BilerBiler

Magnificent Mazda 6. anmeldelser og funktioner

2003 var præget af færdiggørelsen af en temmelig lang historie af Mazda 626 og output for at erstatte den opgraderede model, som har fået navnet Mazda 6. Den usædvanlige forkortelse var også en del af opdateringen af bilens billedet af brand-orienterede sports bilmodeller inkluderet i mode.

Mazda 6, vinder af lyst design og rummelig indvendig - en perfekt kombination af traditionel stil af dette mærke biler og japanske innovative ideer. Tekniske specifikationer for Mazda 6 er optimale for denne klasse af bil. Præget krop og forstørrede hjulkasser gøre bilen mere imponerende og kraftfuld. Optik Mazda 6, anmeldelser af hvilken er fulde af glæde, er enestående i dens konsistens forlygter og kørelys, tågelygter, positionslys og blinklys.

Krop Mazda 6 har tre muligheder:

  • Sedan, designet primært til middelklasse købere, har dog alle af højeste kvalitet japanske bil: poleret sporty design, rummelige interiør, yderst funktionel indretning og en ny motor generation.
  • Sport Wagon siges om alle dens navn - denne model har alt hvad du behøver. Firehjulstræk i kombination med en kraftig motor gøre kørslen behagelig og fornøjelig oplevelse.
  • Hatchback indkvarteret multi-funktionalitet, og også tilbudt en betydelig vifte af motorer fra 1,8 liter / 120 hk til 3,0L / 222 hk

For bilen er tænkt en lang række forskellige indstillingsmuligheder.

Køretøj Mazda 6 har en indledende volumen på 500 liter, og stammen på grund af funktionen af folde ryglæn bagsæder kan blive kraftigt forøget. Sporty udseende af denne model ikke har en negativ indvirkning på dens funktionalitet.

Liget af bilen har en høj styrke, ud over, at selskabet Mazda MAIDAS patenteret system, formål var at absorbere energi, samt afbødning af virkninger under kollisioner. Det betyder, at på kroppen, både for og bag, der er særlige zoner, idet der i en kollision på den fulde kraft af virkningen.

Den grundlæggende pakke Mazda 6 indeholder følgende indstillinger: 16 tommer hjul med stål diske tilgås ved hjælp af smarte nøgler, fartpilot, stereohøjttalere 6 med justerbar ratstamme audio kontrol, aircondition og andre.

Komponenter Grand Touring har givet avtozatemneniem spejle, xenon lampe, navigationssystem, bageste sæder, fjernbetjening motor start, regnsensor, auto-korrektionsvægt vaskemaskine, gas tankdækslet krom og andre funktionelle elementer.

Mazda 6 - anmeldelser bilister

Oplysninger fra ejeren af bilen, hvilket primært afspejler de positive øjeblikke. For eksempel, ejere af Mazda 6 modeller 2011 mark høj støj isolation og relativt lavt brændstofforbrug. Blandt de indvendige detaljer især rost modtaget sidestøtte af førersædet og padle skiftere, garanterer nem og hurtig gearskift. Andre bilister bemærkede faktorer som manglende roll og sving stabilitet på generel road køretøjer Mazda 6.

Svar på de negative synspunkter er knappe. Maskinen er meget uhøjtidelig, og sliddele til rådighed for det. Skår i glæden her kan kun være en betydelig pris for dele fælles for alle japanske biler. Det er overflødigt at sige, sådan en høj kvalitet interiør design for modeller er ikke en toppen af rækken af priserne i Japan - en sjældenhed. Og denne Mazda var netop sådan en model. Hvis du sidder bag rattet i Mazda 6 (af ejerne bekræfte dette), er det allerede umuligt at nægte fra det. Denne bil - det er ikke kun fremragende ydeevne, men også en flot design.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.