HjemlighedIndretning

Udformningen af en smal soveværelse. Udformningen af smalle lille soveværelse

Dette værelse er designet til genskabelse af mennesket. Tja, hvis det er en rummelig, moderne møbler. Men hvad nu hvis dit soveværelse ikke kun kendetegnet ved et stort område, men også har en uregelmæssig form - den er lang og smal? Er det muligt at gøre det indre af den smalle soveværelse komfortable og moderne på samme tid? I dag vil vi forsøge at give dig et par tips, der vil bringe dig tættere på drømmen.

Den indledende fase

Hvis du ønsker at radikalt ændre dit soveværelse, du har brug for at komme i gang med at skabe et design projekt. Du kan overlade dette arbejde til fagfolk. Men hvis du planlægger at gøre det selv, så først omhyggeligt måle rummet og trække den op på papir. Det "position" alle de nødvendige møbler. Så du vil se klart, hvordan det vil se ud dit soveværelse.

valg af stil

Udformningen af smalle lille soveværelse i en klassisk stil vil reducere den i forvejen lille rum. For sådan et rum mere egnet minimalistisk, Shabby chic, moderne, som ikke kræver unødvendige dekorative elementer og den symmetriske placering af møbler.

Vi anbefaler at være opmærksom på den stil Shabby-chic. Han kan tage alt det bedste for udsmykningen af soveværelset - lyse vægge, møbler, tekstiler blid luft og masser af frisk luft.

Vi gør væggene

Udformningen af en smal soveværelse bør sigte mod at maksimere den visuelle udvidelse af rummet. Derfor stor betydning i denne henseende har clearance vægge. Prøv at vælge diskrete pastelfarver. Mere klare og mættede farver kan kun bruges, hvis du ønsker at sætte sengen. Bright soveværelse interiør kan fortyndes med lyse tilbehør.

Til rum med lavt til loftet vægge kan enten være maskeret eller farvestof i varme farver - gul, orange, terrakotta, fersken, etc. Hvis loftet høj, er det bedre at vælge kold tone - .. Pale cyan, lys grå, gennemsigtig - lilla eller hvide . Dette vil gøre rummet lidt mere rummelig.

Bred vandret strimmel vil gøre rummet mere "firkantede". Lodrette striber på væggene, også kan udvide lokalerne, men loftet på samme tid vil blive vist nedenfor.

gulv clearance

smal udformning af soveværelse (i Khrushchev navnlig) afvejes meget omhyggeligt. Floor er bedre at vælge laminat eller gulvbræt. Disse materialer er bedre placeret diagonalt eller på tværs. Dette vil i høj grad udvide rummet. Der vil ikke være mere end gulvtæppet i den vandrette bjælke.

Sådan laver et loft

For meget høje bygninger er det bedre at lave en lys grå, beige eller creme. Hvid gøre det uønskede. Det vil være helt passende komplekse spænding og ophængning af. Dette vil hjælpe dig, når zoneinddeling. For eksempel tildele de oprindelige print soveværelse.

Valget af møbler

I dag lavet en masse smarte og funktionelle møbler til den smalle soveværelse. Foto af hendes designs kan ses i reklamer russiske og udenlandske møbelproducenter. Hvis du ingen af dem kan ikke lide det, skal du ikke fortvivle. Heldigvis er disse dage er der mulighed for at gøre alle de nødvendige møbler til orden i sin størrelse, selv af hans egne skitser.

Smal soveværelse, et foto, som du kan se i denne artikel, har brug for praktisk lette møbler, ingen dikkedarer.

Bed er bedre at installere på podiet. Af den måde, er det muligt at arrangere et sted at opbevare sengetøj. Hvis du tillader bredden af rummet, hovedgærdet er bedre at sætte det til den smalle væg (ellers er du nødt til at sætte på tværs af lokalet).

Traditionelle sengeborde bør erstattes af elegante glashylder. En stor mulighed - garderobe med spejl facade. Det er bedre at sætte i en kort væg. Hvis der ikke er plads til garderobe, kan tøjet blive placeret på hylderne i systemet og i skuffer.

Da seng Hovedgavl støder op til væggen, på den anden side ville det være passende at sætte flettet kuffert til opbevaring af forskellige poster.

Beliggenhed seng

På dette punkt vil jeg gerne dvæle, da det påvirker muligheden for yderligere planlægning.

Traditionelle overnatning bed efterlader lidt plads til oprettelse af yderligere funktionelle objekter soveværelser. Foto af værelser, kan du se alle de design magasiner. I dette tilfælde, ikke kan overlades plads til andre indvendige elementer.

Unge smalle design lille soveværelse hilser todelt plan (hvis loftshøjde). Denne indstilling er ikke kun originalt, det er også praktisk. Raising hans seng ovenpå kan dannes i bunden af flere funktionelle områder.

lang soveværelse

Udformningen af den lange, smalle soveværelse giver dig mulighed for at opdele det i to funktionelle områder - rekreation og spa. Dette vil kræve en partition lig med størrelsen af bredden af sengen. Det kan være lavet af gipsplader, uigennemsigtig plastik, stof (rejse). I det rekreative område kan indstilles lille sofa, på væggen til at hænge tv'et.

Rekonstruktion af smalle soveværelse er behovet for at bringe den plads til at danne et kvadrat. I denne kan du hjælpe tæppet eller male en kvadratisk form, den samme konfiguration skammel seng.

belysning

En særlig tilgang i denne sag kræver en smal soveværelse. Design (billedet er i vores artikel) lysdesign kan gøre rummet en original og moderne, og kan tværtimod, for at understrege dens mangler.

Fra den centrale lysekrone bør opgives - det er godt på proportionale værelser. Bedre at bruge spotbelysning, som skaber en diffust lys output og glatter kanterne.

Design accepterer ikke de smalle soveværelse dekorative armaturer, der er installeret langs de lange vægge. Dette er endnu mere fremhæve den smalle rummet. Det er langt mere korrekt at skelne lys lave mur. Det er bedre at sætte en standerlampe på høje ben, monteret kantstenen mellem loft og væg LED bånd, hænge et Sconce.

En smal værelse med balkon

Denne udførelsesform (med det forbehold at en balkon isoleret) muliggør oprettelsen af yderligere zoner. For eksempel, på altanen, kan du organisere en mini-kabinet, indstilling, hvor kompakt computer bord og stol.

Nem stol og sofabord, samt nogle prydplanter vil vende en balkon i et vidunderligt sted at slappe af.

Man skal huske, at udformningen af lange, smalle soveværelse og balkon har der skal foretages i samme stil og farve.

soveværelse indretning

For at korrigere uregelmæssig form af rummet spejlet bruges. At placere dem på en af de langsgående vægge, er det muligt at skabe en illusion af rum ekspansion. Udformningen af en smal soveværelse i dag indebærer anvendelse af spejle med en farvet farvetone, effekt af glasskår, graveringer. Nogle modeller har en indre lys.

Det ser godt ud i en smal soveværelse billeder med perspektiv. De billeder, der er "gået" for sig selv, skabe en illusion af rummelighed og åbenhed, benægter plads stive grænser.

Jo mindre dit soveværelse, jo mindre det skal være dekorative elementer. Det er ikke nødvendigt at arrangere væggene i galleriet 10 fotorammer. Erstat dem med en stor foto eller billede. Overflod af dekoration i dette rum har den virkning, rod, gør rummet mere tæt.

tekstil

Smal soveværelse (design, fotos af som kan ses på mange specialiserede ressourcer) - er ganske komplekse lokaler, selv for fagfolk. Ifølge eksperter, for det ideelt til at blive stribet sengetæppe. Hvis din seng står på tværs af lokalet, skal bandet på det være vandret, som om hele, lodret. Glem ikke, at dit hjem - til opgave at udvide rummet, og i dette tilfælde vil strimlen hjælpe dig.

Gardiner i dette tilfælde er det bedre at lave en ensfarvet. Må ikke rive med af tunge og voluminøse gardiner. Lad dem være en simpel form og lavet af lys, men ikke gennemsigtigt stof. Men bedre til at hænge gardiner luft og lys, men alt for almindelig.

Afslutningsvis vil jeg gerne sige, at udformningen af lange, smalle soveværelse - det er ikke den letteste. Som du kan se fra denne artikel, skal du opfylde visse regler og kender nogle design tweaks at udvide rummet visuelt. Hvis du føler, at du ikke er op til den udfordring, bede om hjælp fra erfarne fagfolk. Selvfølgelig vil projektet kræve yderligere omkostninger, men resultatet af genopbygningen af soveværelset vil du venligst mere end et år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.