ForretningLandbrug

Vinterbyg

Vinterbyg er bedst brugt som et gran feed af korn og kultur, da det indeholder lidt korn protein kun 10- 11%, men det er vokset til at fodre bryggeriindustrien. Såning af vinterbyg afholdt i efteråret og derfor rengøring finder sted meget tidligt. Det er muligt at fremhæve deres fordele:

  • Dette muliggør brugen af arbejdskraft og teknologi mere ligeligt.
  • Efter rengøring, kan du sår afgrøden kulturer såsom majs, hirse, årlige græsser og andre vinterafgrøder.

Vinterbyg skal dyrkes hvor vintrene varmere. Da vinterbyg har en lav hårdførhed. Dybest set med ham engageret i det nordlige Kaukasus. I Rusland beskæringsområdet er kun 0,46 million. Ha. Ved sammenligning med vinterbyg, vårbyg giver et højere udbytte. Dette skyldes det faktum, at han kan gøre god brug af foråret jordfugtighed, og har tid til at modnes, før den tørre syd - østlig vind. Det gennemsnitlige udbytte byg er 2,5 tons / ha.

Krav til miljøet

Dernæst vil jeg gerne fortælle dig i detaljer om kravene til miljøet. Så som jeg sagde vinterbyg mindre hårdføre end vinterhvede og vinterrug. For det har farlig temperatur under -12 grader. Men, igen, i sammenligning med dem, han straks efter udbruddet af varme dage i foråret kommer i gang på vækst. Vegetationen periode fra vinterbyg er også kortere end den vårbyg og vinterhvede. Og det giver mulighed for at starte høsten tidligt (omkring slutningen af maj og begyndelsen af juni). Efter høsten vil være let at opnå en anden høst - såsom boghvede. Vinterbyg skal indsende en anmodning til jord samt vinterhvede.

Nogle øjeblikke af normer og hensyn til frø vinterbyg.

Vilkår og såning sats for vinterbyg er indstillet for hver region, og selv i de enkelte regioner, som det afhænger i høj grad af de klimatiske og vejrforhold, topografi, jorden godt, såvel som af mange andre faktorer. I tidlige efterår afgrøder, vil de have tid til kraftigt buske, udvikle en stærk grøn masse, men de er hurtige og mere påvirket af forskellige sygdomme. Men hvis sent med at plante planterne har ikke tid til vinter til at akkumulere den nødvendige mængde af næringsstoffer og dø under strenge klimaforhold. Varigheden af vegetationen efteråret periode påvirker væsentligt valget af den optimale periode. Virkning af efteråret vegetation på Udbyttet er op til 65% såsædsmængde - 8%, podning tid - op til 16%. Derfor er det nødvendigt nøje at overvåge alle trin i udviklingen af vinterbyg. Antallet af frø pr 1 kvadratmeter er omkring 500 - 550 stykker.
Høst.
Dette er sandsynligvis den mest rørende øjeblik for hver landmand. Efter denne periode for at vente på et par måneder eller endda et år. Godt for høst vinterbyg vil gå og enfasede og tofasede rengøring. I direkte kombination kan forløbe ved kornets vandindhold på omkring 16 - 18%. En separat rengøring udføres ved fugtindhold på korn 20 - 35%. Hvis du er sent med rengøring, så aks græder og bliver skør, og dermed kun gælde for enfaset metode til høst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.