BilerBiler

Skal jeg installere kofanger Tændt "Chevrolet Niva"?

"Chevrolet Niva" - en fremragende off-road køretøjer til byer og forstæder ture. Som enhver jeep, det er fantastisk kørsel på og mudder grøft. Men den "Niva" har sine ulemper. For elskere af off-road, de er i udformningen af den forreste kofanger. Dette stykke plastik kan knække hvert øjeblik. Og hvis bilen kommer ind i fart i skoven og bremselængden øges flere gange, redde fra skade kan kun tvinge på kofangeren "Niva". Billeder af de emner, du kan se nedenfor.

Ved at sætte sådan en stresset medlem, kan du ikke længere frygte for sikkerheden af kofangeren ved den mindste skade. Sådan en bil "Chevrolet" vil nemt holde sig til de buske til at gå på en fuld off-road uden nogen bekymringer. Men selv hvis du er bange for at sætte bilen "på maven", når det zabuksuet, ud af modgang kan spare dig et spil. Den er afsluttet med næsten alle kofanger magt til "Niva", ikke kun på de indenlandske mærker.

producenter

Desværre er valget af en sådan vifte af kraft kofangere, som med hjulene findes ikke. Der er kun én virksomhed, der er engageret i dette tilfælde - "Aventura". Hvis du ikke siger noget, så husk magt kofanger "RIF". På "Niva", UAZ og endda nogle japanske biler "Aventura" producerer høj kvalitet percussion elementer. "RIF" blev den første strøm kofanger på hjemmemarkedet, der har løst problemet med installationen af spillet på de forreste chok elementer og trapper, eller værktøjskasse i ryggen. Og med ekstra afstivninger og den fuldstændige mangel på spor af svejsning, vil et sådant produkt være effektivt selv under de højeste belastninger. Af den måde, "RIF" er stadig i produktionsprocesserne sin kofanger med flere lag af maling, der sikrer en lang og problemfri service uden forekomst af rust på overfladen.

uafhængig produktion

Den eneste ulempe, som er i disse produkter - det er deres manglende adgang til det russiske marked, og deres høje omkostninger. Mange tror kofanger magt til "Niva" overflødig post, og mans dem deres SUV'er kun én. Find det rigtige tilbehør til den indenlandske transport er ikke så let, mens der i de japanske og amerikanske biler sådanne enheder, så fuld. Og hvis du ikke kan finde en kofanger magt til "Niva" eller simpelthen ikke ønsker at betale 30 tusind rubler for et stykke jern, den eneste vej ud vil hans uafhængig produktion.

Når du begynder at arbejde, overholde alle sine beregninger og præ-en plads rede for optik. På mange biler dette sted anses problematisk, fordi hver maskine i deres egne individuelle, hvilket komplicerer fremstillingsprocessen. Det viser sig, at den installerede effekt i kofangeren "Niva" med andre bilmærker er meningsløst, og hvis mere og tilknytning til import af "mirakel" vil ikke gør det, så gør alt arbejdet vil gå "ned i afløbet". Til disse fejl ikke gentager sig, altid foran arbejde gør tegningen, og det er ønskeligt at tegne fremtiden for produktet på papir eller i en grafik editor. Hvis dette trin er udført korrekt, så få alt, hvad du.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.