FinanserSkatter

Moms optimering: metoder, ordninger, eksempler. moms formel

Hvis du nødt til at eje bortskaffelse virksomhed, der allerede er naturligvis konfronteret med problemet med at betale skat. Det faktum, at ved modtagelse af indtægter fra kører din egen virksomhed, du nødt til at give en del af overskuddet til staten - det er en skat. Mere specifikt indkomst er underlagt en specifik skat, der er kendt som momsen. Optimer det og vil være hovedemnet for denne artikel. Du vil lære, hvad det er, og hvorfor du har brug for det, og hvilke fordele det vil give for din virksomhed. Hvis du ikke allerede kender, moms - en afgift på moms, og fra dette materiale, du kan også finde ud af, hvad det er, og hvorfor mange virksomheder søger at reducere dens størrelse, ved hjælp af forskellige ordninger og teknikker. Optimering af moms - dette er en meget interessant emne for enhver læser, der er fortrolig med den finansielle verden, men også utroligt nyttigt emne for revisorer og iværksættere, da de vil være i stand til at bruge det i praksis.

Moms

Før overvejer, hvad der kunne være den moms optimering, er det nødvendigt at være opmærksom på, hvad der er denne berygtede moms. Selvfølgelig fagmænd i miljøet allerede ved, hvad det er, men det er nødvendigt at præcisere for de mennesker, der ikke er alt for velbevandret i finansiering. который взимается с фирмы, а точнее, с части стоимость услуги или товара, которая генерируются на протяжении всего цикла товара. Så merværdiafgiften - en indirekte skat, som opkræves på fast, at være helt nøjagtig, med omkostningerne ved service eller et produkt, der genereres gennem hele produktets cyklus. Som du kan se, betyder det ikke lide indkomstskatten, hvilket ville være vanskeligt at udføre enhver manipulation, som fortjenesten i de fleste tilfælde er givet. I dette tilfælde er det imidlertid, alt er ikke så konkret, så du har et bredt virkefelt. Men på samme tid, bør du forstå, at den vittighed med moms er ikke det værd, fordi du altid kan forsøge at reducere mængden af tildelte midler, men overdrive det og bryde loven. Så moms optimering - det er en ganske kompliceret og omhyggelig proces. вам стоит понимать, что у вас не получится сократить сумму налога очень сильно, более того, в некоторых случаях вам не удастся это сделать вообще, но вы сможете получить отсрочку по платежу, так что, так или иначе, это довольно полезный вариант, о котором вам стоит знать. Selvfølgelig skal du forstå, at du ikke får at reducere mængden af skat er meget stærk, i virkeligheden, i nogle tilfælde, du kan ikke gøre det hele, men du kan få en afdragsfri periode, så en eller anden måde, det er en ganske nyttig funktion som du bør vide.

En integreret tilgang

услуги налог на добавленную стоимость будет различаться. Først og fremmest bør du være opmærksom på, at i forskellige dele af verden og for forskellige varer og tjenesteydelser af moms vil være anderledes. Meget ofte er denne sats sat til 23 pct, men i forskellige lande har deres egne lister over varer, som der er momssatsen er 10 procent. задумаетесь об оптимизации, вам стоит внимательно изучить законодательство конкретно вашей страны, а также разобраться с тем, под какие определения попадают товары и услуги, которые вы продаете, чтобы определить, какому именно проценту налога они соответствуют . Før du tænker om optimering, bør du nøje undersøge lovgivningen specifikt til dit land, samt at beskæftige sig med dem, der gælder definitionen af få de varer og tjenesteydelser, du sælger, for at afgøre, hvad der er den procentdel af skat de er i overensstemmelse.

grundlæggende fejl

Mange mennesker tror, at dette er muligt, og afslutte optimering, men de er forkerte. которые считают, что одного из имеющихся методов и подходов, которые будут описаны в статье позже, также будет достаточно для проведения грамотной оптимизации. Dybt fejl, selv dem, der mener, at en af de tilgængelige metoder og tilgange, som vil blive beskrevet senere i artiklen, vil også være tilstrækkeligt for kompetent optimering. Desværre, er du nødt til at skuffe, da det er garanteret ikke at være nok. Selvfølgelig er en metode, du kan være i stand til at tage væk en lille mængde af moms, men det er meget lille, og du er usandsynligt at være tilfredse med resultatet.

Brug af flere metoder

схем и стратегий, чтобы добиться стоящего результата. Det er derfor nødvendigt at overveje optimering af moms som en kompleks foranstaltning, der er, er du nødt til at bruge flere metoder, tilgange, planer og strategier for at opnå værdifulde resultater. Men samtidig aldrig glemme, at afgiften tjenesten er altid meget nøje kontrollere at registrene og dokumentationen, så optimering bør gøres lovligt og er ren, det vil sige, så dine handlinger ikke ligne et forsøg på at unddrage sig betaling af skat. Nogle mennesker, der bor på den for at køre din egen virksomhed i landet, samt sælge varer og tjenesteydelser i den momssats på 10 procent, for eksempel, kan fravælge optimering, da de ikke mister en masse penge, når man betaler skat. вас не устраивает то, сколько вам приходится отчислять государству, а также у вас случилась ситуация, в которой вам нужно отсрочить платеж или же сделать его меньше, то вам обязательно нужно ознакомиться с данной статьей, а вместе с тем и с процессом оптимизации. Men hvis du ikke kan lide det, hvor meget du har til at fratrække staten og du være en situation, hvor du har brug for at udsætte betalingen eller gøre det mindre, så er du helt sikkert brug for at læse denne artikel, og på samme tid med procesoptimering . Det er tid til at lære at nedsætte momsen i deres egen virksomhed.

formidlende selskab

определенные льготы по НДС, необходимо обзавестись фирмой-посредником, причем сделать это можно самостоятельно, то есть не привлекая никаких третьих сторон. Ofte for at få visse undtagelser moms, er det nødvendigt at få et fast-mægler, og det kan gøres uafhængigt, dvs. uden at involvere nogen tredjepart. самостоятельно , но при этом нужно помнить, что это не должна быть компания-однодневка , существование которой для сокращения размера уплачиваемого налога является очевидным для налоговых служб. Du kan åbne en virksomhed på egen hånd, men det skal erindres, at dette ikke skulle være en en-dags selskab, hvis eksistens er at reducere mængden af skat er indlysende for skattemyndighederne. предприятия. Du er nødt til at leje et separat rum til en sekundær virksomhed (eller du kan bare leje en firmaadresse, men det kan øge mistanken om skattevæsenet), bidrager til den bankkonto af selskabets aktiver og til at udføre bestemte handlinger med denne konto, så det ikke forbliver statisk konstant, ansætte personale der vil arbejde i det nye selskab, samt have alle de nødvendige dokumentation, der bekræfter aktiviteten af virksomheden.

Hvorfor er det nødvendigt, hvis det ser kompliceret og besværlig? который сможет рассчитать стратегию оптимизации таким образом, чтобы ваши расходы были значительно ниже, чем прибыль, которую вы получите от оптимизации. Det er derfor, du har brug for at henvende sig til en erfaren professionel, der vil være i stand til at beregne optimering af strategi, så dine omkostninger er betydeligt lavere end den indkomst, du modtager fra optimering. расходов все равно будет больше, то вы можете понять, что оптимизация (по крайней мере, тот вид, который вы выбрали) для вас не работает, и льготы по НДС оказываются слишком маленькими по сравнению с тем, какие потери несет ваша компания для получения этих льгот. Hvis omkostningerne stadig vil være mere, så kan du forstå, at optimering (mindst den slags, du har valgt) ikke virker for dig, og moms fordele er for små i forhold til, hvad tabet har din virksomhed til at modtager disse fordele.

formel

Så du har besluttet at beskæftige sig med, hvordan man kan nedsætte momsen, men oplysninger om dette emne, der er så mange, at du forstår alle usandsynlig. Og i denne er der ikke behov, fordi du har brug for at vide kun de grundlæggende og vigtigste øjeblikke. For eksempel for at beskæftige sig med optimering, skal du have en idé om, hvad den moms formel. Alt dem, der er få, og de er alle meget enkel.

Den enkleste af dem giver dig mulighed for at, med hovedstol og renter, for at beregne, hvor meget du skal betale. For dette beløb er multipliceret med en procentdel, og derefter divideret med et hundrede.
Og med hjælp af denne formel, kan du beregne moms og andre vigtige indikatorer, såsom prisen på varer eller tjenesteydelser med moms, udgifter til varer eller tjenesteydelser uden det. Desuden vil du være i stand til at identificere momsbeløbet fra de samlede omkostninger, som også er en meget nyttig funktion. Generelt grundlæggende oplysninger - dette er et meget vigtigt skridt i at forstå, hvordan at optimere moms. Og nu, når du allerede ved, hvordan man beregner momsen, er det tid du lære, hvad er de vigtigste former for optimering, og for dem at forstå de metoder og ordninger til rådighed i dag på et retsgrundlag.

optimeringer

уйти от НДС, но не знаете, с чего начать. Nu er du seriøst tænker på, hvordan at flygte fra moms, men ved ikke, hvor du skal begynde. Efter alt, er der mange metoder, du kan bruge, at for at opnå betydelige resultater. Men du behøver ikke straks forsøge at finde en egnet metode er bedre at starte med en mere generelle begreber. одноразовой , так как это будет очень сильно влиять на дальнейшую деятельность. Først skal du afgøre, om du ønsker at optimere været strategisk eller engangs, da dette i høj grad vil påvirke den fremtidige drift.

Hvad er forskellen mellem strategiske og engangs-optimering? Forskellen ligger i den globale såvel som en engangs-optimering, hvor let du kan fortælle fra navnet, er det designet til kun en enkelt anvendelse. Med denne optimering, kan du reducere mængden af moms en gang eller en gang at udskyde datoen for betalingen. I nogle tilfælde er det yderst nyttigt, men hvis du ikke er i en nødsituation, bør du tænke over, hvordan man kan planlægge den strategiske optimering.

Hvad er forskellen på strategisk optimering af den ene gang? Alle Forskellene ligger i, at den strategiske optimering er konstrueret til kontinuerlig brug, det vil sige, vil det tjene dig hver gang du bliver opkrævet moms. Dette er naturligvis langt mere kompliceret og tidskrævende proces, som specialisten skal tage hensyn til mange flere faktorer, men resultatet vil være mere imponerende.

Selvfølgelig skal du forstå, at ingen af de arter, der ikke kan betragtes som mere eller mindre nyttigt, da hver af dem kan være nyttige i et bestemt tidspunkt. Men når du allerede har besluttet af hvilken type optimering er bedst for din virksomhed, bør du tænke over, hvad metode, opkræve reduktion moms, du er bedre til at vælge.

faktorer

Du var klar til at udforske de tilgængelige juridiske metoder til optimering, men så viser det sig, at det er for tidligt at gøre. Hvorfor? Det faktum, at der er forskellige faktorer, der påvirker moms optimering. Der kan være et stort antal, og de også afhænger af det land, hvor du driver forretning, samt hvilke produkter og tjenester, du sælger.

For eksempel bør du helt sikkert være klar over fradrag, der er relevante i visse situationer. Fradrag er ofte betalt i tolden, præsenteres til leverandører og så videre. соответственно , вашей компании не приходится его оплачивать. Således moms straks trækkes fra værdien af de varer, henholdsvis virksomheden ikke behøver at betale for det. Hvis du gør, vil ikke vide, kan du betale mere, end de burde have. Så det er meget vigtigt, at du har overblik over alle aspekter i forbindelse med moms, samt altid kun henviser til betroede eksperter, hvis du ønsker at mest effektivt optimere moms. Det er også meget vigtigt, at det var lovligt moms optimering, fordi ellers kan du miste meget mere end at gå for at redde.

optimeringsmetoder

Nå, er tiden endelig kommet til at forstå mere detaljeret de metoder og teknikker til at optimere den moms, som findes i moderne finansielle aktiviteter. Naturligvis skal vi ikke forvente, at hver af de beskrevne metoder er ideel til netop din situation, men glem ikke om den integrerede tilgang. Behøver ikke at stole udelukkende på en eller to metoder, så prøv at tænke mere globalt og forsøger at bruge så meget som mulige tilgange for maksimal effektivitet.

Således er den første metode - er at bruge mulighederne. Indstillinger - en kontrakt, der kan købes på ethvert tidspunkt, men til enhver tid tilbagekalde det. вам платить не придется. Det er ikke den mest pålidelige form for handel, men samtidig har det en stor fordel, som er, at implementeringen af muligheder osovobozhdaetsya fra beskatning, således at den moms på dem, vil du ikke nødt til at betale. Men dette er kun én moms skat optimering muligheder, så tror ikke umiddelbart at koncentrere sig om det.

For det andet, kan du bruge salg af ejendom som en måde at spare på momsen. Hvordan? Den omstændighed, at salg af fast ejendom er underlagt pålægge moms. Hvordan at undgå at betale det? с помощью второй компании, о которой речь шла выше. Dette kan gøres ved det andet selskab, som blev nævnt ovenfor. Du kan erstatte en aftale på godset til en anden, hvor midlerne er vant til det, at danne den autoriserede kapital i det andet selskab. Men disse penge er ikke momspligtig, så det er en anden måde at undgå at spilde en legitim måde.

Depositum - det er en anden mulighed, der vil tillade dig at undgå at betale denne skat. соответствии с которым аванс, выплачиваемый вашей компании, будет рассматриваться как задаток. Hvis du vil gøre en særlig aftale, hvorefter det udbetalte forskud ved din virksomhed vil blive betragtet som et depositum. Et depositum, til gengæld ikke er momspligtige, og du behøver ikke at betale for det ekstra penge. полезной. Naturligvis vil det ikke altid være en stor mængde, men hvis du tager hensyn til kompleksiteten, kan hver detalje være nyttig.

Desuden bør du være opmærksom på forvaltningen af transportomkostninger, som i dette område er der også mulighed for at reducere momsen til ti procent. перевозить с помощью транспорта продавца или обращаясь к транспортной компании. For at gøre dette, de transporterede ved transportmiddel eller Sælger henviser til transportselskabet gods. I modsætning til tidligere sager, er denne metode ikke tillade dig at helt slippe af betaling af moms, men det er værd at bemærke, at dens fald i tilfælde af store mængder kan give dig mulighed for at spare betydeligt.

Endelig bør du være opmærksom på lånet som en måde at reducere omkostningerne moms. I dette tilfælde kan du forhandle med køberen, så han har betalt for varerne ved hjælp af et lån, som i sidste ende kommer tilbage fra sælgeren. Efter dette, at en kontrakt om netting undgå skattebetaling. разнообразие других способов. Men det er værd at bemærke, at skattemyndighederne ofte meget nøje overveje sådanne tilfælde og ofte beslutter at en sådan transaktion er ulovligt, så bør ikke misbruges af denne metode, især i betragtning af, hvad der findes bredeste udvalg af andre måder.

Så har du allerede overvejet nogle eksempler på momsen optimering, og kan fastsætte et generelt indtryk af, hvordan det sker. Men det handler ikke kun om, hvad du lærer. Forud for du venter på mere og moms optimering ordning, som du også bør bruges, hvis du ønsker at opnå maksimale resultater.

optimering ordninger

действительности ? Hvad er optimering ordningen merværdiafgiftssystem kan anvendes i sin virkelighed? Ligesom metoder, de har en hel del, så bør du altid vælge, hvad der passer bedst til din forretning, samt at kombinere metoder til at få de bedste resultater.
Den første ting værd at fortælle - er udstationering varerne. Det er en temmelig interessant strategi, som vil tillade dig at udskyde tidspunktet for betaling af moms. Hvad skal jeg gøre? Hvis du ikke umiddelbart vil overføre penge til en konto, der indeholder de faste aktiver og efterlade dem på kontoen med kapitalinvesteringer i anlægsaktiver, kan momsen tilskrives fradrag, beskrevet ovenfor. Derfor vil du ikke være i stand til at betale beløbet for den skat, men det er værd at huske, at denne metode ikke bør bruges hele tiden, fordi du nemt kan bryde loven.

Desuden bør du være opmærksom på manglerne i fakturaen, som vil tillade dig at også alvorligt udskyde betalingen af skat. Hvis du finder nogen fejl i dokumentationen af din udbyder, kan du ikke betale for den vare eller tjenesteydelse moms. Imidlertid bør det forstås, at forsinkelsen vil gælde, indtil leverandøren ikke rette alle manglerne i den dokumentation, og obstruktion af processen kan føre til uønskede konsekvenser.

Et andet punkt, der er forbundet med fakturaen, - tidspunktet for dens modtagelse. Den omstændighed, at momsen skal betales, beregnes efter du har modtaget fakturaen. Hvis du på forhånd ved, at du bliver nødt til at udskyde betalingen af skat og strategiske planlægning af den skat, kan det i overensstemmelse hermed udføre fakturaer på et senere tidspunkt.

Vi bør også tale om regningerne. Mange mennesker kan straks stille spørgsmålet: på hvad regningen her? Men det viser sig, at de også kan bruges til at spare på betaling af moms. Faktisk er momsreglerne regninger ikke opladet, så hvis for midlerne vil blive overført til ham som betaling for de modtagne varer, du ikke behøver at betale skat af dette beløb.

Nå, den sidste ting værd at nævne - er mere præcis i erklæringen. Du kan overveje et konkret eksempel: din virksomhed i slutningen af måneden forventes at generere midler alvorligt, men i næste måned forventes at stige, og den indgående moms. Fra dette, kan du ikke blive taget i betragtning i erklæringen for den næste måned, disse store indtægter. Så du kan betale en lille straf for sen betaling, men ikke kun for at forsinke betaling af moms, men det er betydeligt reduceret. Det ser ud til, at denne ordning er meget lig bedrageri, og mange mennesker ikke ønsker at risikere ikke at have problemer med skattemyndighederne. Men i virkeligheden, har du fuld lovlig grund, som er straffen betales af dig.

сэкономить на уплате налога на добавленную стоимость или отсрочить его выплату, независимо от того, каков размер НДС: 18 процентов или 23 процента. Tja, det er det, nu ved du, hvordan man kan spare på betaling af moms eller at udsætte betalingen, uanset hvad momsbeløb: 18 procent eller 23 procent. проворачивать определенные легальные операции по оптимизации НДС. Selv med en sådan viden, kan du rotere visse juridiske transaktioner på moms optimering. Men på samme tid, bør du ikke glemme den kompleksitet, som er en afgørende faktor for succes i denne begivenhed. Som du forstår, moms (18 procent) - dette er en ganske stor sum, især hvis du betjener store summer.

Kort sagt, bør du sætte dig ind i grundlæggende oplysninger og få et generelt indtryk af momsen optimering, og alle data kan du finde i denne artikel. Men hvis du ønsker at opnå maksimale resultater, bør du konsultere en professionel, så snart han strategisk kan planlægge din optimering, at det var lovligt, effektivt og nyttigt for din virksomhed. Moms - dette er ikke en sætning, og du behøver ikke at betale det fuldt ud. Hvis du handler dygtigt, vil du være i stand til at reducere deres omkostninger uden at tiltrække unødig opmærksomhed fra skattemyndighederne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.