HjemlighedHavearbejde

Hortensia "isbjørn": fotos og anmeldelser gartnere

Denne mangfoldighed af hortensia nylig har meldt sig, men har allerede vundet popularitet blandt amatører gartnere og professionelle avlere. I dag, vil heltinden i denne artikel være en luksus hortensia "Isbjørn" (paniculata). Billeder, ejer svar gør det muligt at vurdere sin berettigelse og for at vide, om denne plante mangler.

"Isbjørn": en beskrivelse af

Denne sort er blevet kendt for en bred kreds af avlere i 2013. Hollandske avlere har krydset den sort Limelight og Grandiflora, var i stand til at opnå fantastiske resultater - har en unik underart, som er i stand til at dekorere enhver have, indmarken, firkantet eller park.

Hydrangea paniculata "isbjørn" - er en busk eller lille træ, højde på ikke mere end halvanden meter. Crohn har næsten de samme dimensioner. Den er kompakt og ser spektakulære struktur, karakteriseret ved luft, som hun lægger stor tætte koniske blomsterstand. De er også en funktion af sorterer.

Blomsterstand op til fyrre centimeter (mere almindelige tredive centimeter) placeret på stærke stilke. De ensartet dækker bøsningen, der danner en let fnugget hat. I første omgang bliver blomsterne malet i lyse pistacie farve. De voksne planter, de er hvide, og i slutningen af blomstringen erhverve en creme skygge.

På grund af det faktum, at blomsterne er fordelt jævnt over bushen, giver han indtryk af en enorm buket plantet i jorden, som om i en gryde. Blomsterne af denne hortensia er meget stort - mere end tre centimeter i diameter. Hydrangea paniculata "isbjørn" billede, som du kan se nedenfor, begynder at blomstre lidt senere end de andre - i juli, men blomstringen fortsætter, indtil den første frost.

Blade elliptisk form er mættede grøn farve. Sorter krævende pleje, har en meget høj frostbestandighed, plante let tåle temperaturer ned til -40 ° C i øvrigt en plante resistent over for mange sygdomme.

plantning planter

Hortensia "isbjørn", fotos, som i stigende grad ses i publikationer om blomsterdyrkning, kan plantes i efteråret eller tidligt forår. Fall plantning vil kræve ekstra arbejde fra ejeren - ly for vinteren.

Hortensia "isbjørn" føler sig godt tilpas på de steder er godt oplyst, for hvilket de direkte stråler fra solen falder om morgenen og lyse område er mindst seks timer. Det er vigtigt at beskytte planten mod træk, saft flow som det begynder i det tidlige forår, når vinden er almindelige og nat forkølelse.

Før plantning er det nødvendigt at fremstille et hul på størrelse med 40 x 50 x 50 cm. Normalt plantning tager to dage. På den første dag skal grave et hul og fylde det tre spande vand. Præformlegemet efterlades i denne tilstand indtil morgenen. For "Isbjørn" er det meget vigtigt, at jorden er godt mættet med fugt.

Nu skal du lave et hul i gødningen. Kombiner lige store mængder af frugtbar jord med tørv. Særskilt, bland sandet med humus. Begge forbindelser skal blandes grundigt i et forhold på 2: 1. Til denne blanding blev der tilsat superfosfat, kaliumsulfat og urinstof. Jeg var klar og det er fortsat kun at indføre det i hullet næsten til toppen, efterlader ikke mere end femten centimeter.

Den resulterende primersæt det unge træ, omhyggeligt at sprede rødderne, og drys dem med jorden, er tilbage efter at grave graven. Hortensia "isbjørn" har brug for en transplantation, hvis originalen forkert valgt jord og et sted at lande. I efteråret plantet hortensia skal beskyttes.

Hvad skal jorden?

Hortensia "isbjørn" (gartnere anmeldelser bekræfte dette) foretrækker frugtbare, let syrnede jord - sort jord, ler. Syrningsmiddel kan tjene som ammoniumsulfat og jernsulfat. Naturmateriale egnet tørv eller nåletræ kuld. Ved plantning i sandjord, ekstra gødskning.

pleje

Trods det faktum, at hortensia "Isbjørn" - fordringsløs plante pleje, visse regler skal udføre. For den aktive vækst og udvikling af planter skal producere følgende foranstaltninger:

 • Bioklip. Det er nødvendigt for at beskytte rødderne af planterne mod overophedning og udtørring, fordi de er placeret overfladisk og kompakt. Du kan bruge tørv, savsmuld, der dækker materialer.
 • Vanding. Hydrangea - vandglade planter har brug for regelmæssig vanding, fordi dens rødder ikke kan tåle at tørre ud. Ugentlig sats af vand - tredive liter pr busk. Erfarne avlere anbefaler at tilsætte vand til overrisling lidt kaliumpermanganat.
 • Dannelse af busken, beskæring. Til hydrangea buske er ikke fortykkelse bør forår beskæring udføres årligt. Når grene er for tæt på hinanden, kan det reducere immunitet af anlægget på grund af utilstrækkelig mængde luft og lys. Således blomsterstand blevet meget mindre, og den varme grød kan inficere skadedyr og infektion.

Fordi denne form for frost, kan beskæring ske i det tidlige forår eller sene vinter. 5-10 stærkeste skyder bør forkortes til 3-5 knopper. Normalt er det to tredjedele af de grene, og de resterende processer er fjernet.

Warming om vinteren

Det anbefales til områder med alvorlige vintre og lidt sne. Til dette formål er bøsningen anbragt under et lag af blade, tørv, gran grene tykkelse på op til tyve centimeter.

top-dressing

For aktive blomstrende hortensiaer hun har brug for regelmæssig gødskning. Den udføres på følgende måde:

 • organiske gødningsstoffer anvendes i foråret;
 • Når knopper, anvende en blanding af superfosfat, kalium og urea;
 • kompleks gødning du har brug for i midten af sommeren (i denne periode kan kombineres med befrugtende vanding planter);
 • under udarbejdelsen af busken for vinteren, er det nødvendigt at gøre en særlig gødning til hortensiaer.

reproduktion

Hortense kan formeres på flere måder, men den mest almindelige er stiklingerne. Skud tilovers efter beskæring buske kan bruges til sin formering:

 • de tilbageværende grene skal sættes på tre dage i vandet;
 • så de kan skæres fra stiklinger, så hver havde fire mellemrummene;
 • nedre sektioner behandle vækststimulator;
 • stilk vil lande i jorden består af tørv og sand i forholdet 1: 1 ved to tredjedele af sin længde;
 • beholder med håndtag, dække toppen med plastfolie.

Plantede stiklinger brug konstant fugtighed, er det derfor ønskeligt at holde plantemateriale i et køligt rum (for eksempel i kælderen). Stiklinger er der indtil de første grønne skud. Dette sker normalt i sensommeren. De bliver så plantet i åbent terræn.

Unge planter skal beskyttes mod frost, med kun tre år hortensia erhverver resistens mod lave temperaturer.

Ansøgning i Landscape Design

Gorgeous Hydrangea blomster "Isbjørn" er raffineret og højtidelige elegance. Disse kvaliteter er blevet brugt med held i landskabspleje at skabe forskellige haven kompositioner:

 1. På en meget lille del af denne busk nemt erstatte den centrale træet.
 2. Omkring det kan du placere græsplæner, blomsterbede, bændelorm.
 3. Det ser store nåletræ rhododendron mixborders dyrket under en busk. Denne del af haven ser altid meget elegant.
 4. Interessant sammensætning kan oprettes i forbindelse med forkrøblede buske, slyngplanter, stauder.
 5. Spektakulær hortensia "isbjørn", plantet langs hegnet eller en væg.
 6. Prøv at diversificere plantning af vinstokke: kaprifolium, klematis, pigede druer.
 7. Disse blomster ser godt ud i en japansk have og en sol-engelske græsplæner.

Hydrangea paniculata "Isbjørn": anmeldelser

Erfarne gartnere og begyndere i blomsterdyrkning hævder, at hortensia Isbjørn blev for dem en åbenbaring. Robusthed og modstandsdygtighed over for kulde mest attraktive for mange sygdomme. For avlerne er det vigtigt, at denne storslåede anlæg ikke behøver en meget kompleks pleje. Ved at følge enkle regler, kan vi vokse usædvanligt smukke blomsterstande, som vil pynte på webstedet. Ikke mindre imponerende ser hvide afskårne blomster i en vase.

Interessant, blandt anmeldelser, ikke én, som ville have bemærket eventuelle mangler af denne plante. Naprootiv, er erfarne avlere stærkt anbefales til begyndere at dyrke denne smukke blomst på deres websteder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.