SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan til at behandle vabler på fingrene: forskellige behandlingsformer

Hvordan til at behandle vabler på fingrene, han kender ikke alle. Efter forbryder sjældent i dem, der ikke står med manuelt arbejde, personlig hygiejne og gør det rigtige manicure. Men hvis dette besvær du stadig rørt, at fra det skal være så hurtigt som muligt for at slippe af med. Efter alt, kan almindelig byld nær neglen forårsage feber, smerter og andre ubehagelige symptomer.

En byld på hans finger: hvordan man behandler hjemme

Hvis du har dannet en temmelig stor byld, så i hvert fald er det umuligt at åbne det selv. Efter alt, hvis det kommer ind i blodstrømmen infektion, kan det sprede ganske hurtigt, forårsager infektion. Ideelt set bør du konsultere en læge. Men hvis du ikke er i stand til at besøge en læge i den nærmeste fremtid, så kan du forbedre din tilstand derhjemme.

terapeutiske bade

For at forstå, hvordan at behandle vabler på fingrene, skal det erindres, at en sådan betændt behøver at blive desinficeret og blødgøre, og også bidrage til at sikre, at pus kom ud på egen hånd, uden nogen punkteringer. For at gøre dette, tage en skål med varmt vand (skålen eller hvis en byld på armen), opløse den i 2 store spiseskefulde havsalt og bagepulver, derefter tilsættes 10 dråber af tinktur af iod. Derefter resulterende opløsning kræves for at sænke finger og holde det for en fjerdedel af en time. I den korte tid, huden blødgøres, og alle tidligere tilsatte komponenter vil bidrage til strækning ud pus.

folkemusik retsmidler

For information om hvordan man behandler vabler på fingrene, folkemedicin kender ikke værre end den traditionelle. Der er en hel del metoder, der hjælper på kort sigt at slippe af med denne sygdom. Vi taler kun om den mest effektive.

  • Før hvordan man behandler en byld på hans finger med hjælp af offentlige midler, bør det udarbejde en helbredende grødomslag. For at gøre dette, gnide på en lille rivejern samme mængde friske rødbeder, gulerødder og løg, og derefter blande dem sammen, tilføje et par dråber af aloe juice, vedhæfte den resulterende slam til det berørte område, for at konsolidere og gips bandage i 4-6 timer.
  • Til byld briste og hurtigt modnet, anbefales det at bruge følgende opskrift: det er nødvendigt at formale de bagte løg i vælling, kombinere det med revet sæbe i et forhold på 2: 1, og derefter vedhæfte i kog og sikker patch. Dette er ønskeligt at ændre dressing hver 3-5 timer.

medicin

Hvis du ikke er i stand til at bruge folks penge, eller hvis du simpelthen ikke hjælpe, for at forstå, hvordan man behandler vabler på fingrene, bør du se en specialist. I sådanne tilfælde læger ordinere salve med antiinflammatorisk virkning (fx såsom "Dioksidinovaya" eller "Levomekol"). Hvis du har en komplikation og en byld er stigende i størrelse, er det nødvendigt at ty til kirurgi efterfulgt af antibiotika. Som regel sådan en simpel operation varer et par minutter under lokalbedøvelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.