt, at de og de vil. Dette svarer til placebo-effekt. Vi drikker, vi fik at vide, medicin, og faktisk noget ubrugelig, men det virker, og personen føler nogen tid bedre.

Hvad gør nutidens eventyr?

Moderne skaberne af myterne har en rig fantasi, nogle oplysninger om historie, de krænge som de vil, og viden om de arketyper af Jung. Derfor, i deres fortællinger er vanskeligt at skelne sandhed og harmløs fiktion. For eksempel, de skriver, at de mønstre ikke gælder for de slaviske vielsesringe. Svadebnik - specialtegn - en kraftfuld talisman. Han havde brug for at holde kærligheden (og i oldtiden ægteskab for kærlighed, vi husker, var sjældne, de bestod hovedsageligt af bekvemmelighed), og interaktionen af fødsler, og harmoni i den ægteskabelige forening. Her før du er et foto - ring med svadebnikom bestående af uafsluttede ottere. Ottetal ligner uendeligt tegn på, at, ifølge forfatterne, bør betyde uforanderlighed processerne. Men manglen på forandring - det er stagnation og stagnation. Er det godt? Bør ikke ung til at være aktiv, energisk og åben for forandring, aktivt at påvirke den omgivende virkelighed? Med andre ord, for at fremme fremskridt og udvikling af deres egne.

Hvad mere kan findes i de myter?

Nogle tilbyder at give slaviske vielsesringe enlige med børn til at spare energi familie. Andre forfattere, derimod, er kategorisk imod en sådan gave, fordi folk altid vil være en person skal ikke kombineres med ensomhed. Det er simpelthen spørgsmålet er, hvad tror du, hvad verden efter en sådan gave-svadebnika selv skaber. Dette fører til en meget enkel idé - "Ja, det er alle eventyr!". Disse ringe og svadebnik selv repræsenterer ikke noget meningsfuldt, og kun afsløre vores ubevidste.

konklusion

Giv smukke vielsesringe med symboler, og uden at det kan og bør være. Men giv det en stor værdi er ikke det værd. De vigtigste ting - det er rene og gode relationer, intern kommunikation, hvilket er i familien forenet af ét mål. Så livet vil flyde ganske harmonisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.