Kunst og underholdningKunst

Sådan at tegne graffiti på papir: de grundlæggende principper

Mens mange mennesker forbinder graffiti med smagløst hærværk, det er også en kunst, kan de gøre uden at overtræde loven. "Graffiti" betyder "at skrive", blev dette koncept første gang brugt i det gamle Rom. I dag begrebet bruges mere løst, men det er stadig betyder generelt kreativ skrivning eller tegning. I løbet af årene udviklet funktioner, der kan identificeres med det samme graffiti, selv om det er en improvisation på et ark papir. Som med enhver kunst, er der ingen enkelt rigtige måde at tegne graffiti. Du bør udvikle din egen stil. Sådan at tegne graffiti på papir - det er det første spørgsmål, der konfronterer enhver spirende graffiti. Graffiti på væggene - en improvisation i de sjældneste tilfælde. Det er klogt at have en idé om, hvordan det vil se ud i almindelighed. Professionelle graffitikunstnere har et helt album med skitser, og ikke alle af dem skal gennemføres i "marken".

Sådan at tegne graffiti på papir med blyant

Materialer og værktøjer. For startere, kan du gøre med kun et ark papir, blyant og viskelæder. Men du kan forberede og markører (at tegne tykke og tynde linjer), markører (giver saftig farve), farveblyanter (ikke giver en lys farve, men bidrage til udviklingen af motoriske færdigheder er nødvendige for tegning).

Begynder med at tegne tråde. Alle graffiti ser moderne og dynamisk, men nogle af dem er sjove, andre er lidt aggressiv, og endnu andre som for at sige: "Spænd sikkerhedsselen stram! For at sætte farten op!". Definer tegning humør og mentale fordele lyse og mørke områder. Ikke nødvendigvis for at opnå effekten af volumen, men ingen kontrast, vil ingen graffiti ikke spille. Fortsæt til figuren, der tager sig i første omgang, at detaljerne var for meget. Overflod og 3D-effekten i billedet er bedst at overlade til de tidspunkter, hvor du får erfaring. Inspiration kan søge i tegneserier.

Den første ting du skal starte - er strukturen af breve. Dette er meget vigtigt. Før du tager en blyant, skal du give dig selv en rapport i, hvor godt du forstår udformningen af fremtidige breve. Alt for mange uerfarne graffitikunstnere tager en blyant og begynde at tegne sløret i forskellige retninger fantastiske figurer, der stikker ud fra forskellige sider af pilen. Dette er ikke sandt! Graffiti skal ikke ligne grød. Og at det ikke bliver til kaos, din fantasi har brug for disciplin. Breve struktur - en sædvanlig trykt eller skrevet breve, og hvis du undrer dig over hvordan man tegner graffiti på papir, bør du starte med at tegne de mest almindelige bogstaver! Du kan udskrive en række forskellige skrifttyper, tage prøver fra Word, og derefter forsøge at trække velkendte figurer i forskellige stilarter. Og først efter du har tegnet fundamentet, kan du begynde at arbejde. brev ændringer bør logisk følge af sin klassiske omrids. Undgå absurditeter som "her jeg vedhæfte pilen, og her tilføje glatte linjer." "Her" og "der" skal være klart defineret på grundlag af brevet struktur. I første omgang, ikke lade sig rive med ornamenter - de bør være minimal!

Det første billede i stil med graffiti

Træning er forbi, nu forsøge at skrive det første ord i stil med graffiti. For at gøre dette, skal du indstille tegning område, der skitserer sine subtile linjer fra toppen, bunden, til venstre og højre. Det kan være rigtige eller forkerte boks, kan det jævnt buede eller konkave sider. Bedre til at starte, naturligvis, en regelmæssig rektangel. Så, mentalt, eller lette strøg definerer et rum for hvert bogstav. Tegn bogstaverne selv - enkle, prunkløst, efterlader nok plads mellem dem til videre detaljer. Den enkleste udformning af breve - en stil boble (boble). Sådan at tegne graffiti på papir i en tegneserie stil? Circle har trukket et simpelt brev langt nok blød og glat afrundet kontur og de interne elementer - såsom vinduer i bogstaverne "P" eller "B", gør meget lille. Der opnås således bogstaverne, som om de er fremstillet af gummi og oppustet.

Sådan at tegne graffiti på papiret i en række forskellige stilarter

Der er en masse i virkeligheden, stilarter, og intet forhindrer dig i at komme op med din egen. Her beskriver vi flere stilarter for eksempel.

  1. Bogstaverne, som om hugget med en økse. En af de mest almindelige og enkle at mestre for begyndere. For at tegne en graffiti print nok ord skrevet i normal form, for eksempel Arial Black Fed. Så, med fokus på den skrifttype, hvert bogstav slagtilfælde en ny bane, øge nogle af bogstaverne mere end de andre. Breve bør blive tung, besværlige, hakkede linjer, overdrevet. Samtidig, skal du sørge for, at brevene var stabile, som om at stå på en piedestal. De behøver ikke at være fyldt op på siden, eller at danse.
  2. I gotisk stil med maling striber. At lære at tegne disse breve, for startere, kan du også udskrive en prøve og analysere det grundigt. Bogstaverne i denne skrifttype er aggressiv, spiny udseende, med skarpe fremspringende dele.
  3. Style bånd. Breve som bånd foret med karakteristiske folder og folder. Simpelt nok for begyndere.
  4. Wild - vilde stil. Typisk, i en stil avanceret maling graffiti. Bogstaverne er så forvirrende, at selv de kan ikke læses, men billedet ser ekstremt dynamisk.

Sådan at tegne en smuk graffiti? Bortset fra erfaring, det eneste du behøver at gøre, da det kan have virket mærkeligt - mådehold. Selv den mest geniale og skøre tegning indeholder en hvilken som helst idé og klart udtrykker det op. Undgå kaos i skitsen, når seeren ikke ved hvad de skal mene. Hvis du tager en boble stil, klart følge det, hvis du er fuld af ubrugte energi i grafit legemliggøre deres ideer om hastighed, men om hende. Og hele tiden øve, og du vil ikke mærke til, hvor langsomt dine tegninger bliver mere komplekse, men det ikke bliver til en vinaigrette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.