BilerBiler

"Fiat" 125: et overblik

"Fiat" 125 fra samlebåndet i 1967, og endte med udgivelsen i 1983. Italiensk producent valgte at frigive bilen i tre versioner: en coupe, vogn og sedan. Selvom bilen blev lavet mere end 30 år siden, men det kan stadig ses på gaderne og på farten. Overraskende viste det sig at være "varig".

Eksternt "Fiat" 125 kan minde VAZ-2101 (almindeligt kendt som "VAZ" eller "Kopeyka"). Forskelle i udseende er i en anden længde akselafstand, chassis og suspension. Enhed, der er monteret på maskinen havde en kapacitet på 125 hk, motoren er en 1,6 liter, der arbejder sammen med det, eller mekanik tretrins maskine.

På bare et par år (indtil 1972, hvor produktionen ophørte i Italien), blev det udgivet omkring 604 tusind. Sedan. Sammen med den "native" version af bilen blev udstedt polske model. Det fremhævede en runde forlygter. Gennem tiden lineup genopfyldes generalister og pickups, som havde det samme navn "Fiat" 125. Bilens motor fra Polen var mindre magtfulde.

produktionsfaktorer

Grunden til at oprette en ny bil var ønsket om at kombinere det bedste fra producentens konfiguration i en enkelt model, kassere det, der ikke lever op til forventningerne. Med forskellige modeller blev taget dele såsom hætte, kofanger, chassis og motor. Takket være denne løsning, bør ikke nødt til at bruge en masse penge, henholdsvis og de samlede omkostninger til forbrugerne blev reduceret. Det er dette og sikret succesen af bilen "Fiat" 125. I virkeligheden, hvis man ser på et foto af denne model, er det usandsynligt, at tillid vil være, at det er en ren "italiensk". På grund af det faktum, at WHA underskrevet en aftale med Fiat, den sidste bil blev en prototype for "Lada".

FIAT 125 Special

Et år efter indgivelsen af den oprindelige bil der var en speciel version. "Fiat" 125 blev mere hårdføre, mere modstandsdygtig og hårdere. Motor er blevet ændret - en mere kraftfuld. Transmission forbliver mekanisk. Samme version blev yderligere ændret i 1970. Blandt de ændringer, du vil bemærke den automatisk transmission i tre faser. Det var næsten den sidste og de eneste specifikationer, der efterfølgende ændres. Alle andre nyindrettede udgave afveg kun i design.

Ligheden med VAZ-2101

For russisk altid "et hundrede og femogtyvende" model vil være forbundet med den indenlandske VAZ. Men de er de samme kun i de ydre tegn.

På et tidspunkt, hvor "AvtoVAZ" har købt en licens til frigivelse af køretøjet, har fabrikanten kombineret basen 124 og 125 FIAT model. Således blev født den velkendte "Kopeika".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.