ForretningVirksomhed

Fransk forretningsmand Antuan Arno

Arno Antuan - forretningsmand (foto se nedenfor.) Fra Frankrig. Bestyrelsesformand "Loro Piana". Lederen af virksomheden "Berluti." Denne artikel er en kort biografi af iværksætteren.

Overførsel til USA

Antuan Arno blev født i kommunen Roubaix (Frankrig) i 1977. Da han var lille, hele familien måtte forlade deres hjemland og leve i fire år i Amerika. I begyndelsen af 1980'erne, blev han præsident Fransua Mitteran, der har besluttet at gennemføre antikapitalistiske modernisering, nationalisering banker og store virksomheder. Således er det helt ødelagt atmosfæren for erhvervslivet. Så far til Antoine - Bernar Arno flyttede med sin familie til forstæderne til New York. Helten i denne artikel gik til fransk-amerikansk skole. Fremtidig forretningsmand Antuan Arno er blevet en rigtig stjerne der. Drengen havde ikke skille sig af med den cykel, svømning og spille fodbold. Og efter seks måneders træning han allerede talte flydende engelsk. I fremtiden Antoine erkendte i et interview, at livet i USA var den perfekte barndom for ham.

første job

Snart Arnaud familie vendte tilbage til Frankrig. Antoine var knap ni år. Samtidig, den franske regering sat til salg den konkursramte holder Agash Villa. Bernar Arno besluttede at købe det. Bonus til handlen var fastgjort en støvet modehus "Christian Dior". Således begyndte historien om en stor imperium LVMH.

Fremtidig forretningsmand Antuan Arno fik et job på sin fars firma. Den unge mand arbejdede i butikken "Louis Vuitton" i Paris. Når det er tid til at få en uddannelse, Antoine besluttet at vælge et kollegium i Montreal, hvor han blev en mester i business management. Arno blev en outsider i et fremmed land. Dette hjalp den unge mand til at fokusere på deres studier. Efter eksamen fra college, vendte han tilbage til Frankrig og grundlagde med venner internettet selskab "Domæne". Efter salget af virksomheden, Bernard tilbød at 25-årige søn til at stå i spidsen for marketingafdelingen i "Louis Vuitton".

vækst Karriere

Forretningsmand Antuan Arno siden barndommen interesse i reklamer og var godt klar over hende. Bernard vidste om det som sin søn og instrueret ham til at arbejde på smedning kommunikation mellem den kreative direktør for "Louis Vuitton" Marc Jacobs mærke og publikum. Seks år senere, Antoine voksede op til en plads i selskabets bestyrelse. Kampagner Arno Jr. var utrolig vellykket. Især beundrede modeverdenen gennem hans samarbejde med Enni Leybovits. Fotografen gjorde billeder af flere internationale berømtheder (Muhammad Ali, Andzhelina Dzholi, Mikhail Gorbachev, Keith Richards) med poser af "Louis Vuitton".

Den nye brand

Snart en fransk forretningsmand Antuan Arno interesserede virksomheder "Berluti." Han vendte sig til Pietro Beccari (vice president for marketing for "Louis Vuitton"), med hvem han har udviklet en detaljeret handlingsplan. For at starte, Antoine trak designer Alessandro Sartori, der arbejdede som kreativ direktør i "Z Zene". Sammen med den italienske Arno kom op med en ny filosofi "Berluti", der udelukkende fokuserer på kvalitet og godt håndværk. Her er, hvordan han beskriver kundens virksomhed, Antoine, "Denne mand eklektisk, der kombinerer ånden i italiensk og fransk stil. Han har ikke sidder fængslet på kontoret, og rejser meget. Det er en moderne mand, velbevandret i alt fra vin til kunst. "

Planer for fremtiden

Privilegeret navn - at han arvede Arno Antuan. Forretningsmanden, hvis biografi præsenteres ovenfor, finder det en utrolig ansvar. Og den eneste måde ikke at bagtale navnet er hårdt arbejde. Iværksætteren har en masse andre hobbyer, men hans egen fremtid, han binder udelukkende med imperiet, bygget af hans far.

Personlige liv

I sommeren 2011 forretningsmanden Antuan Arno mødte filantrop, en topmodel og en skønhed Natalia Vodianova. Hun blev bare skilt fra Justin Portman, med hvem han levede i ti år, efter at have født tre børn af ham. Men det har ikke forhindret Antoine. Han blev Vodianova til inspiration, støtte og frelse. Selv at være i et forhold med en forretningsmand, Natalia følte uafhængig.

Nu parret har to sønner: Maksim (2014) og romerske (2016). Natalia og Antoine stadig lever i en borgerlig vielse. I et interview Vodianova sagde, at på grund af høj belægning, de kan simpelthen ikke blive gift. Antoine bruger en masse tid på erhvervslivet, og Natalia - at organisere velgørenhed auktioner og bolde. Men den tidligere model er overbevist om, at før eller senere er de stadig gift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.