LovStat og lov

Disciplinære ansvar: Labor Code, artikel 192

Hver medarbejder er forpligtet til at udføre tildelt det ved de opgaver, der er fastsat i ansættelseskontrakten og jobbeskrivelse. Ellers kan han blive kaldt til en særlig form for juridisk ansvar, som kaldes disciplin.

definition

Pligt medarbejderen at blive straffet for overtrædelse af reglerne i organisationen regler, anvendes betingelserne for ansættelseskontrakt eller jobbeskrivelse - et disciplinært ansvar. Labour kode, at årsagen til at bringe det til at tjene provision af medarbejderen forseelse, hvilket beviser, at han forsømmer betroet ham af magt.

vigtigste aspekter

Hvis en medarbejder ikke udfører sit hverv, i hvilket tilfælde der er den disciplinære ansvar. Den arbejdsretlige regler foreskriver anvendelse er ansat i en af de tre typer af genopretning:

- bemærkning;

- en irettesættelse;

- afskedigelse.

Denne form for ansvar kan vise delvise eller totale fiasko borger opgaver. Den er opdelt i to typer:

- almindeligt, når en person overtræder bestemmelserne i arbejdsloven;

- en særlig, hvis ikke overholdt de regler, der er fastsat af ledelsen og er optaget i vedtægterne, men ikke i strid med arbejdsloven.

typer af overtrædelser

Deres er flere:

- brug af tjenesten midlertidigt ansatte efter eget skøn, for eksempel, pjækkeri og langsommelighed;

- ulydighed til ledelsen af virksomheden, som omfatter manglende ordrer og instruktioner;

- ukorrekt funktion af organisationen teknikker;

- umoralsk adfærd - kommer til at arbejde beruset, manglende overholdelse af arbejdskraft sikkerhedsregler, osv ...

I dette tilfælde, Manager har fuld myndighed til at ansætte en person til denne form for straf som et disciplinært ansvar. Den arbejdsretlige regler foreskriver anvendelse i denne særlige samling, som kan være i form af:

- noter;

- en irettesættelse;

- afskedigelse.

Den sidste af disse tre er sjældent bruges, når hovedet ikke kan holde en person firma, der forsømmer arbejdsdisciplin er ikke første gang. Derfor bringer disciplinære ansvar arbejdstageren i dette tilfælde - en nødvendig foranstaltning for at sikre, at han blev behandlet med deres hverv ansvarligt.

procedure

For ikke-overholdelse af jobbeskrivelsen og andre hensyn til ydeevne i organisationen eller interne regler kommer disciplinært ansvar. Den arbejdsretlige regler i dette tilfælde etableret kun tre sanktioner, der skal anvendes korrekt, ikke at bryde loven.

Eksempel: en borger var for sent på arbejde i tre timer, argumenterer, at længe stod ved busstoppestedet og kunne ikke vente til offentlig transport. I dette tilfælde ville det ikke være en god grund, fordi resten af personalet, selv uden en personlig bil, kom til organisationen i tide. HR Specialist, fravær af brugeren til at finde en medarbejder til at gøre følgende:

- udarbejde en opgørelse over formen (det skal være underskrevet af flere personer);

- at orientere medarbejderen mod signatur til det, og derefter gøre et notat af det;

- at registrere dokumentet.

Dokumentation af overtrædelsen af arbejdsdisciplin udstedes på følgende måde:

- skal indhentes fra den nærmeste leder på den person, der kom til organisationen sent memorandum, og for at gøre det en handling udarbejdet;

- registrere dataene i den særlige form, og tildele nummer.

straffe

Artikel 192 i LC RF foreskriver anvendelse til en medarbejder, som i god tro at udføre sit hverv, følgende disciplinære foranstaltninger:

- bemærkning;

- en irettesættelse;

- afskedigelse på visse grunde.

I dette tilfælde vil kun vejlederen beslutte, hvilken slags straf for overtrædelse af reglerne i de regler, der kan tildeles til borgeren. Afskedigelse anvendes kun i særlige tilfælde.

En sådan disciplinære foranstaltninger, som den bemærkning kan påføres på borgerne, hvilket ikke er nok fagligt udføre deres opgaver, især hvis dette faktum bekræftes af kundens klage.

Eksempel: En medarbejder måtte installere Windows i lejligheden vinduer loyalitet, men på grund af, hvad der kom senere tildelte tid, var ude af stand til at udfylde alle arbejdet på én dag. Kunden var utilfreds og indgav en klage. I dette tilfælde bringer disciplinære ansvar arbejdstageren er uundgåelig, fordi det er deres ulovlige handlinger underminerer troværdigheden af organisationen.

Det anses for at være strengere straf for påtale. Normalt er det anvendes i tilfælde, hvor en person gentagne gange forsømmer sine pligter, for eksempel systematisk for sent til et møde i hardwaren, ikke er i overensstemmelse med ordrestyring, ikke helt færdig hans arbejde.

Den sidste form for disciplinær straf her, vil være uberettiget afskedigelse medarbejder, men kun af objektive grunde, som skal bekræftes af den relevante handling.

Eksempel: en borger kom ikke på arbejde på grund af det faktum, at de syge, og rapporterede det til ledelsen. Efter udgivelsen, har han ikke givet lederen af den officielle bekræftelse af dette faktum, en skriftlig forklaring fra ham og fulgte ikke. Derfor blev loven udarbejdet og ordren om at bringe disciplinære ansvar for medarbejderen fravær med efterfølgende ophør af ansættelsesforholdet, som i dette tilfælde er helt lovligt.

Overtrædelse af arbejdsmarkedslovgivningen

I dette tilfælde se bort fra betingelserne i kontrakten og uagtsom præstation vil være den vigtigste årsag til, at der kommer disciplinære ansvar af embedsmænd. Fordi overholdelse af reglerne i regel service - deres primære opgave.

Disciplinær ansvar embedsmænd er at pålægge sanktioner på følgende typer:

- bemærkning;

- en irettesættelse;

- en advarsel om ufuldstændig opfyldelse;

- afskedigelse af;

- afskedigelse på visse grunde (fravær fra arbejde, fremkomsten af en tilstand af beruselse, videregivelse af juridisk beskyttet hemmeligheder, ødelæggelse eller tyveri af dokumenter eller anden ejendom).

I dette tilfælde er straffen for forseelser for de nævnte personer, som de føderale love, de forskellige retsakter ministerier og departementer. Hertil kommer, at disciplinære ansvar embedsmænd - er en af de foranstaltninger for statslig tvang er nødvendige for at sikre, at alle medarbejdere i regeringen ikke krænker deres faglige forpligtelser og øget niveau af intellektuelle evner.

Egenskaber

At bringe disciplinære ansvar arbejdstageren bidrager til dannelsen han har visse grænser for adfærd og mere alvorlige holdning til arbejde, for ellers er det simpelthen ikke længere opfylder betingelserne i ansættelseskontrakten og reglerne for reglerne i organisationen. Hertil kommer, at personen begynder at udføre deres opgaver mere effektivt.

Artikel 192 i LC RF indeholder flere typer af disciplinære foranstaltninger , som arbejdsgiveren har ret til at gælde for de utilfredse medarbejdere.

Enhver chef, der ønsker at straffe de skyldige medarbejder skal overholde flere regler:

- observation, irettesættelse eller afskedigelse kan udpeges senest en måned efter datoen for opdagelsen af overtrædelsen, idet der tages højde for den tid af hospitalet, ferie eller andet fravær for en god grund, men ikke senere end seks måneder;

- i hvert tilfælde det kan anvendes på kun den ene side af disse sanktioner;

- medarbejderen har ret til at appellere ledelsesbeslutninger;

- Hvis det inden for et år arbejdet en person ikke krænker, så betyder det, at der ikke var yderligere sanktioner.

bestilling

I så fald, hvis lederen besluttet at anvende til hans underordnede for manglende opfyldelse af officielle pligter disciplinære foranstaltninger er nødvendigt at fastsætte skriftligt ved at udføre ordrer. informere Så medarbejderen ham med hånden i tre dage.

Bestil på at bringe til disciplinære ansvar udstedes på følgende måde:

Organisationens navn ______________

00.00.00 år, byen ___________ № ________

"På den _________"

På grund af det faktum, at ___________ officer blev set på arbejde i en beruset tilstand, jeg bestiller:

- alvorligt irettesat;

- fratage prisen i april i mængden af _______

Base: TTFS. 192,193 af arbejdsloven, et memo til senior specialist salgsteam ________.

Direktør _________ (underskrift)

Med henblik på fortrolig ___________ (afskrift)

grunde

For mangelfuld opfyldelse af officiel lovgivning opgaver arbejdstager indeholder en specifik form for straf, som manifesterer sig i form af anvendelse af disciplinære foranstaltninger. Selvfølgelig vil ikke alle leder og dermed straffe de skyldige slave, men som praksis viser, denne metode er den mest effektive, fordi kig på de konstante forsinkelser, ikke fuldt ud gjort rapporten eller projekt, og så videre. N. Kan ikke hver chef.

Engagerede medarbejder overtrædelser af arbejdsretlige regler betragtes som grundlaget for disciplinære ansvar. Hertil kommer, at manglende overholdelse betingelser i kontrakten og medarbejderen jobbeskrivelse indebærer en tilstedeværelse af sin skyld, som fører til straf i form af kommentarer, irettesættelse eller afskedigelse.

Desuden bør hovedet ikke glemmes, at lodtrækningen medarbejderen ansvarlig for forseelse kun kan være i én måned og senest seks måneder.

Hvilke skridt er bedre at anvende

Efter medarbejderen sine ulovlige handlinger overtrådt rækkefølgen af arbejdet i organisationen, kan chefen anvende den disciplinære sanktion. Den arbejdsretlige regler foreskriver det i form:

- noter;

- en irettesættelse;

- afskedigelse (sidste udvej).

I praksis er arbejdsgiverne forsøger at straffe hans underordnede materiale, fratage prisen. For at undgå unødvendige problemer med loven, ikke gøre ud den person forseelse dokumenteret, fordi der i tilfælde af forseelse vejledning også giver mulighed for ansvar. Disciplinær forseelse ikke registreres skriftligt og ordren ikke foretaget.

I tilfælde af at en borger mens de gør tjeneste begår en handling, som påvirker ikke kun af hensyn til arbejdsgiveren, men også andre personer til det kan anvendes til straf i form af tiltrækning til materiale ansvar.

Eksempel: En medarbejder blev vedtaget af selskabet til placeringen af føreren og transporterer byggematerialer til de øvrige kontrahenter. Når han brød reglerne i vejen og forårsage en ulykke, hvilket i høj grad skadet bilen og den anden førerens arbejdsgiver. I dette tilfælde vil medarbejderen pådrage sig det fulde ansvar.

CAO

Hvad er en administrativ straf medarbejderen kender hver chef, fordi dette begreb i loven ikke er fastsat. Ikke desto mindre er der et ansvar for meget hoved, og den er opført i Art. 5.27 i den administrative kode. I dette tilfælde kan en administrativ sanktion til arbejdsgiveren som en officiel kun anvendes af offentlige myndigheder.

retspraksis

Citizen blev disciplineret for at have en gang ankommet på det forkerte tidspunkt på jobbet, forklarer, at han ikke kunne vente til offentlig transport. Siden begyndelsen var tre timer skiftehold. I forbindelse med denne kendsgerning arbejdsgiveren har besluttet at afskedige ham, ikke ønsker at bruge andre disciplinære foranstaltninger. Den arbejdsretlige regler indeholder bestemmelser om ophævelse af kontrakten med medarbejderen kun til lovlige formål. Medarbejderen blev tvunget til at gå til domstolene.

Fra case materialer, manager ikke bekræftet endnu fraværet af medarbejderen i den foreskrevne form, og ikke tage med ham en skriftlig forklaring.

Hertil kommer, at siden begyndelsen af det arbejde, det tog mindre end fire timer, betyder det, at begrundelsen for afskedigelsen af en borger for fravær på chefen ikke var enkel. Også lederen af ulovligt indsamlet fra medarbejderen udleveret straffen for sent rapport, der fuldstændig modsiger de normer for Labor Code.

Retten i beslutningen påpeget, at den administrative og disciplinære ansvar meget uoverensstemmelse mellem sig selv og forholde sig til forskellige områder af lovgivningen. Derfor har lederen ikke har ret til at pålægge en bøde på en medarbejder. Desuden er den omstændighed af ophør af ansættelsesforholdet med medarbejderen var ulovlig. Citizen job tilbage, med erstatning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.