Mad og drikkevarerOpskrifter

Oksekød med svesker hurtig og velsmagende

Hvad skal man lave mad oksekød, fadet viste sig usædvanligt velsmagende? Oksekød med svesker bare perfekt til lejligheden. Forbered denne parabol nemt. Det kræver ikke særlige ingredienser, krydderier og krydderurter. Men fadet viser sig usædvanlig smag og aroma. Svesker perfekt med oksekød, hvilket bidrager til det, og giver en svag syrlighed. Derfor er der mange opskrifter, hvor de anvendte ingredienser.

Oksekød med svesker fremstillet som følger. Tage oksemørbrad (500 g), vasket og skære det i stykker af gennemsnitlig størrelse. For at forberede bedre at tage en beholder med en tyk bund. Vi sætter det på komfuret og sat forberedt oksekød. I processen med forberedelse brugte oksefedt, men du kan tage og vegetabilsk olie. Kødstykker og drys med hvedemel salt og (i mængden nødvendigt at tage en spiseskefuld af mel). Kød skal brunes på hver side. Derefter hældt i en gryde med vandglas.

Tre mellemstore løg løg skæres i små tern. Persille og koriander fint shinkuem. Tilsætte disse ingredienser i potten med kødet. Når vandet koger, gøre mindre brand. Kød skal være slukket cirka 20 minutter. I mellemtiden vaske svesker (300 gram) og klippe den. Det kan om ønsket anvendes heltal. Oksekød med svesker simre indtil de er møre. Ved anvendelse af alle drysset med hakkede krydderurter.

Den samme ret kan fremstilles ved at ændre teknologien. Oksekød med svesker i en gryde forbereder stort set den samme. Et karakteristisk træk ved denne opskrift er at ingredienserne er lagt ud i potter, som er monteret i en messing kammer.

Oksekød skæres i stykker og steges i en gryde med mel. Spred det i potter. Så, i hver af dem pour hakket løg og persille. Tilsæt salt og peber. Vi hælder vand i dem, så det knapt dækkede indholdet. Gryder sættes i ovnen og sæt temperaturen på 200-220 grader. Efter 30 minutter tilsættes kødet og svesker. Simre alt i ovnen indtil kogt.

Med udviklingen af teknologier af madlavning giver ikke værterne let. Stærkt letter arbejdet Multivarki udseende. Det er også muligt at forberede en velsmagende parabol af produkter uden at bruge en masse tid.

Oksekød med svesker i multivarka fremstillet som følger. For at gøre dette, 800 gram kød skæres i små stykker. Drej multivarku i bagning tilstand i 40 minutter. Hæld i det lidt vegetabilsk olie. Når det varmer op, lægge ud kødet. Glem ikke salt og peber. Du kan tilberede kødet i ét stykke. Steg på alle sider i 20 minutter. Derefter spredt dertil hakket løg (1 hoved), og 50 gram svesker.

I mellemtiden, bland creme fraiche og adjika ligeligt. Smurte kødet på alle sider, og omfatter slukning tilstand i en halv time. Når tilberedningstiden er gået, vil multivarka give et signal.

Oksekød med svesker serveres ved bordet med noget pynt. Det skal skæres i portioner og hæld på toppen af saft, som blev dannet under tilberedningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.