FormationVidenskab

Bill - er ubetinget IOU

Bill - et dokument, der bekræfter forpligtelse for udstederen til at betale en specificeret sum penge i det i god tid. Denne form for værdipapirer er i det væsentlige en abstrakt økonomisk forpligtelse, lavet udelukkende i den foreskrevne form. Sådanne dokumenter er absolutte og indiskutable tilgodebeviser.

Veksler Act stort set alle lande er baseret på regningen af konventionen undertegnet i Geneve i 1930.

Ved transaktionens art, som indebærer en regning, er de inddelt i følgende typer. Kommerciel papir - et dokument, der opstår i forbindelse med transaktioner med køb og salg af varer, tjenesteydelser og udførelse af kontrakt arbejder på kredit. Den ledsages af dokumentation, der bekræfter sin råvare karakter. Financial - udstedt af finansministeriet og bankerne til at rejse yderligere midler.

Der er to hovedtyper af disse værdipapirer. Egenveksel - er en ubetinget forpligtelse for udstederen til at betale det beløb, der er angivet i dokumentet til indehaveren efter anmodning fra enten den angivne periode. Ved adgang til dokumentet til de oprindelige deltagere - skuffen og acceptor - kan også deltage og andre: endorsers og Backer.

Et lovforslag - et dokument med rækkefølgen af skuffen til debitor til at betale det beløb, der er registreret i det betalingsmodtager (den person, som på et lovforslag sendes til retten til at modtage penge). Skuffe - skuffe, den debiterende - betaleren. Dette lovforslag har magt fælles forpligtelse: hver efterfølgende indehaveren bliver ansvarlig for betaling, sammen med debitor. Påtegning bekræfter overdragelsen af denne ret til en anden person, der kaldes en påtegning.

Baseret på princippet om rentabilitet, er regninger opdelt i renter (betalt nominelle værdi og interesse) og rabat (betalt kun den nominelle værdi, hvis de anvender en rabat til deres nominelle værdi).

Klasse noter er meget forskelligartet. På grundlag af udstederen af disse værdipapirer kommer i to varianter. Skatkammerbeviser - en kortsigtet gæld, som er udstedt af regeringen eller centralbanken med en løbetid på 90 eller 180 dage. Foreløbige regninger er et middel til at håndhæve forpligtelserne i henhold til transaktionen. De bruges til at yde et lån, hvis der er usikkerhed om den forpligtelse til låntageren.

En privat lovforslag er udstedt finansielle koncerner, virksomheder, kommercielle banker. En sådan papir tjeneste handel og finansielle transaktioner. De afspejler holdningen af lånet med renter. Med deres hjælp, det er afleveret til lån, modtagelse af budgetmæssig finansiering, overførsel skatter, lønninger, valutaveksling. Dette lovforslag har en sort. Venlig regning - udstedt af en person til en anden, uden at være ledsaget af den hensigt at gøre udbetalingen for det, men kun med det formål at modregning i banken. De udvekslede mellem personer båndlagt (venskabelige) relationer, efterfølgende at give kaution til banken og få penge for det, eller at betale for varer. Bronze ( "oppustet") regningen - dette papir, som der er en reel bargain og økonomiske forhold, og mindst en af de involverede i en sådan operation personer, er fiktive. Ifølge dette papir, kan du få penge i banken eller bruge den til at afbetale gæld til råvaretransaktioner eller andre finansielle forpligtelser. Disse egenveksler anvendes i en vanskelig økonomisk situation af debitor eller svigagtige transaktioner. Sådanne dokumenter er falske pengestrøm.

Monetære regninger i omløb føre til negative udvikling i økonomien og tage ressourcer fra handel, hvilket fører til en nedskrivning af penge. I den forbindelse er der begrebet "regningen for inflation."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.