Nyheder og SamfundMiljø

Kaliningrads centrale marked

Som vi ved, har det ikke altid været den russiske by Kaliningrad. dens centrale marked har en interessant historie. Det begynder i de 20-erne. det sidste århundrede. Det var tidligere den preussiske by Kaliningrad. dens centrale marked var ikke altid den måde, det bruges til at se i dag.

Tyskland var i en økonomisk krise i begyndelsen af sidste århundrede, og det var nødvendigt at gøre noget, som at rette op på situationen. Et af de skridt til genoprettelse af handelsforbindelserne mellem landene er fremkomsten af byer i Königsberg (nu Kaliningrad) i det østlige Fair, afholdt første gang i 1920 på det område af den lokale zoo.

Det var en stor succes, og myndighederne har besluttet at tage hende på en regelmæssig basis. For de behov, gøglere blev bygget udstilling kompleks. Dens konstruktion begyndte i 1920 og sluttede i 1924. Et år senere, bygget House of Technology. Sammen med ham messen udstillingsareal har nået et areal på 80 tusinde kvadratmeter. m.

Den sovjetiske periode

Efter sejren i Anden Verdenskrig, byen flyttede Sovjetunionen og blev omdøbt Kaliningrad. Centrale marked har sin officielle åbning dato - 30/04/1947 byen blev dannet, var han på stedet af den tidligere kaserne i kavaleriet, og har længe haft en landbrugsmæssig betydning.

Situationen ændrede sig i begyndelsen af halvfemserne. Central Market er blevet renoveret og fik en moderne markedspladser. I efteråret 2007, markedet skiftede retning. Den kommunale administration har sat den sidste opgave - at gøre mere udviklet økonomisk Kaliningrad. Central marked bør opfylde alle moderne krav, som med succes blev lagt i praksis.

tidsplan

Central Market (Kaliningrad), drift af som er vist nedenfor, er det nu blandt de bedste i regionen. Skema:

  • Mandag - dagen.
  • Tirsdag - lørdag - fra 8:00 til 17:00.
  • Søndag - lukket.

I dag er denne købstad er en moderne netbutikker og byen kort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.