Kunst og underholdningKunst

Art: oprindelsen af kunst. kunst

Forståelse af virkeligheden, udtryk for tanker og følelser i en symbolsk form - alt dette beskrivelse, som kan karakteriseres ved teknikken. Oprindelsen af kunsten ligger bag mysteriet i århundreder. Hvis nogle af de aktiviteter kan ses i arkæologiske fund, resten bare ikke efterlade et spor.

Læs videre og du vil lære, hvad alle de forskellige former for kunst, samt stifte bekendtskab med de mest populære teorier om forskerne.

Teorier oprindelsesbetegnelser

For mange tusinde år mennesker fascinerer kunst. Oprindelsen af kunsten undervises i forskellige skoler. Forskere er ved at udvikle en hypotese og forsøge at bekræfte dem.

I dag er der en række forskellige teorier om oprindelsen af kunst. De mest populære er fem valgmuligheder, som vi vil diskutere nedenfor.

Så den første til at blive annonceret af den religiøse teori. Ifølge hende, skønhed - det er en af de navne og manifestationer af Gud på jorden, i vores verden. Kunst er et konkret udtryk for denne idé. Derfor alle frugterne af den menneskelige kreativitet skylder deres eksistens til Skaberen.

Den næste hypotese foreslår sensuelle natur af fænomenet. Oprindelsen af primitiv kunst, især reduceres til spillet. Det er denne form for aktivitet og hvile optrådte før arbejdskraft. Vi kan iagttage det i dyreriget. Blandt tilhængerne af den version kan kaldes Spencer, Schiller, Fritsche og Bucher.

En tredje teori ser i kunsten en manifestation af erotik. Især Freud, Lange og Nardin mener, at dette fænomen viste sig som en konsekvens af kønnene behov for at tiltrække hinanden. Et eksempel fra dyreverdenen kan være frieri.

Græske tænkere mente, at kunsten at deres udseende er forpligtet til at efterligne den menneskelige evne. Aristoteles og Demokrit sige, at efterligne naturen og udvikler sig i samfundet, har folk efterhånden været i stand til symbolsk formidle fornemmelser.

Den yngste er en marxistisk teori. Hun siger om kunsten som en konsekvens af menneskelig industriel aktivitet.

Næste vil vi se på historien om oprindelsen af forskellige former for manifestationer af det kreative geni.

teater

Teater som en kunstform blev født for lang tid siden. Forskere mener, at denne idé kom fra shamanistiske ritualer. I den antikke verden, folk er stærkt afhængige af naturen tilbedelse forskellige fænomener, bad ånderne til at hjælpe med jagten.

For at gøre dette, skal du bruge en række forskellige masker og kostumer, blev undersøgt fag i hvert enkelt tilfælde.

Dog kan disse ritualer ikke kaldes en teaterforestilling. Disse var præcis de ritualer. Til en vis spil er klassificeret som en scenekunst skal være, med undtagelse af skuespilleren og publikum mere.

Derfor er den faktiske fødsel af teatret begynder i oldtiden. Før der var uadskillelige forskellige aktiviteter - dans, musik, sang, osv Efterfølgende er der en opdeling, efterhånden dannet tre hovedområder: .. Ballet, drama og opera.

Fans af spillet teori om oprindelsen af kunsten hævder, at det fremstod som en sjov underholdning. Dybest set, er dette udsagn er baseret på de gamle mysterier, hvor mennesker klædt i kostumer af de satyrer, Bacchantes. I denne tid, flere gange om året arrangeret maskerader, overfyldte og sjove helligdage.

Efterfølgende begynder de at tage form i en separat retning - teater. Der er værker af dramatikere som Euripides, Aischylos, Sofokles. Er to af genren - tragedie og komedie.

Efter faldet af Romerriget teater kunst er blevet glemt. I virkeligheden, i Vesteuropa er det genfødt - igen på grund af nationale helligdage og festivaler.

maleri

Historie af kunst har sine rødder i antikken. Stadig finde nye tegninger på væggene i huler i forskellige dele af verden. For eksempel i den Altamira i Spanien, Niah Caves, Malaysia og andre.

Normalt farvestoffer blandes med bindemidler, såsom kul eller okker harpiks. Emner adskilte sig ikke mangfoldighed. De fleste af dem var billeder af dyr, jagtscener, håndaftryk. Denne teknik angår paleolith og mesolite.

Senere vises helleristninger. Faktisk er det den samme hule kunst, men med en dynamisk historie. Der er allerede opført silhuetter af mennesker, øge antallet af jagtscener.

Men nogle forskere tilskriver oprindelsen af de fine kunst til den æra af det gamle Egypten. Det er i denne tilstand på bredden af Nilen er der kanonerne af forskellige genrer strenge. Især er de skønne kunster forvandlet til skulptur og monumentale maleri.

Hvis du undersøger de gamle tegninger, kan vi se, at denne linje af kreative ideer kom fra menneskelige forsøg på at kopiere, fastsætte den omgivende virkelighed.

Senere maleriet viser monumenter i Kreta-mykenske periode og oldgræsk vase maleri. Udviklingen af denne kunst begynder at accelerere. Kalkmalerier, ikoner, første portrætter. Alt dette sker i løbet af første århundrede f.Kr..

Hvis fresco var især populær i antikken, middelalderen, de fleste af kunstnerne arbejdet på at skabe ansigterne på de hellige. Kun under renæssancen efterhånden blevet fremtrædende moderne genrer.

Da den italienske renæssance gav skub i udviklingen af hele det vesteuropæiske malerier. Karavadzhizm, for eksempel, er væsentligt påvirket af flamske kunstnere. Senere barok udvikler, klassicisme, sentimentalitet og andre genrer.

musik

Musik er ikke mindre antikke kunst. Art Oprindelse benævnt den første ritual af vore forfædre, når de er udarbejdet danseteater i sin vorden. Samtidig var der også musik.

Forskerne mener, at en anden halvtreds tusind år siden i Afrika, folk gik på deres følelser gennem musik. Beviset på dette er den fløjte, som arkæologer har fundet i nærheden skulpturer i området. Alder figurer - omkring fyrre tusinde år.

Hypotese af oprindelsen af kunst, blandt andre, ikke afskedige og guddommelig indflydelse på de første kreative mennesker. Det er svært at forestille sig, at en boret hyrde eller en jæger skaber omfattende system af huller på håndsættet til at spille en lystig melodi.

Alligevel er det de første Cro-Magnons anvendt i rituelle percussion og blæseinstrumenter.

Senere kommer den æra af gamle musik. Den første registrerede sang går tilbage til to-tusind f.Kr.. En ler tablet med kileskrift tekster blev fundet under udgravninger i Nippur. Når dekrypteret, blev det kendt, at musik er indspillet i tredjedele.

Denne form for kunst er almindeligt kendt i Indien, Persien, Mesopotamien, Egypten. I denne periode brugte messing, slagtøj og plukkede instrumenter.

I stedet for den gamle musik kommer. Det er en kunst, der tilhører den æra af faldet af Romerriget indtil midten af det attende århundrede. I løbet af denne periode, især kraftigt udviklet kirkelige retning. Den sekulære version af værkerne præsenteret troubadourer, gøglere og spillemænd.

litteratur

Historien om kunst og kultur mere forståelig og begrundet får, når det kommer til skriftlige kilder. At litteratur kan mere fuldstændigt formidle information. Hvis andre former for kunst er fokuseret primært på den sensoriske-emotionelle sfære, sidstnævnte også driver de kategorier af grunden.

De mest gamle tekster findes i lande som Indien, Kina, Persien, Egypten og Mesopotamien. Dybest set blev de skåret på væggene i templer, sten, udhugget på lertavler.

Blandt de genrer af denne periode, er det værd at nævne salmer, begravelse tekster, breve, selvbiografier. Senere kommer historien, lære, profetier.

Men en mere omfattende og udviklet blev den gamle litteratur. Tænkere og dramatikere, digtere og forfattere i det antikke Grækenland og Rom, efterlod ingen efterkommere uudtømmelig skat af visdom. Her grundlaget for moderne vesteuropæiske og verdenslitteraturen blev lagt. Faktisk adskillelsen af de lyrics, episke digte og drama, der tilbydes af Aristoteles.

Dernæst kommer den æra af middelalderen. Historien om russisk kunst, især litteratur, begynder i løbet af denne periode. For de første genrer omfatte en kopi af evangeliet, Bibelen, Miscellany, undervisning og andre.

dans

En af de mest vanskelige kunst dokumenteret. Den omstændighed, at dans opstod for lang tid siden, er ikke i tvivl en enkelt person, men selv den ru ramme er usandsynligt, at der skal fastlægges.

De tidligste billeder fundet i huler i Indien. Der er malet menneskelige silhuet i dansende udgør. Ifølge teorierne om oprindelsen af kunsten, kort sagt, er behovet for at udtrykke følelser og tiltrække det modsatte køn. Det er dansen understøtter de fleste fuldt ud denne hypotese.

Stadig dansende dervisher, der anvendes til at indgå i en trance. Vi kender navnet på de mest berømte dansere i det gamle Egypten. Det var Salome, en indfødt af Idoma (en gammel stat i den nordlige del af Sinai-halvøen).

Civilization af Fjernøsten er endnu ikke blevet delt af dans og teater. Begge former for kunst har altid gået i parret. Pantomime, japanske forestillinger med skuespillere, dansere, indiske, kinesiske karnevaler og processioner. Alle disse begivenheder, som bruges til at udtrykke følelser og holde traditionen i live, uden at bruge ord.

skulptur

Det viser sig, at kunsthistorien hænger uløseligt sammen med de andre manifestationer af kreativitet. For eksempel skulpturen blev en øjeblikkelig stoppet dans. Bekræftes af de mange statuer af antikke græske og romerske mestre.

Forskere problem af oprindelsen af kunsten er afsløret tvetydig. Skulptur, for eksempel på den ene side var der et forsøg på at personificere de gamle guder. På den anden - master undladt at stoppe de øjeblikke af almindelige liv.

At skulpturen har tilladt kunstnere til at formidle følelser, følelser, indre spænding, eller, omvendt, fred i plast. Frosne menneskelige manifestation af den åndelige verden faktisk blevet gammelt fotografi, der har fastholdt i mange tusinde år, og ideen om udseendet af mennesker på den tid.

Ligesom mange andre former for kunst, skulptur kommer fra det gamle Egypten. Måske den mest berømte monument er Sfinksen. I første omgang, master skabte smykker udelukkende til de kongelige paladser og templer. Langt senere, i antikken, statuen placeret på nationalt plan. Med disse ord menes, at med den æra af skulpturer til at dekorere dit hjem kunne alle, der har penge nok til ordren.

Således er denne form for kunst er ikke længere et privilegium konger og templer.

Ligesom mange andre manifestationer af kunst, en skulptur af middelalderen var i tilbagegang. Revival begynder først med fremkomsten af renæssancen.

I dag er denne form for kunst går ind i en ny bane. Sammen med computergrafik 3D-printere til at forenkle processen med at skabe tredimensionelle billeder.

arkitektur

Kunsten at arkitektur er nok den mest praktiske type aktivitet af alle mulige former for manifestation af kreativ tænkning. Efter alt, arkitekturen kombinerer organiseringen af plads til et behageligt liv, udtryk for idéer og tanker, samt bevarelse af visse elementer i traditionen.

De enkelte elementer i denne kunstform opstod, da der var en opdeling af samfundet i strata og kaste. Ønsket af herskere og præster til at dekorere deres eget hjem, så de skiller sig ud fra de andre bygninger, senere førte til den arkitektoniske erhverv.

Syntetiske virkelighed, bestilling af miljøet, væggene - alt dette skaber en følelse af sikkerhed. Og indretningen gør det muligt for kunstneren at formidle stemningen og atmosfæren, som han sætter ind i bygningen.

cirkus

Begrebet "kunstnere" er sjældent forbundet med cirkus. Denne form for briller opfattes ofte som underholdning. I århundreder var det vigtigste sted af messer og andre festivaler.

Ordet "cirkus" stammer fra det "runde" det latinske udtryk. Åbn bygning af denne formular fungerede som et sted for morskab for romerne. Faktisk var det væddeløbsbane. Senere, efter sammenbruddet af imperiet i Vesteuropa har forsøgt at fortsætte traditionen, men populariteten af sådanne aktiviteter er ikke modtaget. I middelalderen det sted, hvor cirkus tog spillemænd og folk i mysteriet af adelen.

Mens kunstnerne fokusere mere på, hvordan at behage herskere. Cirkus opfattes som gøglere morskab, dvs. var en lav kvalitet.

Kun i renæssancen, der er de første forsøg på at skabe en prototype af den moderne cirkus. Usædvanlige færdigheder, folk med fosterskader, dyre trænere, jonglører og klovne, mens underholdt publikum.

Ikke for situationen har ændret sig i dag. Denne form for kunst kræver ualmindeligt udholdenhed, evne til at improvisere og evnen til at "vandre" af livet.

biograf

Forskere siger, at en person fortolker virkeligheden gennem videnskab og kunst. Oprindelsen af kunst, ifølge teorier relateret til behovet for at udtrykke sig og interaktion i samfundet.

Gradvist udviklede traditionelle former for kreativitet, kunst og teater. Men med udviklingen etape af fremskridt kom helt uden fortilfælde måder at kommunikere ideer, følelser, information.

Der er nye former for kunst. En af dem var i biografen.

folk var de første til at designe et billede på overfladen med en "magisk lanterne". Det var baseret på princippet om "camera obscura" arbejdede på et andet Leonardo da Vinci. Senere vises kameraer. Kun i slutningen af det nittende århundrede, lykkedes brødrene Lumière at opfinde en enhed, der er i stand til at projicere levende billeder.

I begyndelsen af det tyvende århundrede sagde, at teatret som kunstform har overlevet sin nytte. Og med fremkomsten af tv det opfattes som en ubestridelig kendsgerning. ser dog, at hver kunstform har sine beundrere, blot er en omfordeling af publikum.

Således er vi underrettet om oprindelsen af kunst teorier, og talte også om de forskellige former for kreativitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.