ForretningVirksomhed

Virksomheden "Lukoil": historie, ledere, aktiviteter

"Lukoil" selskab er allerede omkring 25 år er en førende selskab i Rusland, som er engageret i minedrift og forarbejdning af olie. марок мира. Det er værd at bemærke, at selskabet kom ind i top 100 af de største mærker i verden. Disse og andre interessante fakta vil blive dækket i denne artikel.

virksomheden Historie

"Lukoil" virksomhed startede sin virksomhed som en gruppe, der blev etableret i 1991. Det bestod af 3 virksomheder inden for olieproduktion og 3 raffinaderier. Vi åbnede OAO "LUKOIL" i 1993. Et år senere, virksomheden startede aktive auktioner, og meget snart regeringen overførte "Lukoil" nogle andele i andre selskaber, der udøver samme aktivitet.

Fra omkring 1994, virksomheden "Lukoil" starter udvidelse af sin geografi til at deltage i et internationalt projekt sammen med Aserbajdsjan. Et år senere, race omfatter USA, købe en aktiepost. Virksomheden åbner sin egen velgørenhedsfond, hvis udvikling mange lande er inkluderet. Det var ikke en undtagelse og Iran og Kazakhstan. Lidt senere i disse lande til at lancere nye projekter, en af dem var oprettelsen af et racing team og idrætsforening.

To tusindedel år begyndte at "Lukoil" meget godt. Selskabet var i stand til endelig ind på det amerikanske marked ved at erhverve en af corporate America. Som følge heraf har det udført netværksstyring tankstationer i Amerika. Desuden har det nye årtusinde bragt, og opdagelsen af nye olie- og gas provinser i Rusland.

"Lukoil" virksomheden i 2004 solgte alle aktierne i staten og blev helt privat.

I 2007 samarbejdet med andre store russiske selskab - "Gazprom".

I 2016 selskabet fejrede sit 25 års jubilæum. Denne dato faldt sammen med afslutningen af modernisering af gamle anlæg og begyndte at bruge to nye felter.

den nuværende ledelse

Virksomhedens ledelse personale består af 13 medlemmer: Formanden og 12 næstformænd i selskabet.

Alekperov Vagit Yusufovich

Den kommende formand for "Lukoil" Virksomheden blev født i 1950. Siden barndommen, indså han, at han ønskede at forbinde sit liv med olieproduktion. Derfor jeg kom ind i Aserbajdsjan Olie og Kemi Institut, hvorfra han dimitterede i 1974. Senere doktorgrad og modtog den grad af "Doctor of Economics", og derefter blev han optaget på det russiske Academy of Natural Sciences, medlem af dem er indtil nu. Vagit Yusufovich tildelt mange medaljer, priser og certifikater.

Forbes ). Alekperov indgår i bedømmelse af de rigeste mennesker i verden, og det rangerer 9th (ifølge Forbes) blandt de 200 rigeste forretningsmænd i Rusland.

Vagit Yusufovich er gift og har en voksen søn. I øvrigt, søn af formanden for "Lukoil" virksomheden fulgt i fodsporene på sin far og dimitterede i 2012 fra Moskva Universitet olie og gas.

elsker Hoba

Dette er den eneste kvinde blandt virksomhedens næstformænd. Hun blev født i 1957, i 1992 uddannet fra Institut for Nationaløkonomi i Sverdlovsk, der modtager en ph.d. i økonomi. Hun blev tildelt et stort antal honorære medaljer, diplomer og emblemer. Først Hoba Lyubov Nikolaevna stilling som regnskabschef i datterselskaberne i selskabet. Og siden 2012 er det vice-præsident for "Lukoil" selskab.

aktiviteterne

Planen er ikke blevet ændret siden oprettelsen af gruppen i 1991. Det påvirker alle former for aktiviteter lige fra udforskning til markedsføring forbrugerprodukter. Det er værd at nævne, at selskabet blev oprettet i den vanskelige periode af liv i landet, ledsaget af en krise, devaluering optøjer. Men "Lukoil" - olieselskab, der har formået at holde sit navn og i sådanne vanskelige forhold.

Takket være den effektiv arbejdsdeling med bevarelsen af en enkelt guldstandard, selskabet var i stand til at nå verden niveau. .

Hvis vi taler om den igangværende aktivitet i selskabet, kan det opdeles i to komponenter:

  1. Efterforskning og Produktion
  2. Raffinering, markedsføring og distribution.

social ansvarlighed

Selskabet er involveret i velgørenhedsarbejde, konstant at præsentere for verden de nye projekter.

  • "Lukoil" i 1993 skabte en corporate velgørende fond, der er i hastig vækst hvert år, at holde trit med tiden. Fonden yder løbende bistand til befolkningen, i henhold til den sociale støtte. Denne uddannelsesinstitutioner, børnehjem, kirker, forskellige museer og teatre, rekreative centre. Support er ikke kun i form af materiel støtte, samt gennem konkurrencer og konkurrencer, der identificerer børns talenter.
  • I 2002 har virksomheden igangsat projektet "Røde telt". Dette program fungerer i Yamalo-Nenets autonome distrikt, hvor folk har kun én gren af specialisering - hyrde. Vi kan sige, at civilisationen passerer befolkningen i distriktet runde. Der er praktisk talt ingen betingelser for udøvelsen af lægelig virksomhed. Derfor, "Lukoil" aspirerer til at skabe akutte ambulancer i området, give dem alle nødvendige.
  • Selskabsskat tager sig af bevarelsen af kulturarven af landet, for at museerne afholdt en række udstillinger, foredrag, forskellige konkurrencer. Støtte til unge kreative teams, sponsorerer konkurrencer og ture. Gamle arkitektoniske bygninger og facader er konstant at blive restaureret på bekostning af budgettet "Lukoil" selskab. Dette er især observeret i den kulturelle hovedstad i landet - St. Petersborg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.