ForretningVirksomhed

Forretningsmand Anatoly Sedykh: biografi, familie. Joint-Stock Company "United Metallurgical Company"

Fremtrædende forretningsmand Sedyh Anatoliy Mihaylovich er ganske ung, men allerede meget rig. Offentligheden er altid interesseret i, hvordan man kan flikke sammen sådan en stor stat. Fordi penge kan lide stilhed, bredt tilgængelige oplysninger om livet i big business er normalt lille. Vi vil tale om, hvordan livet har udviklet sig Sedyh Anatoliya, da den nåede sit højeste, og hvad han gør i dag.

oprindelse

Født fremtidig forretningsmand i en barsk kant i Zapoljarny (Murmansk-regionen) den 28. november 1964. Om hans barndom og forældre, Anatoly ikke anvendelse. Hans tidlige år midt i faldet af den sovjetiske æra, når ingen selv tænkt på hans sag. Derfor er det drengens barndom var typisk for den æra. By Polar (Murmansk-regionen) er ganske ung, blev det dannet i 1955. Her kommer geologer og bygherrer af minedrift og forarbejdningsanlæg. Afregning optrådte på grund af starten på udviklingen af kobber-nikkel depositum. Polar ligger 100 km nord-vest for Murmansk. En lille ung by bor gennem udvikling af Jordens indre. Lokale økonomiske grundpillerne er de to store selskaber: Minedrift og Metallurgical Company og minedrift og metallurgiske Kombiner. Fødested, til en vis grad bestemt skæbne Anatoly Sedykh.

formation

Efter gymnasiet, Anatoly Sedykh trådte Moskva Institut for stål og legeringer. Det er en førende forskningsinstitution i landet er ved at forberede specialister inden for materialevidenskab og metallurgi. Grå studeret på det økonomiske fakultet og forvaltning af industrivirksomhed og modtog i 1987 et diplom i "ingeniør-økonom". I 1998 forsvarede han ved State University of Management speciale på ledelsen af bedriften ledelse.

begyndelsen af vejen

Efter endt uddannelse, falder Anatoly Sedykh fordeling i det centrale Forskningsinstitut Jern metallurgi. Bardeen, hvor han arbejder på hans speciale. SRI har specialiseret sig i grundforskning og anvendt forskning inden for nye materialer og metallurgi. Anatoly begyndte at studere videnskab, selv om tidspunkter for dette er ikke særlig velegnet. I slutningen af 80'erne - starten af 90'erne sovjetisk videnskab var i dyb økonomisk krise. I 1989 Grizzly går fra forskningsinstitutter og går på arbejde i et fælles forsknings- og produktion virksomhed "Korund", hvor han en stilling som institutleder. Det er en virksomhed, der varetager hemmelige gated udvikling. Men Anatoly tiltrukket af uafhængighed, og han forlader hurtigt institutionen.

at blive en forretningsmand

I 1989 Sedyh Anatoliy Mihaylovich, sammen med en gruppe af ligesindede partnere besluttet at åbne deres egen virksomhed. De bygger i forstæderne skrot forarbejdningsanlæg og udvikle særlige mellemliggende legering, der anvendes til fremstilling af rustfrit stål, ferrotitanium. Virksomheden blev kaldt "Vtormetinvest" til produktion Sedykh og virksomheden tog et lån for $ 1,5 millioner i den "sparekassen". Det er indlysende, at sådanne lån ikke giver alle i en række, og Sedykh allerede dannede stor støtte gruppe, der har gentagne gange hjulpet ham i virksomheden.

I 1990 forretningsmand med en fyr skaber et handelsselskab "Technoinvest", som blev involveret i levering af metal. I 1992, registrerer han LP "Metaller Finans og Investment Company", som også er involveret i handel med metaller. I 1993 bliver Grizzly den vigtigste initiativtager til "Metallinvestbank", dette projekt fik støtte fra Udvalget for russiske metallurgi. Da grundlæggerne af banken var den mest alvorlige russiske metallurgiske kompleks, "Severstal", "Novolipetsk Steel", den foretagende i Chelyabinsk, Tula. I de første 6 år af bankens Grizzly var dens formand. Banken er hurtigt at få momentum. Anatoly partnere købe aktier i forskellige russiske metallurgiske virksomheder, herunder Vyksa metalværker, der har specialiseret sig i produktion af rør. Grizzly skaber også et selskab "A-Technoinvest".

magnat stål

I 1997 Anatoly via din bank køber den ældste virksomhed i jernholdige metallurgi af Ural - Chusovoy Metallurgical Works. Med store investeringer lykkedes Grizzly at bringe virksomheden i lederne af Rusland til produktion af ferrovanadium og produktion af valsede produkter, og kompleks af auto.

I 1999 bliver Grizzly CEO for Vyksa Steel Works, og i en forholdsvis kort periode, han var i stand til at bringe ham ud af en dyb økonomisk krise, der er nedsat produktion, forbedre arbejdsforholdene for de ansatte.

Et spørgsmål om liv: "United Metallurgical Company"

Men det var kun begyndelsen. I 1999 på grundlag af VSW skabte Closed Joint-Stock Company "United Metallurgical Company". Men sådan en storstilet projekt havde brug for en stærk leder. I spidsen for en enorm ny struktur stod Vyksa plante direktør Anatoly Sedykh. OMK få år blev den største producent af forskellige produkter til transport og energiindustrien i Rusland. Takket være de enorme investeringer gradvist under den åbne koordinationsmetode mærke samledes 7 store metallurgiske planter, herunder VMZ Chelyabinsk plante "Trubodetal" rør fabrik i Almetyevsk, støberi og rullende facilitet i Nizhny Novgorod, ventil plante i Bashkir Blagoveshchensk, Chusovoy Steel Works og sin egen rør fabrik OMK i Houston. I produktionen af mange slags metalprodukter UMC indtager førstepladsen i Rusland. I 2013 Grizzly partnere købte aktierne fra alle ejere, medlemmer af virksomhedssammenslutningen. Nu fabrikker er private, ikke-offentlige virksomheder. Anatoly fortsætter med at udvikle den åbne koordinationsmetode. Så på hans initiativ, har virksomheden brugt enorme mængder af penge til projektet til produktion af tykvægget rør, som anvendes i gasledninger. Dette gav mulighed OMC at blive en vigtig leverandør af internationale projekt Nord Stream. I 2008 har virksomheden opbygget en enorm Grizzly fabrik til produktion af rør med stor diameter i Europa. OMK udvikler og vokser, selv om ikke alle af selskabets projekter er succesfulde, på Grizzly periodisk har problemer med arbejdet i de enkelte anlæg. Således er det ikke moderniseret Chusovskoy plante, selvom den er blevet investeret mere end 4 milliarder rubler.

erhvervsinteresser

United Metallurgical Company, som er ejet af A. Sedykh, ikke kun hans barn, selvom det vigtigste. Iværksætteren bevarer sin aktiepost i banksektoren, han er medlem af bestyrelsen for flere store russiske industrivirksomheder. I 2016 i "Metallinvestbank" hackerangreb skete som et resultat af, som banken har tabt mere end 600 millioner rubler. Undersøgelsen i dette tilfælde er endnu ikke afsluttet. I dag Grizzly interesser flyttet til området for sammenrullet støberi, han etablerede en storstilet produktion af hjul til jernbanetransport. I sin virksomhed Sedykh konsekvent følger stien til koncentration og modernisering af erhvervslivet, selv om nogle gange på denne måde er der store forhindringer.

stat

I flere år, Anatoly medtaget på listen over 200 rigeste forretningsmænd i Rusland i henhold til magasinet "Forbes". Betingelse af den person, der ejer "United Metallurgical Company", anslås i dag på omkring $ 400 millioner, og det er på 194 linje rating. Men dette er ikke det bedste resultat af iværksætteren. I 2012 var han på linien 44 med staten på 2.000 millioner dollars.

Personlige liv

Stabilitet og pålidelighed - det er de vigtigste principper, som er efterfulgt af Anatoly Sedykh. forretningsmand familie bekræfter kun disse hans synspunkter. Anatoly længe været gift med Irina, der sammen med ham engageret i en velgørende fond. Parret vokse to sønner, der er født i 2000. Forretningsmand i sin fritid nyder fodbold, rejser.

velgørenhed

Grizzly familie i 2008, indledte skabelsen af "OMK-deltagelse" velgørende fond. Hovedformålet med afdelingens Anatoliy Sedyh sagde gennemførelsen af programmerne for at fremme en styrkelse af institutionen i familien og beskyttelse af børn. Fonden er engageret i konkret hjælp til store familier, forældre til børn med handicap og forældreløse børn. For det første at hjælpe familier i byen Vyksa, hvor moderselskabet UMC. I 2011 Irina Sedykh var initiativtager til "Art-kløften" byfest. Fundamentet arbejde var personligt involveret mange samarbejdspartnere og venner af familien Sedykh.

interessante fakta

I 2005 har Anatoly Sedykh blevet sponsor for skyderiet 19-del serie Aleksandra Mitty "Svaner Paradis." Familien af en forretningsmand ejer en yacht Hermitage, er de anslåede omkostninger, hvoraf anslået til 150 millioner $.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.