Kunst og underholdningFilm

Ranking den bedste Documentary Film: Top 10

Dokumentarfilm skiller sig ud fra teknikken. Det faktum, at de mål, der forfølges af disse kunstformer, er helt anderledes. Hvis vi taler om spillefilm, så, naturligvis, vi forventer ikke den maksimale tilnærmelse til virkeligheden. Snarere, vi er interesseret i gaming afdeling, hvorfra vi får en sand fornøjelse. Heri ligger den største forskel fra de dokumentarfilm spillefilm.

Når det kommer til at udforske virkeligheden, hvad der foregår i nærmiljøet, og derefter indtaste vi realm af faglitteratur skue. Emnerne for dokumentarfilm endnu altomfattende. Her og nutidige begivenheder, som de vedrører æra, og videnskabelige kendsgerninger, og den utrolige hypotese, kulturelle arrangementer, livet af berømtheder. Du kan opregne på ubestemt tid. Og interessen for dokumentarfilmen kaldet er ikke plottet, ikke skøre special effects, men uden dem er det meget vanskeligt at forestille sig et moderne produktionsanlæg levende billeder, og det mest sande liv, som forsøger at formidle instruktøren.

Derfor her, som i en kunst butik, er der ratings "Oscar", en vellykket tape og decideret fejl. Dæk hele verden af denne ekstraordinære film er meget vanskelig. Derfor forsøger vi at overveje rækkefølgen af de bedste dokumentarfilm, ifølge mange Internet ressourcer, uden at der hævder at være den ultimative sandhed, men med ønsket om at være til nytte for læseren.

"Senna"

Talrige publikationer og kilder bundet til første sted forskellige billeder. Men næsten alle enige om, at de "Senna" - en stor mesterværk af dokumentarfilm. Den tragiske skæbne en stor mand - har en enorm trumf i hænderne på en dygtig instruktør. Og hvis det stadig er så spændende om ting som bilspil på hastighedsgrænser, er det ikke overraskende, at mange anser denne film en reel kunstværk.

Og det er ikke, at handlingen er bygget op omkring en virkelig dramatisk historie om en stor mand. Bare instruktøren var i stand til at vise rattet guiden, en dygtig rytter med mange hundrede heste en mand - en almindelig og meget usædvanlig. Hver af os er lyse i noget andet. Senna var så i motorsport. Han levede af dem, og hans skæbne var tiltrukket ikke så meget tragisk som uhæmmet livslyst og et ønske om at være den første på planeten. Så han forblev i hjerterne hos millioner af fans. Selvfølgelig, en fremragende film om den store mand.

"Rejsen til kanten af universet"

Placering af de bedste dokumentarfilm fortsætter bemærkelsesværdige bånd på, hvordan vores galakse dannet, samt på de fundamentale naturlove, lagt sammen med fremkomsten af vores univers. Dette projekt påvirker ikke kun skønheden i computergrafik, masser brugte skaberne af dette mesterværk, men også en stor lyd sammen.

Film om rummet, dokumentarfilm eller kunstnerisk, altid ophidse fantasien, flytter at lære noget nyt, ikke kun om deres umiddelbare omgivelser, men også de fjerne vidder, som ikke når den jævne mand. "Rejsen til kanten af universet" hører til denne kategori. Den ønsker at se igen, så smukke og attraktive grafik. Med hensyn til den faktiske materiale, betyder det ikke bare blive i tankerne, de ønsker at prale i den kreds af venner og bekendte. Denne film absolut udvider horisont og forståelse for, hvad der sker i vores neohvatnoy univers.

"Oceans"

Dokumentarfilm om naturen - det er altid utroligt interessant, smuk og informativ. Næste tape til at gennemgå historien om den magiske af livet i en meget eksotisk for menneskelige element - vand. I denne sammenhæng, blot huske det fantastiske hav sanger - Jacques-Iv Kusto. Og betragter filmen er en utrolig smuk og spektakulær fortsættelse af denne salme af stor katastrofe.

Men der er en fantastisk skønhed præget af forfærdelige fakta af menneskelig industriel aktivitet, utroligt ødelæggende virkninger på de store oceaner. Og filmen tydeligt skubber tanken om, hvor vigtigt det er at tage sig af deres omgivelser. Faktisk kan denne idé udledes fra de mange mesterværker af genren, næsten alle af høj kvalitet dokumentarfilm om naturen påvirke denne vanskelige at realisere den kendsgerning. Men dette væsen sikkert klare denne opgave bedre end nogen.

"Barack"

En anden film, som findes i næsten alle toppen af dokumentaren. Og her er vi på den åbenlyse skønhed i naturen vi flytter til menneskelige virkelighed. Denne film er fuldstændig blottet for tekst belastning, ingen der er ingen voice-over eller interviewet offentligheden. Men der er et budskab her - og meget vigtigt, men det er at beskæftige sig med dem, bliver nødt til at fokusere al den opmærksomhed i rammen. Det vigtigste er at finde den halvanden time af sit liv til at lære lidt mere om manden og menneskeheden.

Dokumentarfilm om børn, du skyder lige nu i stort tal, som fortæller om de mange vanskeligheder, den yngre generation. Det synes, i henhold til dækning af DVD, at dette mesterværk fortsætter denne tradition, men hovedbudskabet i filmen er stadig meget bredere spørgsmål for hele menneskeheden. Og instruktøren har nået målet, vi ser her hele kloden i langt menneskelige mangfoldighed.

"Almindelig fascisme"

Vi fortsætter med rangordning af de bedste dokumentarfilm arbejdet med sovjetiske mestre i skærmen, eller rettere, en master, men nogle. Mikhail Romm er en storslået film om den frygtelige forbandelse af det tyvende århundrede. Skræmt hele Europa Tredje Riges planer er givet til os i skabelsen af denne dokumentarfilm og bare forfærdeligt.

Dokumentarfilm om krigen for det meste viser den fulde grimhed af denne umenneskelige menneskelig aktivitet. Dette bånd er ikke en undtagelse. Og selvom filmen er ikke rettet mod den raffinerede kender af historien, vel vidende de faktiske omstændigheder i virkeligheden, men det er "udmærket" klarer sin opgave. Aversion mod krig, som for eksempel nu kan ses, når de ses dokumentarfilm om Ukraine, meget godt hørt disse allerede gulnet ved tidsrammer for den store instruktør. Utrolig forudindtaget bånd, men det er det værd.

"Kursk ubåd i rørte vande"

Dokumentarfilm om Rusland, du skyder i udlandet - et fænomen, der allerede helt almindelig. Om isbryder "Kursk" går en masse meget modstridende rygter og hvor vedholdende undertrykt nogen sandfærdige oplysninger om hændelsen, der allerede legendarisk. Tragedien provokeret af de berørte parter, eller bare en uheldig situation? Det ser ud til, at sandheden om dette, lærer vi en meget lang tid.

Den franske, til at fjerne forbudte dokumentarfilm om Rusland - dette er endnu et skridt på vejen til viden om virkeligheden gennem kunst filmisk afspejling af virkeligheden. Den kontroversielle film, der vil tvinge til at reflektere på vores fælles ansvar for denne planet.

"Bay"

Den brutale sandhed i livet. Vi har lært, at dokumentarfilm om dyr og vise deres smukke lille forsvarsløse, smuk og grim. Forskellige instruktører har synspunkter om deres verdener. Men denne film undersøger, sådan en ubehagelig aspekt af livet af dyr, deres samlede forelæggelse for menneskets vilje, uanset om det er brugen af cirkusforestillinger eller blot misbrug af vores mindre brødre.

Placering af de bedste dokumentarfilm fortsætter meget tung skabning, som gør os tænke over vores rigtigheden af menneskeret, samt det overordnede ansvar for denne planet.

"Livet"

I forlængelse af bånd af dyrenes verden, vi nu overveje en lysere syn. Dokumentarfilm om dyr, som allerede nævnt, er der også meget smuk, men også utroligt sjælfuld. Denne skabelse er blot en af denne serie. Det er værd at bemærke en fantastisk film til en visualisering komponent. Hver ramme - en storslået kombination af æstetik, dyreliv og spektakulære specialeffekter.

Men den generelle idé om denne smukke skabelse er meget enkel: det er nødvendigt at beskytte vore omgivelser, at behandle ham med den respekt, det helt sikkert fortjener. Efter alt, vi selv er en del af dette liv, så hvorfor skulle vi foragter hende?

"Mikrokosmos"

Det viser sig, at mikrokosmos er ikke mindre interessant end makroen. Vi er meget godt modtaget af filmene om rummet, dokumentarfilm om, hvordan barndom vores univers som vises og forsvinder planeter, solen og hele galaksen. Hvad med vores familie hjem? På vores planet, der er så mange ukendte, og den mikroskopiske størrelse.

Denne film er utroligt øger betydningen af fred, som vi næsten aldrig ser. Insekter i en mangedobling af de særlige linser vises væsener med ukendte planeter. Men det omgiver os på hver tur. Meget informativ, smuk, utrolig imponerende og spændende for endnu mindre end dyr, vore brødre.

"Hitler og Stalin: Twin Tyrants,"

Det fuldender vores top ti pragtfulde skabelse af amerikanske filmskabere på historiske skurke. Dokumentarfilm om krigen er skate genren. Denne film er væsentlig usædvanligt parallel, som forskere mellem enkeltpersoner, skaber det utænkelige forvirring af det tyvende århundrede. De er så modsatte og så glimrende forfærdeligt i deres lighed, at mange historikere stadig bange for den yngre generation, advarer imod etableringen af sådanne diktatorer hele menneskeheden.

Billeder fra arkiverne i forskellige lande, ikke kun deltagerne i kampene. Chronicle af begivenheder så tæt og sådan en blodig historie. Dokumentarfilm om Den Store Fædrelandskrig i de seneste år er ved at blive mindre populær, fordi det lader til, at dette ikke vil ske nogensinde igen. Men skaberne af denne film fortsætter med at advare om faren ved at komme op på en rive historiske fejl, viser os sandheden, eller hvad der synes at dem sandheden om denne forfærdelige katastrofe af det tyvende århundrede.

konklusion

Det er måske en af de mange dusin af de bedste dokumentarfilm af planeten. Faktisk er denne film meget. Og hvis et godt kig, er det ikke engang muligt at tildele snesevis eller hundredvis af de bedste dokumentarfilm, og et tusinde.

Formålet med denne artikel var ikke at vise en vis absolut. evalueringskriterier Film kvalitet kan være en stor sort. Men ifølge mange mennesker, revideret, båndet er virkelig bemærkelsesværdigt. Så hvorfor ikke tage til efterretning og stifte bekendtskab med materialet? Tro mig, det er det værd.

Under alle omstændigheder er valget altid en tilskuer, at det ser ud i dag efter en lang dag med arbejde, eller hvordan til at underholde sig selv en smuk søndag eftermiddag. Om at gå til på landet eller få en anden besked af en mand, der ønskede at dele noget vigtigt og hemmeligt. Løs beskueren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.