Mad og drikkevarerOpskrifter

Shad Fish, opskrifter. Oplysninger om den blå fisk

Shad fisk, der lever i den sydvestlige Atlanterhav, i dybder fra halvtreds til fem hundrede meter, fodring hovedsagelig på plankton krebsdyr. Masse sin krop lav (til 52%) på grund af den store størrelse af hovedet, som udgør 39% af den samlede vægt af fiskene. Dette lavere udbytte isfisk i mellemstore og store prøver kan forklares i forbindelse med en vægt indvendigt.

Procentdelen af fedtindholdet i kødet afhænger af størrelsen af fisken; for eksempel små prøver, er det fra 6.4 til 11,5, y gennemsnit fra 10,0 til 12,3, og ved store 8,2 og 16,7. Meget fedt er gemt i knoglerne, op til omkring 22%.

Shad Fish - et meget nærende produkt, der er absolut på ingen måde ringere til kødet, fordi dens sammensætning indbefatter fedtstoffer, proteiner og essentielle aminosyrer. Shad - en fed fisk, rig på umættede fedtsyrer, til gavn for det menneskelige legeme.

Jern, kalium, calcium og magnesium - alle disse stoffer findes også i isfisk. En fosfor, der er en hel del i denne fisk spiller en vigtig rolle i udviklingen af skelettet (det er især nødvendigt for gravide kvinder, ældre, børn). I nootenii kød indeholder kobber, jod, og mangan, som er nødvendige for den menneskelige krop for normal metabolisme. Fisken er lettere at fordøje og hurtige til at forberede end kød, fordi det har mindre bindevæv.

Shad fisk berygtet for sit kød i en tilberedt form, en grov, lys, velsmagende, saftig. Bouillon af fisk gennemsigtig, fedtet, har en behagelig lugt og smag. Kød stegt bud, tyk, saftig og velsmagende. Fra isfisk kan lave mad, balyk, hovedretter, fileter, samt produkter til varme og kolde røget. det bruges også til fremstilling af konserves, saltede varer. Lederen af fisk er fremragende til at forberede suppe og kaviar sendt til ambassadøren.

Hvordan at lave mad isfisk?

Isfisk, braiseret med citron og urter

Forbered fire stykker af filet isfisk, halvtreds gram spinat, halvtreds gram skovsyre, fennikel og tredive gram, tredive gram persille, en citron, grønne løg, vegetabilsk olie, tomat, friske salatblade.

Sorrel og spinat blandes med greens. En del af det grønne dæksel med bunden af en stegepande, skåret i isfisk sat på toppen, dække den med den anden del af de grønne og citron ringe.

Nu forbereder saucen: stege hakkede løg i olie, tilsæt tomat skiver skåret, hakket salat og salt. Den resulterende blanding koges. Hæld kødsovs isfisk og kog i ovnen indtil kogt. Isfisk Serveres kold.

Shad fisk i Asturisk

Til fremstilling af skåle denne opskrift forberede pund Notothenia, halvt glas hvidvin, en pære, 80 gram olie pr tsk revet chokolade (sort), svampe (en håndfuld), en spiseskefuld af mel, formalede nelliker, peber, kanel, salt.

På en smurt pande, læg hakket løg og svits det med mel. Hæld 400 ml vand og blandes. Tilsæt chokolade, vin, nelliker, peber, kanel og salt og sted på en lille brand. Dele af fisk sat ind i beholderen, hæld saucen og lad det simre over meget svag varme. Rens svampene, hakkede, og lad det simre i ti minutter før servering Sæt en skål med fisk. Serveres med ris.

Og nu nogle interessante oplysninger: Der er en fisk blå fisk, livscyklus er ukendt indtil videre, men det er kendt, at denne art lever på Jorden for hundreder af millioner af år. Coelacanthen fisk er unikt, som er "set" dinosaurerne. Det refererer til de fisk, den blå fisk, som er uddøde mere end 65 millioner. År siden.

Til dato er den blå fisk findes kun i et par steder, i en dybde af to hundrede meter. Dens vigtigste fjender er store rovdyr, herunder store hajer. Da befolkningen af denne fisk er meget lille, er dens fangst strengt forbudt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.