ModeSmykker

Rengøring sølv ammoniak derhjemme

Raffineret sølv smykker, luksus bestik - alt dette er ofte en rigtig familie arvestykker eller blot en favorit ornament. Men en eller anden måde, og med udseendet af sølv smykker varierer over tid. Deres farve varierer, og skønhed svinder, og de præsenteres ikke længere så indbydende som før. Kan jeg nøjes ordne det? Mange tror, at vejen ud er en stor rengøring sølv ammoniak. Er det virkelig sådan metode er effektiv? Skal jeg bruge det? Dette er omtalt i denne artikel.

Hvorfor sølv farveændringer

På trods af at et sådant ædelmetal, såsom sølv, er resistent over for en lang række aggressive medier (fx organiske baser og syrer), ikke desto mindre stadig noget substans kommer med ham og skifter farve reaktion sølvtøj. Så for eksempel, hydrogensulfid, samarbejder aktivt med sølvet. et sådant element som svovl, ofte er en bestanddel indgår i de fleste kosmetik og en flerhed af lægemidler. Også på sølv farve kan påvirke menneskers sved, og det er den samme del i sin sammensætning svovl. Men mennesker, hvis helbred er stærkere, sølv ikke blive mørkt så hurtigt. Hvorfor? Deres sved indeholder mere kvælstof.

Populære metoder til rengøring sølv smykker

For at rengøre sølv elementer ved hjælp af en flerhed af forskellige stoffer. Blandt almindelige folk retsmidler sølv oprensning er følgende: detergenter, sodavand, tandpasta eller tandpulver, salt, soda, læbestift, hvidløg skræl, æggeskal, eddike, kartoffel afkog og citronsyre.

Især populære rengøring sølvtøj ammoniak. Dette skyldes sandsynligvis den brede tilgængelighed af midler til rengøring og usandsynlig proces bekvemmelighed.

Der er også professionelle værktøjer til dette formål, som er den ideelle måde til effektivt og sikkert ren sølv. Som regel er deres anvendelse anses mest foretrukne.

Sko sølv ammoniak

Det er vigtigt at huske, at renser af sølv i hvert fald ikke kan være for hårdt ved hjælp af væv eller ved hjælp af grove børster, som kan beskadige eller ridse overfladen af produktet.

sølv rengøring flydende ammoniak i hjemmet er en absolut simpel proces. Succesfuld håndtere det, alle kan. På trods af, at denne metode betragtes som en af de mest effektive, er det kontraindiceret for guldbelagte sølv og smykker, som er encrusted i perler. Desuden bør der udvises forsigtighed denne metode med hensyn til pynt med skær sten.

Der er flere forskellige måder at demonstrere , hvordan man rent sølv ammoniak. Du skal være fortrolig med hver af dem, for at vurdere de potentielle risici og vælge det bedste for dig opskriften.

Smykker og bestik

Denne metode er den nemmeste. Sko sølv ammoniak (ti procent) er som følger. Du skal blot suge sølv i alkohol for en kort tid (omkring ti minutter), og derefter vaske grundigt med vand og forsigtigt tørret og poleret til en skinne.

Ammoniak og toothpowder

Denne metode ville være ideel til rengøring af sølvtøj. Rengøring sølv derhjemme ammoniak og tand pulver har vundet sin popularitet på grund af den usædvanlige glans, der køber produktet som følge af rigtigheden af renseprocessen. Den arbejdsopløsning bør bestå af fem dele vand, to dele af ammoniak og en del tandplejemiddel. Praksis viser, at et sådant forhold er den mest effektive. I denne løsning fugte klud og tørre omhyggeligt produktet. Efter at sølv bør skylles med vand og tør med en blød ren klud.

Rengøring med ammoniak og sæbe

Denne metode kræver lidt mere tid og tålmodighed. Det første trin er at fremstille en opløsning (med varmt vand og sæbe, men dog pasform og toilet). Denne løsning bør være inden for en bestemt tid (omkring tyve minutter) sølvtøj presoak. Så skal de skylles grundigt under rindende vand og tør. Det andet trin er at blande ammoniak og knust kridt indtil homogenitet. Den resulterende gylle er nødvendig for at sætte på sølv og vente, indtil det er hærdning. Derefter skal produktet vaskes med vand, og poleres med en blød klud (fortrinsvis vaskeskind).

Andre populære værktøjer

Der er også mindre populære opskrifter, såsom rengøring af sølv ammoniak og vaskemiddel. Ikke desto mindre, at udfordre effektiviteten af denne metode til at rense sølv og ingen kan.

praksis viser imidlertid, at det ikke kun rensning af sølv ammoniak kan bringe et godt resultat. Der er flere andre traditionelle metoder til sølv rengøring. For eksempel rengøring med citronsyre. Til dette er det nødvendigt at fremstille en opløsning bestående af én del citronsyre og fem dele vand, og derefter bringe opløsningen i kog. Den kogende opløsning bør placeres sølv og kog det til femten til tredive minutter. En sådan fremgangsmåde ville være ideel til rengøring sølvtøj og sølvtøj.

Meget enkel at rengøre sølvtøj med hjælp af eddike. Til dette formål er det nødvendigt at varme lidt op, og denne varme løsning er at sætte sølv. Inden for ti eller femten minutter er det muligt at trække sig ud af eddike og tørres af med en blød klud (hvis det er vanskeligere at rengøre med en blød børste).

En mere aggressiv rensemetode - anvendelse af en blanding af soda og salt. På den ene side af disse komponenter skal blandes med to dele vand. I denne opløsning bør opløsningen stå i en periode på en halv time. Derefter skal produktet rengøres manuelt med en blød klud eller tandbørste.

originale metoder

Usædvanlige opskrift - stærk afkog af hvidløg skaller. I denne opløsning justeret til en byld, kogt være sølv. Den tid, at sølvet i opløsningen vil være direkte afhængig af graden af forurening produkt.

Nogle også rent sølv er endnu mindre konventionelle metoder, såsom rengøring med "Coca-Cola", kartoffelskræller, vand, hvori kogt æg og selv svovlsyre. Brug disse metoder kan være på din egen risiko. Det er dog vigtigt at huske, at efter at have brugt nogen rengøringsmiddel sølvtøj bør skylles grundigt med vand.

konklusion

Det er vigtigt at huske, at valget af sølv rengøringsmetode man vælger på egen risiko. Det er derfor nødvendigt at være sikker på, at den valgte metode ikke beskadiger favorit dekoration. Det er derfor, du bør omhyggeligt undersøge ovenstående oplysninger og klogt vælge for sig selv det sølv rengøringsmiddel. Uanset om denne er af sko sølv ammoniak og peroxid eller ammoniak og sæbe, og måske nogle af de populære metoder (fx rengøring eddike, tandpulver eller citronsyre), bliver resultatet bedre, jo mere omhyggeligt proportionering arbejdsopløsninger og rengøring teknologi.

De fleste af de metoder, der beskrives i denne artikel er helt sikkert for sølv. Det vigtigste er den korrekte måde at udføre instruktioner og ikke forsømme de enkle men effektive tips. I dette tilfælde vil rengøring af sølv ammoniak være effektive og vil bringe gode resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.