FinanserSkatter

Lokale skatter - rolle og betydning

For at sikre landets enhed, såvel som enhed i udviklingen af økonomiske reformer, er det meget vigtigt at have den bedste lokale regering. Fra et økonomisk synspunkt, lokalt selvstyre budgetter ikke. Og dette igen, betyder , at disse organer ikke kan have kapacitet til højre og god motion deres evner og beføjelser. Det er derfor en vigtig indtægtskilde i budgettet er de skatter. Mere end 8 år i Rusland er der et nyt skattesystem, takket være som det er muligt at opnå lovgivningsmæssige og sikre optimal skattesystem.

Lokale skatter og afgifter er de typer af gebyrer og afgifter, der kan pålægges på grundlag af juridiske regler LSG. De skal betales i det område, hvor det sted af genstanden for skattebetaling. Således lokale skatter er en indtægtskilde til den lokale budget. Lokale skatter omfatter ejendomsskat af fysiske personer til opførelse af skat af eventuelle byggeprojekter, der bygges i de ferieområder og grundskyld. Lokale skatter kan variere efter de afgiftssatser elementer, fristen for betaling, og indberetningsskemaer.

For at betale lokale skatter er forpligtet til at fysiske og juridiske personer. Der er funktioner såsom beskatning, de indgår i brutto udgifter. Følgelig er de lokale russiske afgifter har indflydelse på dannelsen af overskud. LSG producere følgende områder:

- kun at indføre disse gebyrer og afgifter, som er ordineret af retsakter;

- at fastsætte sådanne satser, som ikke må overstige den maksimale størrelse af afgiften, som til gengæld, der er fastsat i de love og bestemmelser;

- Installer yderligere fordele for såkaldte langsigtede skatteydere.

Der er også en registreringsafgifter for personer, der udfører aktiviteter. Det skatter såsom - reklameafgift, med ret til at handle, licensafgift, der giver ret til at udføre lokale auktioner. Tilmeldingsgebyr kan handle - trust gebyrer fra organisationer, institutioner, borgere og virksomheder; licenseret samling, som giver ret til at sælge vin og vodka produkter; indsamle ejendele med kæledyr; samling, der giver ret til at bruge lokale symboler; til at parkere deres køretøjer; for at vinde og deltage i væddeløb; samling af transaktioner; for retten til at være vært for filme og tv-skyderier; rengøring af områder; om indholdet af de forskellige boliger, kulturelle og sociale sfærer.

Således at etablere lokale skatter og afgifter kan kun være med deltagelse af relevante dele af beskatning. Proceduren for betaling og opkrævning af lokale skatter etablerede by, by og landsbyråd.

I det sociale liv, skatter spiller en meget vigtig rolle i mekanismen for skattesystemet er simpelthen tvunget til at være baseret på den optimale kombination af interesser de forskellige sektorer i samfundet. For at sikre en social balance i et samfund kræver en rationel funktion af skatter og afgifter.

Afslutningsvis kan vi sige, at systemet med beskatning bør konstant forbedret. skattesystem er anerkendt til at give kommunerne de mulige økonomiske ressourcer, samt fungere som et fokus for den sociale og økonomiske politik. I hvert land, til et behov indføre en fælles ordning for lokale skatter, der kan bygges på de principper og metoder for indsamlingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.