BilerBiler

Tysk bil bekymring Volkswagen (Volkswagen): sammensætning, bil mærker

Bekymring Volkswagen er langt den største i verden. VW Group ejer mange populære bilvirksomheder og producerer fantastiske biler, der er efterspurgt i alle udviklede lande. Nå skal vi snakke mere om denne største bekymring.

Interessante fakta

Bekymring Volkswagen, eller rettere sit hovedsæde, er beliggende i Tyskland, i Wolfsburg. Oversat dette navn som en "folks bil". Det er meget symbolsk, fordi disse maskiner virkelig er i stor efterspørgsel.

Det er interessant, at i september 2011 tilhører de stemmeberettigede aktier i størrelsesordenen 50,73% ikke mindre berømt tysk holding. Som, som kunne gættes, er Porsche SE. Det skal dog bemærkes, at bekymringen Volkswagen ejer alle 100% af de almindelige aktier i denne bedrift. I lang tid var der forhandlinger i gang for at forbinde VW og Porsche til en enkelt struktur. Det var planlagt, at det ville blive kaldt VW-Porsche. Men dette skete ikke (lidt senere om dette vil blive fortalt).

Det er interessant, at Martin Winterkorn var bestyrelsesformand for både den ene og den anden bekymring. Men i september sidste år 2015 ophørte det med at være det.

Bekymring Volkswagen er en hel 342 virksomheder, der er involveret i, at de producerer biler og yder andre tjenester relateret til biler. Det er virkelig imponerende.

Historiens begyndelse

Så før du fortæller om, hvad Volkswagen-koncernen har et hold, er det værd at kort fortælle om sin historie. Dens skaberen er Ferdinand Porsche. I 1938 blev den første VW-anlæg bygget. Det var naturligvis i Wolfsburg.

I 1960 kom der den 22. august en LLC under navnet "Volkswagen plants". Efter grundlæggelsen af FRG blev dette samfund del af Niedersachsen. Og navnet ændrede sig. På den traditionelle, som forbliver uændret til denne dag. Herefter begyndte Volkswagen AG ikke kun at håndtere fremstilling af biler og motorcykler, men også med levering af logistik og finansielle tjenesteydelser. Desuden havde denne lille virksomhed, der producerer fødevarer, denne bekymring.

Yderligere aktiviteter

Nittitallet var svært for mange lande. Tyskland var ingen undtagelse, og bekymringen - især. Biler "Volkswagen" fortsatte med at være populære, men selskabet havde stadig nogle problemer. Men Ferdinand Piech, ansat af en krisestyrer, lagrede ordentligt firmaet. Indtil 2015 ledede han de finansielle processer. Og det var denne mand, der besluttede at udvide bekymringen Volkswagen. Sammensætningen, som vi kender i dag, kunne ikke have eksisteret, hvis Pieh ikke havde været så underholdende og seende.

I slutningen af halvfemserne blev virksomheden endnu mere berømt, siden da var der en division af Volkswagen Bentley, der producerede Rolls-Royce maskiner. Men sammen med München BMW, som da ejede rettighederne til dette mærke. Siden 2003 er "Volkswagen" ikke længere involveret i dette - bekymringen "BMW" købte endelig mærket Rolls-Royce.

Kontrakten med "Suzuki"

Vigtigheden af Volkswagen bekymring er forskelligartet, men mange blev overrasket over, at det tyske selskab i december 2009 besluttede at skabe en alliance med det japanske firma Suzuki. Men der er ikke sket noget særligt. Bekymringer simpelthen udvekslede aktier (det tyske selskab trak 1/5 af alle aktier i det japanske selskab). Og så lavede de en meddelelse om den fælles udvikling af specialbiler, der sikkert kan klassificeres som miljøvenlige. Men alliancen varede ikke længe. Selv to år er ikke gået, da pressen officielt meddelte, at virksomhederne besluttede at afbryde forretningsforbindelser. Det skete i 2011, i september.

Underopdelinger skabt i XX århundrede

Bekymringen Volkswagen i Tyskland er den største. Dens hovedinddeling er direkte Volkswagen, som producerer biler af høj kvalitet. Denne gruppe er ikke registreret som et datterselskab. Dette selskab rapporterer direkte til ledelsen af selve bekymringen.

Et af de mest populære mærker er også "Audi". Dens Wolfsburg bekymring købte fra Daimler-Benz i meget lang tid - i 1964 - for at være mere præcis. Derefter kom Audi Division i et andet selskab, købt fem år senere, i 1969. Og det var firmaet NSU Motorenwerke. Sandt nok eksisterede det ikke alene - kun indtil 1977.

I 1986 blev der foretaget en ny erhvervelse. Bekymringen købte en kontrollerende aktiepost i Seat (53 procent). Hidtil ejer Wolfsburg-selskabet 99,99% af alle disse aktier. Det er faktisk det spanske firma, der blev den tyske bekymring. Derefter købte VW i 1991 og "Skoda."

Underopdelinger, der opstod i slutningen af 90'erne

Jeg vil gerne sige et par ord om Volkswagen Commercial Vehicles. Dette er en uafhængig division, hvis aktiviteter styres af VW-koncernen. Det var dog først efter 1995, takket være den tidligere gruppes bestyrelsesmedlem, som var Bird Wadeaman. Forud for dette var den nuværende enhed en del af VW-koncernen. Til dato producerer det traktorer, busser og minibusser.

I 1998 erhvervede virksomheden et firma, der producerer rigtig luksuriøse og rige biler. Og det her er Bentley. Det britiske selskab købte det britiske selskab sammen med Rolls-Royce, som senere blev solgt til BMW (som beskrevet ovenfor).

Umiddelbart efter at "Bentley" blev købt "Bugatti" og "Lamborghini." Det italienske selskab blev ikke købt af Volkswagen, men af datterselskabet Audi. 1998 blev husket af virkelig betydelige og betydelige transaktioner.

Andre enheder

Volkswagen biler er kendt over hele verden. Tycoon producerer rigtig gode, høj kvalitet, pålidelige, komfortable og smukke biler. Men bekymringen er også involveret i salg af dumpere, busser, lastbiler, traktorer og dieselmotorer. De produceres af Scania AB, som VW Group købte i 2009. Omkring 71 procent af selskabets aktier tilhører Wolfsburg-koncernen.

Endnu ikke mindre kendt fabrikant af lastbil traktorer, samt andre køretøjer - er MAN AG. Hans kontrollerende interesse tilhører også et tysk selskab, og i fem år nu.

Nu om Porsche. Om ham blev sagt i begyndelsen, men det er værd at vende tilbage til dette emne. 49,9% af aktierne i dette selskab tilhørte VW Group i 2009. Derefter blev der afholdt forhandlinger for at fusionere disse to magtfulde virksomheder i en enkelt helhed. Men det skete ikke. VW Group købte stadig "Porsche". Således blev den populære producent det 12. mærke i gruppen. Købet kostede Wolfsburg-repræsentanter næsten 4,5 milliarder euro. Vi var også nødt til at "vedhæfte" en af vores aktier (almindelige).

Og virksomheden ejer den mest populære motorcykelproducent (Ducati Motor Holding SpA) og ItalDesign Giugiaro-studiet. Han blev ikke købt af VW Group, men af Lamborghini. Resten af aktierne (9,9%) fortsatte med at blive ejet af Giorgetto Giugiaro (en af grundlæggerne af studiet).

Sagen for 2015

I september sidste år var der en stor skandale omkring bekymringen Volkswagen. Så viste det sig, at omkring 11 millioner maskiner, der opererer på dieselenheder, havde software, der blev aktiveret under testen. Denne software reducerede signifikant mængden af skadelige gasser udgivet i atmosfæren. Det viste sig, at niveauet af nitrogenoxider udsendes er meget højt. Denne skandale omkring bekymringen "Volkswagen" flared op meget hurtigt. Virksomheden forresten indrømmede sin skyld.

Denne software blev installeret på modeller med TDI-enheder (serie 288, 189 og 188). Bilerne blev produceret i 7 deltidsår - fra 2008 til 2015. Sådanne "defekte" modeller var velkendte "Golf" i den sjette generation, "Trade Winds" (den syvende), såvel som "Tiguan", "Jetta", Beetle og endda "Audi A3".

Bruddet blev opdaget på et tidspunkt, hvor et forskergruppe fra University of West Virginia studerede sammensætningen af udstødningsgasserne, der blev udgivet i atmosfæren under kørslen.

Straffe og straf

Naturligvis blev der tildelt en bøde til bekymringen Volkswagen. I alt var beløbet ca. 18 milliarder dollars. Beregningen blev foretaget ud fra antallet af maskiner. Og det beløb, du skal betale for en "defekt" bil, er omkring 37 500 dollars. Ja, meget blev tildelt "Volkswagen" bekymringen.

En anden af konsekvenserne kan bemærkes et betydeligt fald i priserne fastsat for aktierne i virksomheden. Mange eksperter sagde, at maskinindustrien i hele landet kunne blive påvirket af denne sag. På trods af, at potentielle købers troværdighed kan falde betydeligt i forhold til maskiner fremstillet i Tyskland, og den berømte "tyske kvalitet" vil ikke være så meget en reference nu.

Sådanne prognoser er dog endnu ikke gået i opfyldelse. Og det er usandsynligt, at det bliver sandt. Tyske producenter producerer trods alt rigtig gode biler på alle måder. "Volkswagen" har hidtil mislykket. Nogle recessioner er stadig iagttaget - salget på grund af hændelsen med denne skandale faldt med 5,2 procent i slutningen af vinteren. Dette er i Tyskland. Verdensomsætningen faldt med to procent. Men ingen tvivler - dette er et midlertidigt fænomen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.