ModeSmykker

Diamond Cut - den gamle kunst at arbejde med sten

I mange århundreder over hele verden er meget værdsat arbejde guldsmede. Diamond Cut - dette er deres karriere højdepunkt. Næsten alle ved, at diamanten - en af de hårdeste mineraler på vores planet. Minerede ædelstene tendens til at have en uregelmæssig form, derfor, for at skabe en perfekt smykke, de har brug for at gøre en bestemt slags. Diamond Cut - dette er en meget kedelig og vanskelige arbejde. Under hende med perle fjernet alle unødvendige, der giver dig mulighed for at se den sande skønhed af diamant.

For lang tid siden, da der ikke tillod teknologien til at håndtere den hårdeste ædelsten, behøver krystaller ikke den skønhed, der nu bliver. Diamanter kun slebet og poleret, de ikke har klare kanter, så de ikke skinne sin yndefulde skønhed. Over tid har juvelerer lært at give den rigtige form sten. De forstod, at friktionen af diamant på den anden fører til udseendet af ansigter, hvorigennem skinne øger mange gange. Primært forarbejdet naturlige oktaedriske krystaller ved ensartet slibning af modstående hjørner, indtil et stort flad flade. Antikke diamanter var forskellige, men mest af alt det er værdsat oktaedriske krystaller.

Over tid, det diamantforarbejdning mere kompliceret. Jewellers forsøgt at skabe et stort antal facetter, fordi takket være denne øgede mængde sollys brydes stråler, som afslørede al sin skønhed. Naturlige mineraler (afhængigt af dens konfiguration) form af et polyeder med en vis fast orientering ansigter. Det menes, at i Europa den første guldsmed, der har lært at perfekt håndtere de diamanter, var Ludwig van Burke. Det var ham, der i 1475 år facetter verdensberømte sten "Sancy".

Behandlede diamanter juvelér kaldes diamanter. På trods af, at under slibning arbejde det meste af natursten er tabt, dens værdi kun øger. Selvfølgelig, hvis juveleren vil forkæle en af de ansigter, vil alle diamanten tabe betydeligt i sin pris. Det første skridt i behandlingen af naturlige sten smykker er deres savning. cut diamanter kvalitet i høj grad afhænger af strukturen af selve krystal. Efter savning sten guldsmed ser alle de fordele og mangler af diamanten og beslutter, hvordan han vil håndtere det videre. Denne proces er meget tidskrævende. Han tager ofte dage eller måneder (afhængig af størrelsen af krystal). I dag er diamant savning sker med ultralyd, laser og ved hjælp af den elektroniske skæring.

Turning krystal - en vigtig proces, hvor emnet er fastgjort til en specifik form. Eliminer fejl af sten, og han er parat til at skære. Dette arbejde udføres på specielle maskiner, opfundet i begyndelsen af det tyvende århundrede, men meget bedre i dag. Cut diamanter - den sidste fase af guldsmed. Under hendes sten er knyttet til æstetisk form, eliminerer revner og andre defekter i bælgmørkt. Juvelér omhyggeligt polering diamanten, giver ansigter en klar form og derefter polerer dem.

Diamond Cut - ansvarlig proces, hvorfra prisen afhænger af mange ting. Ud over job færdigheder, bør guldsmed stadig have kunstnerisk smag. Facettering udført ved hjælp af støbejern skive, som roterer meget hurtigt. I dens overflade gnides diamantstøv koblet til burre eller olivenolie. Sten form bør være således, at det meste af lyset, der rammer det, ikke passerer gennem og reflekteres tilbage fra de indbyrdes afstand anbragte kanter.

Grundform diamanter: rektangulær (baguette), runde / fantasi (oval, Marquise, pære), rektangel med afskårne hjørner (smaragd). Parametre for runde og fancy sten sat i drejning, og resten - er opnået under snittet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.