HjemlighedHavearbejde

Plantning kartofler i Sibirien. Datoer, metoder, passende befrugtning

Sibirien - en stor region i landet med forekomsten af moderat og ekstrem fastlandsklima. Det refererer til den lander i den øgede risiko for landbruget landbrug. Men plantning kartofler i Sibirien indtager en betydelig plads i de retninger, denne gren af aktivitet i området.

Klimaet i de østlige regioner er en lang og langvarige vinter, korte og varme somre, mulige sen frost i det sene forår, den ujævne nedbør, hvoraf de fleste sker i slutningen af sommeren og begyndelsen af efteråret. De klimatiske forhold i de vestlige regioner i noget blødere, men også bærer risikoen for landbrugsarbejde. Sådanne naturlige luner tvunget til at overholde visse regler for voksende kulturplanter.

Plantning kartofler i Sibirien produceret i de østlige regioner siden midten af maj. Vestlige områder kan starte sådanne former for landbrugsarbejde i begyndelsen af samme måned. Folkets benchmark for starttidspunktet for arbejde - blomstrende knopper på birk. Hvis vi tager en videnskabelig tilgang, bør derefter plante kartofler i Sibirien udføres, når jordtemperaturen på 9 grader Celsius.

Fremgangsmåder til lægning af kartofler

- Traditionel single-line mode. Landing Materialet gøres rækker gravet i en afstand af 70 centimeter mellem dem. Ulempe: når Hilling krænkes rodsystem af bøsningen, hvilket fører til et fald i udbytte.

- Båndet metode. Moderniseret traditionel analog princip. Lav to rækker med en afstand på 30 cm fra hinanden, disse to serier har en større afstand - 110 centimeter. Husk, at hvis du beslutter at lande på en sådan måde, at ridging kræver tungt fysisk anstrengelse, på grund af det faktum, at jorden vil ogrebayut med erobringen af brede rækker. Men at dømme efter de anmeldelser, denne metode giver en god høst.

- Hævet bed metode. Plantning kartofler i Sibirien kan bruge denne metode, men på grund af det faktum, at uregelmæssig nedbør, kan sådanne eksperimenter kun anvendes, når du er tætliggende grundvand på stedet, eller jorden dårlig pass fugt. For kartoffel vigtigt oxygen ind i jorden, og kammen kan tilvejebringe en fremgangsmåde og omfatter to muligheder:

  1. På pereboronennom lavvandet del (8-10 cm) og i en lille afstand (25 cm) er plantemateriale, og det er fyldt til en højde på højderyg 20 cm fra knolde. Afstanden mellem sig højene - 70 cm.
  2. Forberedte kamme 30 cm høj og i en afstand fra hinanden ved 90 cm, sprede dem langs kartoflerne og dækket med jord.

Ved hjælp af en variant af de kamme kartofler i tørre områder kan føre til døden af hele høsten. Derudover kan planter, der blev plantet på denne måde, kræver ekstra beskyttelse mod frost, på grund af den hurtige spiring.

Ved valg af stedet for kartofler vælge dem, hvor der tidligere dyrket agurker eller kål. Gødning til kartofler ved plantning gøre umiddelbart før. Brug rådnet humus eller kompost med tilsætning af en lille mængde træ aske. Rør jorden inden plantning af plantemateriale.

Plantning kartofler kultivator vil i høj grad lette arbejdet for gartnere og fremskynde processen. Sikke en måde at vælge - du bestemmer. En god høst!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.