ModeSmykker

Hvad gør ringen på hendes venstre hånd (på ringfingeren)?

Ringe på hænderne i dag er ikke noget nyt. Men ikke alle ved, hvor vigtigt det bærer en dekoration på en bestemt finger. Så mere. Hvad for eksempel betyder en ring på sin venstre hånd på ringfingeren? Er der nogle vis indflydelse?

Ringen på sin venstre hånd på ringfingeren - et udbredt fænomen. Dekoration eller underskrive?

I dag er ringen på sin venstre hånd på ringfingeren fundet meget ofte. Dette er en af de mest "populære" steder for sådanne dekorationer. Selv om der normalt en person ikke tænke over, hvordan man kan dekorere ringfingeren. Ikke desto mindre, oftest er det netop ringen. Af den måde, er det ikke bare en dekoration. At ring på sin venstre hånd på ringfingeren på den person er i stand til at styrke visse aspekter af hans karakter.

Vigtige funktioner

Overvej nøje alle aspekter. Ringen på sin venstre hånd på ringfingeren - et tegn på, at personen mangler lykke. Derfor forsøger han at indkalde. Fjerde finger på venstre hånd er direkte forbundet med held, succes og kreativitet.

Apropos kreativitet. Det er disse evner bliver meget stærkere igennem denne ring. De får ekstra strøm. Hvis en person bærer på tredje finger flere ringe, siges det, at de ovennævnte kvaliteter er tydeligvis ikke nok. Det er manifesteret et stærkt ønske om at styrke dem.

Som et eksempel, kan du være opmærksom på Vladimir Kuzmin. Ring, ifølge ham, gav ham en klar kreativitet. Det hjalp til at trække sine kreative kvaliteter udefra. Selvom udadtil lignede han en person, der har dem i overflod. Du kan også huske og Vladimir Vinokur. Dets potentiale er enormt kreativitet, men er ganske ustabil.

Civilstand?

Alligevel er det værd at nævne det vigtigste punkt. Iført ringen på ringfingeren på venstre hånd - så tale om deres ægteskabelige status. I Rusland, som regel forgæves. Om ægteskabet i dette tilfælde, det viser kun katolikkerne. Det viste sig for første gang den brugerdefinerede af de gamle egyptere. De troede, at på ringfingeren kommer den såkaldte "kærlighed pulsåre", der fører til hjertet. Ægypterne ring fremstillet af forskellige metaller, keramik og glas. Kun i romertiden var der en tradition for at give ægtefæller til bronze eller jern ornamenter som et tegn på ukrænkelighed ægteskabet slips. I det III århundrede allerede var der velkendt for os guldringe.

Ikke nødvendigvis ...

Du skal dog ikke få hængt den på familierelationer. Betydning af ringen på ringfingeren på venstre hånd er ikke nødvendigvis forbundet med ægteskabet. Dette ornament er simpelthen i stand til at understrege den passion for luksus, skønhed og fine ting. Hertil kommer, et løfte om hjerte kommunikation, selvudfoldelse, rigdom og berømthed.

Hvis en person bærer en ring på denne finger regelmæssigt, så han craves glæde, have det sjovt, sanselige nydelser. Men han er en utrættelig romantisk. Hvis der på en dato i hans valgte du se en ring på denne finger, er ikke i tvivl, at han er fast besluttet på at positivt har gode hensigter og alvorlige planer.

Lille dekoration viser i ro, hans selvtillid. Stor og lys tilbehør indikerer stormfuldt, og endda en smule hysterisk opførsel af sin ejer. Forlovelsesring taler om den sædvanlige betingelse for sin herre.

Derhjemme, mange mennesker ikke bære ringe. Et tegn på "frihed" (til "skilt"), normalt kun annonceres offentligt. Selvom alt afhænger af sindstilstand af en mand eller kvinder, der bærer ringen.

Og dog ...

Alligevel hjertet - det er den vigtigste "tråd." Fordi der i de fleste lande i verden på denne finger og bære en vielsesring. Til højre - en positiv følelse. Nå, ringen på ringfingeren på venstre hånd betyder afsked med en elsket. Trist, men sandt.

I princippet på ringfingeren ringen i de fleste lande er forbundet med ægteskabet. I USA, på højre hånd - dette indgreb, på venstre - et bryllup. Valgt som regel, folk er sølv eller guld ringe. Selvom velkommen og dekoration med store sten. Med deres ægteskab ikke altid tilknyttet, men de ser meget rart. Især hvis du har indrettet deres gravering.

"Fingeren of the Moon"

Vielsesring på ringfingeren på venstre hånd er ikke blot forbundet med kreativitet og skønhed, men også med den himmelske krop, Månen. Følgelig er et romantisk forhold.

Moon metal er sølv. Fordi ringen og generelt er valgt for ringfingeren sølv. Bortset fra et bryllup. Oftest er disse ringe lavet af guld. Men igen er det værd at bemærke, at det er slidt på venstre efter skilsmissen. Hvis ringen er valgt specielt for hende, ofte mennesker henvender deres opmærksomhed på smykker med sten: jade, ametyst, turkis.

I de fleste tilfælde ...

Så venstre - ringfingeren. Ring betyder i de fleste tilfælde, at dens ejer i nogen tid været gift, men i det øjeblik fagforeningen er opløst. Som allerede nævnt, antages det, at der er skik i den gamle egyptiske tro på det faktum, at blodet her går lige til hjertet. Bæres på venstre hånd som engagement ringe. En sådan dekoration siger, at hans chef bare kommer til at blive gift. Desuden er det bæres på ringfingeren på venstre hånd som "løfte ring". Generelt i hvert fald den ene eller anden måde, er det forbundet med anliggender af hjerte. Nogle unge mennesker er på denne finger er også en såkaldt renhed ring (kyskhed).

Vielsesring på sin venstre hånd er i Cuba, USA, Canada, Colombia, Mexico, Brasilien, Australien, Korea, Japan, Armenien, Aserbajdsjan, Tyrkiet, Sverige, Kroatien, Slovenien, Irland, Storbritannien, Italien og Frankrig. I Rusland, Polen, Serbien, Hviderusland, Ukraine, Moldova, Chile, Kasakhstan, Indien, Georgien, Norge, Grækenland, Østrig, Spanien, Tyskland, det flyttede der efter en skilsmisse. På venstre hånd to forlovelsesringe er is og enker (og hans kone).

Men dette er blot en tradition. Meget afhænger af de personlige præferencer for den person. Der anekdote om emnet:

- Girl, hvorfor har du på ringen på den forkerte side?
- Fordi hun giftede sig med den forkerte mand!

Fordi ringen er mere og absolut intet om, hvad der ikke at sige. Så det er noget for den person eller ej, afhænger af mange faktorer.

Vær forsigtig

Kort sagt, iført en ring på den tredje finger på venstre hånd det er oftest forbundet med civilstand sin ejer. Og værdier kan være helt modstridende. I nogle lande på venstre bære vielsesringe. I nogle - sætte dem der efter en skilsmisse eller død af en ægtefælle. Nogle mennesker foretrækker at bære på ringfingeren på venstre hånd forlovelsesringe. Dette tyder på, at folk ubevidst ønsker så meget som muligt for at ændre deres civilstand hurtigere. Romantisk og drømmende natur er let genkendelig for disse dekorationer.

Men mange overveje at bære en ring på den tredje finger på venstre hånd ikke den bedste idé. Den første er den berømte sign-skilt eller enker person. Ikke desto mindre, er det ikke nødvendigt at betragte ringen af den familiemæssige tilknytning. Bær ringe på yin-yang-finger kreative og ressourcestærke mennesker. Den siger, at ejeren af smykker nemt løser alle deres problemer. Ejerne af ringe på fingrene yang foretrækker at undervise andre og vise, hvordan man laver kreativ brug af deres færdigheder i forskellige situationer.

Således dette tilbehør - ikke bare dekoration. Mange mennesker forbinder med visse øjeblikke i livet ring på sin venstre hånd. kreativitet symbol eller ægteskabelig status er - alle beslutter for sig selv. Meget afhænger også af metal, hvorfra ringen er lavet. Det påvirker symbolikken i tilgængeligheden af en ædelsten eller mangel på samme. Valget er stor. Og hver mand bestemmer, om at bære en af disse ornamenter og hvordan netop det vil være.

At bære smykker, der er mange traditioner. Kendskab symbolikken af ringene og fingre, kan du lære en masse om deres ejere. Selvfølgelig, et bestemt sæt af regler er ikke, og smykker kan bæres som nogen ønsker. Men nogle detaljer stadig kendt mennesker. Fingrene af hans venstre hånd, og ringen herunder afspejle det psykologiske aspekt af mennesket, taler om hans tro og karakter.

Glem ikke blot et par vigtige punkter, når du vælger en ring. Hvis du ønsker at give din hånd nåde, vendte sin opmærksomhed mod modeller med aflange ovale sten. Hvis du er ejer af en lille vækst eller for tynde fingre, er det ikke nødvendigt at erhverve en meget brede ringe. Tynde ornamenter se på pigens hånd meget bedre end de massive ringe. Hvis du vælger en ring til hverdagsbrug, så tænk på det faktum, at store sten være overflødig i dagtimerne. Generelt skal du huske disse nuancer, og - valget er dit!

En række moderne smykker er i stand til at tilfredsstille alle kundernes ønsker. Det er fortsat kun at afgøre valget af model. Vær forsigtig, også hvis du planlægger at fremlægge en sådan gave. Med et udvalg af tilbehør, du har brug for at være meget omhyggelig med at kende mange af de små ting: smagen, præferencer, og størrelsen. Fordi der ønsker at skænke, ikke at forveksle som hovedregel skal du være klar over. Men for en elsket en gave er sikker på at blive noget særligt og dyrt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.