FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvor og hvordan neurohormones er produceret? Hvad er de neurohormones og hvad er deres funktioner?

Strukturen og aktiviteter de endokrine kirtler er ved at undersøge en videnskab, som endokrinologi. Disciplin udforsker også forskellige former for hormoner, deres interaktion, vejen for deres dannelse og indflydelsen på kroppen.

Hvad er et hormon?

Denne forbindelse, ind i blodbanen og trænge de forskellige organer gennem det. På grund af aktiviteten af disse stoffer formindskes eller øget aktivitet af andre celler, der er nævnt som mål. Hormoner gennem deres indflydelse på næsten alle har vitale funktioner i den menneskelige krop. Koncentrationen af de fremstillede forbindelser afhænger af forskellige faktorer. Især den vigtige tidspunkt på dagen, alder, følelsesmæssige og fysiske tilstand. Hormonerne gennemtrænge blod efter behov og elimineres fra kroppen i uændret form i små volumener gennem galde eller urin. Der findes forskellige typer af forbindelser, som har en større eller mindre grad indvirkningen på den menneskelige tilstand. Nogle af dem er neurohormones. Disse forbindelser fremstilles i et bestemt område af hjernen. Hvad er disse stoffer? Som en måde at neurohormoner? Hvilke konsekvenser vil de have på systemet i kroppen? På dette senere.

oversigt

Før vi finde ud af, hvor og hvordan man kan danne neurohormoner, skal forstå, hvad disse stoffer overhovedet. Definitionen selv har græske rødder. Det er bogstaveligt oversat som neuronen (nerve) + hormaino (inducere, fremdrive). Hvad er neurohormoner? Dette biologisk aktive peptidforbindelse. De kommer i hypofysen og regulerer dets aktivitet. Neurohormonet frigivet af hypothalamus. Due aktivitet de omhandlede forbindelser kommunikerer endokrine og nervesystem med hinanden. Dette skyldes det faktum, at neurosekretoriske celler har særlig følsomhed over for neurotransmittere aktivitet - forbindelser, der overfører impulsen til en fungerende medlem af nerveenderne. Således deres deltagelse strækker sig til reguleringen af aktiviteten af endokrine kirtler under udviklingen og væksten af organismen.

klassifikation

I denne kategori, to grupper af forbindelser. Den første er den liberiny. Disse stoffer har en stimulerende virkning på produktionen af hypofyse tropiske hemmeligheder. I denne gruppe, i særdeleshed, og indbefatter corticotropin thyroliberin, folliberin, lyuliberin, somatoliberin, melanoliberin, prolaktoliberin. Den anden gruppe netsyrogormonov - statiner. Disse produkter soednieniya langsom tropiske hypofyse hemmeligheder. I denne gruppe, især omfatte somatostatin, og melanostatin prolaktostatin. Ifølge resultaterne af undersøgelserne, er aktiviteten af neurohormoner i hypothalamus ikke begrænset til kun stimulering eller inhibering af fremstilling af biologisk aktive forbindelser tropic. Stofferne har evnen til at påvirke biosyntesen processer.

På hvilke områder er udført for at udvikle sig?

Det blev sagt ovenfor, at produktionen af disse forbindelser i mennesker udføres i et bestemt område af hjernen. Dannelse af disse stoffer sker både i hvirveldyr og i invertebrater. Hvor og hvordan neurohormones produceres i andre organismer? I hvirveldyr, der er involveret i udskillelsen af pinealkirtlen pinealocytes elementer chromaffinceller væv i binyremarven, ganglier og nerve kufferter paraganglia autonome og perifere nervesystem. De sekretoriske granuler neurohormones normalt binder til bærerproteiner.

nogle funktioner

I modsætning til den klassiske form af nervecellerne, som producerer kemiske sendere nerveimpulser - mediatorer, neurosekretoriske celler producerer i cytoplasmaet (i sjældne tilfælde, i kernen) specifikke forbindelse. Disse forbindelser udmærker sig primært af nerveender (terminaler) i blodet, hæmolymfe, cerebrospinalvæske og væv. Neurohormones har en regulerende virkning på aktiviteten af de indre organer (endokrine kirtler, i særdeleshed) og det centrale nervesystem.

Hvad er de funktioner af neurosekretionsceller celler? Aktiviteterne i disse elementer styres af klassiske neuroner. Deres axoner dannet multiple synapser på kroppen og lemmer neurosekretoriske celler, der har evnen til at generere et aktionspotentiale og udbredelsen af impulsen langs axonerne.

Placering og koncentration

At vide præcis, hvor og hvordan man kan danne neurohormoner, bør overveje deres fordeling i nervesystemet. I hvirvelløse dyr lavere organismer tilslutninger er fordelt diffust. Fylogenetisk angivne koncentration neurosekretoriske cellelegemer i de respektive centre. Så der er ophobning af krebsdyr i X-legeme, og i insekter, for eksempel i prototserebrume. Samtidig er der neyrogemalnye organer og neurosekretorisk måde. I hvirveldyr, den seneste fokus på et bestemt område af diencephalon (og også fiske i den caudale region i rygmarven - urofize). Som et resultat, dannes to vigtigste neurosekretorisk systemet: caudale (fisk kun) og hypothalamus-hypofyse.

stadier af udvikling

Hvor og hvordan neurohormones er produceret? Syntese af forbindelser beslægtet med bærerproteiner, udføres på ribosomet. Akkumulering forekommer i tubuli i det endoplasmatiske reticulum. Elementær pellets færdigt formede i Golgi komplekset. Disse komponenter, hvis diameter er fra 50 til 500 nm har lipoprotein kuvert. Det er adskilt fra elektron-tætte center. Han på sin side består af et bærerprotein og en Neurohormonet. Flytning granulatet bæres mod axonerne. Nogle axoner i kontakt med kapillærer i neurohypophysis. Andre - med kirtelceller i adenohypofysen (hovedsagelig sin mellemliggende del). I fisk, axoner i den caudale neurosekretoriske systemet opretter aksoventrikulyarnye kontakter. Direkte indhold af granulerne udvælgelse udføres i kontaktdatabasen ved exocytose eller derivater neyrogemalnyh organer, prækapillære intercellulære rum og i spalten på det molekylære niveau.

mulig patologi

Neurohormones er involveret i opretholdelse af hæmostase (vand og salt, etc.), forskellige aspekter af metabolisme, regulering af glat muskel-tonus. Hertil kommer, på grund af deres aktivitet sikres stabil drift af elementer af de endokrine kirtler. Det anses også driften af peptidforbindelser bidrager til de beskyttende og adaptive reaktioner i organismen. Indtastning af hæmolymfe i cerebrospinalvæsken eller væv, de har en lang fjernt regulerende virkning. I tilfælde af alvorlige krænkelser af aktiviteten af hypothalamus og producere henholdsvis hypothalamiske neurohormoner, der er forstyrrelser i produktionen af hormoner i hypofysen og andre endokrine kirtler. Manden begyndte at udvikle en lang række sygdomme i det endokrine system. Især omfatter disse hypothalamus-hypofyse insufficiens, Cushings sygdom, akromegali, hypothyroidisme og andre lidelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.