Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Morozov Mikhail Leonidovich: biografi og værker

Mikhail Morozov - en skuespiller, der har skabt mange levende billeder i film og tv-serier. Ønsker du at få mere information om hans biografi og kreativ aktivitet? Så anbefaler vi at læse artiklen fra første til sidste afsnit.

Biografi: Barndom og ungdom

Morozov Mikhail Leonidovich blev født den 17. juni 1962 Leningrad (nu - St. Petersborg). Hans forældre har ingen relation til biograf og teater scene.

Vores helt voksede føjelig og nysgerrige dreng. Han lærte hurtigt at læse og skrive. Michael elskede at organisere hjemmet koncerter og forestillinger. ved at se ham var sjovt. Far og mor vidste, at de øger den fremtidige kunstner.

Ligesom mange sovjetiske børn, Michael deltog alle samfundslag. Han kunne godt lide at samle modelfly, skabe kunsthåndværk lavet af træ og andre materialer.

I gymnasiet, ikke en eneste skole begivenhed ikke uden sin deltagelse. Michael er involveret i teaterforestillinger og konkurrencer for amatør.

studerende

På tidspunktet for eksamen Morozov allerede har besluttet på erhvervet. Han ønskede at blive en berømt skuespiller i Rusland. Guy indgav LGITMiK dokumenter. Han formåede at erobre medlemmerne af udvælgelseskomitéen. Som et resultat, en flot og selvsikker fyr indskrevet i løbet A. Katzman.

I 1983 har vores helt vellykket eksamen fra high school. Alt selvfølgelig kandidater deltog i eksamen ydeevne, "Åh, stjernerne!". De nyslåede skuespillere parodieret de berømte repræsentanter for den hjemlige sort. Den mest succesfulde var forestillingen Mihaila Morozova. Han glimrende vænnet til billedet af Muslim Magomayev. Det var plausibel og hans parodi på Eduarda Hilya. Placeret i hallen folk bogstaveligt talt rullende på gulvet griner. I slutningen, de belønnet den talentfulde skuespiller med stort bifald og råb "Bravo!".

Radio- og teater

Mihaila Morozova kreativ karriere begyndte umiddelbart efter endt uddannelse. Vores helt blev tilbudt et job i Leningrad-radio. Uden at tænke, fyr sagde ja. I flere år, han deltog i auditions skrive digte og værker af prosa.

Fra 1983 til 1987. Morozov Mikhail Leonidovich Han spillede på Bolshoi Drama Theatre. G. Tovstonogov. Så vores helt har forladt institutionen, afsætter sig til at arbejde i radioen. Men i februar 1990 BDT manualen igen tilbød ham et partnerskab. Mikhail Leonidovich besluttede at vende tilbage. Siden da, han forbliver tro mod hjemmebiografen.

Hans karriere begyndte med deltagelse af BDT i mængden. Men selv da, den unge skuespiller formået at skille sig ud fra mængden, for at vise individualitet af den karakter.

Den første store værk Mikhail Morozov på scenen var rollen som ond og storøjet soldat tilnavnet Mælkebøtte. Stykket hed "menige". Vores helt er 100% klaret de opgaver, som instruktøren har lagt foran ham. Efter at hans skuespillerkarriere tog fart.

Mikhail Leonidovich Morozov: hans film

Når publikum først så vores helt i en film? Det skete tilbage i 1984. Den unge skuespiller var meget heldig - det er godkendt til hovedrollen i filmen "Detachment". Morozov karakter - en ung fighter Kostya Petrov. Historien er baseret på historien om den røde hær enhed, som i 1941 var omgivet af fjender. De havde ikke våben og mad. Samtidig skal børn adlyde den øverstbefalende for - at komme til fronten.

I 1984-1985 gg. Mikhail Morozov ventede yderligere to hovedrollerne i filmene "Næsten samme alder" og "Criminal talent". billeder skabt af dem er lyse og realistisk.

Vores helt medvirkede også i film, teaterstykker ( "The Pickwick Club", "The Death of Tarelkin" og så videre). Sådanne projekter er populære blandt fans af teatralske kunst.

En af mine foretrukne forfattere Mikhail Morozov var altid Arthur Conan Doyle. I sin ungdom han ofte genlæse en kriminalroman "Memoirs of Sherlock Holmes". Og da skuespilleren blev tilbudt at medvirke i filmen, vores helt sagde ja. Den blev godkendt på Smiths rolle.

I 2000 på Channel udgivet serien "Erindringer af Sherlock Holmes". Udtalelser om filmen publikum delt. Nogle mennesker er utilfredse med det arbejde, som instruktøren og producenten, mens andre udtrykte deres beundring for ham.

Retur til Radio

Morozov Mikhail Leonidovich aldrig klaget over den tunge arbejdsbyrde. Han formår at være i biografen, udfører på scenen, og løse daglige forretning.

Som for radioen, med ham skuespiller aldrig afbrudte forbindelser. På det tidspunkt, Michael havde en chance for at lade forfatterens program på radio "Klassisk Petersborg." Han førte også overførsel af "Frost" på TV "100TV".

resultater

Mikhail Morozov - en skuespiller, der har ydet et stort bidrag til udviklingen af den nationale biograf. mere end to dusin roller på hans konto.

I øjeblikket er skuespilleren ofte inviteret til St. Petersburg gymnasier som lærer i taleteknik. Eleverne ser det som en rigtig professionel, opmærksomt lytte til foredrag og deltage aktivt i praktiske øvelser.

Han meddelte også 12 udenlandske film, herunder som "Asterix og Obelix" (1999), "Mission to Mars" (2000) og andre.

I 1997 blev Mikhail Morozov tildelt titlen "hædret kunstner i Rusland". Det er den højeste pris for en kreativ person.

Som konklusion

Nu ved du, hvor han blev født og uddannet i hvad billedet blev skudt Morozov Mikhail Leonidovich. Som for hans personlige liv, det er vores helt omhyggeligt skjuler fra nysgerrige øjne og ører. Vi ved kun, at han er gift og har to børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.