Mad og drikkevarerOpskrifter

Kage "Bjørn i nord".

Ingen af parterne er komplet uden kage. Denne delikatesse er lige så elsket af børn og voksne. Det er den bedste pasform kage "Bjørn" til en festlig fest. Forbered denne lækre dessert er ganske enkel, det vigtigste - at bestanden op på vigtige produkter.

"Bjørn" kage

Ingredienser: en kop sukker, fem æggeblommer, 200 gr. olie, 500 gr. mel, en skefuld creme fraiche, lidt soda og 60 g. kakao. For cremen skal have et bank af kogt kondenseret mælk og 200 gram. smør.

Madlavning kager. Skålen gnide smør og sukker, tilsæt æggeblommer, derefter fløde. Alle god blanding. Derefter dejen put hydreret sodavand schepotochku salt og mel. Masse bør give en tyk, klæbrig og blød. Dejen er divideret med tre identiske kager, i en af hvilke tilføje kakao. En kagerulle rulle ud kager og bag dem i ovnen i form smurt med smør. De fremstilles i ca. 10 minutter. Trimning kager, mens de stadig er varme, ellers dejen begynder at smuldre. Kage "Bjørn" fremstilles ved anvendelse af fløde fra kondenseret mælk. Sæt olien i et varmt sted, for at gøre det blødere. Efter et stykke tid, vi slog det med en mixer sammen med kondenseret mælk. Creme forberedt. Smøres grundigt med dem shortcakes, skiftevis i farver. Toppen af kagen kan være dekoreret med fløde og drys med chokolade. Det fremstilles som følger: bland i en gryde 3 spiseskefulde creme fraiche, den samme mængde sukker, 2 liter. kakao og 50 c. olie. Rør, bring i kog vægt, lidt køligt og hæld det vores kage "Bjørn". Velbekomme.

Hvis du ønsker at tilberede en lækker godbid, være opmærksom på følgende opskrift.

Kage "Bjørn i nord"

Ingredienser: 200 gr. margarine, en kop sukker, 200 gr. creme fraiche, 300 gr. mel, 4 æggeblommer, 200 gr. mandler, lidt salt, vanilje og bagepulver. For cremen skal fire proteiner, en spiseskefuld af gelatine, en kop sukker, 130 ml. vand. For glasur, tage 100 gram. mørk chokolade, to spiseskefulde af sødmælk og den samme mængde sukker, 50 gr. olie. At dekorere en kage , kan du bruge hakkede valnødder.

Forberedelse. Mixer i en separat skål, slå æggeblommer, margarine, sukker, creme fraiche. Tilsæt bagepulver, vanilje og mel. Konsistensen af dejen skal have en temmelig flydende. I en kaffemølle male mandlerne og føje den til den samlede vægt. Del dejen i tre dele. Hver bages i en ovn i en særlig form i ca. 10 minutter. Mens kager køle, lad os madlavning creme. På et tidspunkt gelatine dyppet i vand og derefter bringe det i kog. Sukker blev fortyndet med vand og koges, indtil en tyk masse. Adskilte proteiner whisk afkølet gradvist at tilføje dem Opvarmet sød sirup og gelatine. Cremen formodes at være ensartet og tæt. Knife chop valnødder. Korzh spredt på et fad. Grundigt smøre det med fløde og drys med nødder. Top placering følger kager, påføre dem det søde protein masse. Cremen er godt frossen, kagen anbefales at sætte i køleskabet i 6 timer. På dette tidspunkt koge vi prikken. Smelt smørret, tilsæt chokolade, sukker og mælk. Omrøring, bring det i kog glasur. Når det er afkølet lidt, tynd strøm polem det vores behandler. Boca bagning smører også fløde og pynt med nødder.

Med mastiks kan vende kagen "Bjørn" i en rigtig kulinarisk mesterværk. For eksempel kan du dekorere kager mønster på barnets fødselsdag tema. Lidt tid - og dit skrivebord vil vise kagen "Bamse". Denne sjove karakter er de foretrukne karakterer af alle børn. Og måske ville en kage med hans billede være den bedste gave til din baby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.