Kunst og underholdningFilm

Tatiana Kazantsev: den stigende stjerne i den nationale biograf

Tatiana Kazantsev - ukrainsk folkemusik kunstner, en indfødt af byen Mariupol. Fødselsdato - December 3., 1986

Biografi fra A til Z

Gennem hele sit liv, skuespiller Tatiana Kazantsev fører aktiv skabende aktivitet. I skolealderen, deltog hun musik skole og dans klub. Senere, disse færdigheder komme i handy unge talenter i sin skuespillerkarriere.

I ungdomsårene, har Kazantsev været medlem af cheerleading hold (teammedlemmer støtter et sportshold), "Azovmash" (populær basketball hold). Omkring samme tid begyndte hun handler i studiet i Donetsk Drama Teater under ledelse af Angelica og Bones Dobrunovyh. Bidrag til udvikling af Tatiana hurtigt nok bragte de første frugter. Allerede i de 16 år den unge skuespillerinde debuterede på scenen, hvor han først hørte bifald af anerkendende publikum til hans ære.

I 2003 Tatiana Kazantsev eksamen fra high school og gik til hovedstaden i Ukraine - Kiev for at komme ind Kiev National University of Theatre Arts. På det første forsøg blev Tatiana krediteret til fakultetet på en specialitet "skuespillerinden Dukketeater" (klasse af Folkets Kunstner Efremova Sergeya Ivanovicha i Ukraine). I 2008 skuespillerinden modtog et diplom.

teatralske år

Efter endt uddannelse arbejdede Kazantsev i næsten tre år på Kiev Municipal Puppet Theater. I løbet af denne tid Tatiana nået betydelige højder i at handle.

Af de mange teaterproduktioner jeg ønsker at fremhæve en af de mest originale. I stykket "Kærligheden til de tre appelsiner" af Tatiana sammen med skuespilleren Paul Borisenko sammen spille rollen som alle tegnene.

Denne genre af såkaldte street art, hvor skuespillerne demonstrere tandem cirkus kunst i forbindelse med inddragelse af elementer af dukketeater. Iscenesættelse var en succes, og gentagne gange havde succes med publikum.

videre arbejde

I 2013 sammen med skuespilleren Alexander Martynenko og instruktør M. Nazarenko har skabt et kreativt projekt med titlen "OnOnaZhizn", som et resultat forestillingen blev anerkendt som det bedste arbejde på året, blev han tildelt prisen ved den ukrainske festivalen "sæson premiere."

Debut Tatiana adgang til rum af biograf fandt sted i 2009. Det er, når det blev støbt i den georgiske film "Det er tid til at blomstre."

Dette blev efterfulgt af en rolle i den serielle film "I henhold til loven", der Kazantsev spillet en ung servitrice Natalia.

I 2011 Tanya medvirkede i detektiv-serien "Return of Mukhtar". I det 7. sæson udførte hun rollen Anny Sorokinoy.

Og allerede i 2012, Tatiana Kazantsev modtaget den første meningsfuld rolle i den georgiske film "Dossier Picador", hvor hun spillede en pige-investigator Lesya.

Næste hun medvirkede i en række malerier, der udfører mindre og tilfældige roller.

I perioden fra 2013 til 2016 Kazantsev medvirkede aktivt i tv-serien. Du kan se hende i forskellige roller-kendte serier som "ER", "Terningen er skæbne", "I Line of Life", "Den sidste janitshar", og i filmene "Cure Fear", "hævn", "Betrayal" "Alt dette marmelade."

Ifølge tilskuere, de mest succesfulde roller i hendes praksis begyndte at arbejde i den serielle filmen "The die er skæbne", hvor skuespillerinden held forvandler ikke kun en elev af musikalsk skole, men i hendes tre døtre, som optræder med udviklingen af serien.

Tatiana Kazantsev: kærlighedsliv

I 2014 har Kazantsev imod tilbuddet fra den mand, hun elskede. I øjeblikket Tanya Kazantsev lever i et lykkeligt ægteskab med Denis Kargaevym (GITIS lærer og ejer af agenturet "kommando + 1"), som er ældre end hendes 8 år.

Nu parret nyder livet, arbejder sammen og drømmen om eftertiden.

At dømme efter stemningen i Tanya, hun har planer om at fortsætte sin udvikling i retning af stemmer, og det er fint! Fasthed af hendes karakter, kan hårdt arbejde og kreativitet kun misunde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.