FinanserSkatter

Ejendom skattefradrag for at købe en lejlighed: vilkårene for modtagne dokumenter

At købe en lejlighed - det er dyrt. Mange borgere erhverver boliger realkreditlån. Staten giver en række foranstaltninger for russerne støtte, der har erhvervet ejerskab af fast ejendom. En af de mest populære er evnen til at bruge ejendomsskat fradrag. Hvad er kendetegnene for dens design? Hvor stort kan du betale?

Essensen af fradrag

Hvad er en ejendom skattefradrag for at købe en lejlighed? Russiske borgere, der køber deres egen regning beboelsesejendomme, har ret til at vende tilbage 13% af de omkostninger, der er forbundet med købet af ejendommen. Men for at implementere denne funktion er kun tilladt, hvis borgeren betaler staten personlige indkomstskat, hvilket er 13% af den løn eller anden indkomst. Med de passende fradrag og er en del af afkastet af køb af en lejlighed omkostninger. Således pågældende betalinger, omtales som "skat".

De omkostninger, der skal refunderes

At købe en lejlighed kan være ledsaget af nogle af de dermed forbundne udgifter. Såsom, for eksempel indkøb af byggematerialer og efterbehandling elementer til reparation, betale passende ekspertise. Faktisk er disse to typer af omkostninger, sammen med dem, der afspejler den betalte for lejligheden beløb, kan også være inkluderet i skattefradrag.

I nogle tilfælde er det også muligt at regne med kompensation for omkostninger i forbindelse med erhvervelse af jord til enkelte byggeri. Ejendom skattefradrag for at købe en lejlighed gælder også for renteudgifter på bank pant. Hovedstolen af gæld på samme tid være inkluderet i prisen på boliger.

Kun borgernes ret

For at en sådan skattefradrag, når de køber en lejlighed, har vi læst. Kun hvis borgere, som er fysiske personer kan udøve retten til denne form for kompensation? Ja, det er. Modtagere af afkast - det er kun fysiske personer. PIT - den eneste form for skat, der er taget i betragtning i beregningen af udbyttebetalingen. For eksempel er det umuligt tilbagelevering af moms, når de køber en lejlighed til fordel for organisationen. Desuden bør den lejlighed, som er lavet fradrag være placeret på det område af Rusland. Bemærk også, at retten til tilbagebetaling af personlig indkomstskat er kun skattemæssigt hjemmehørende i Den Russiske Føderation. Det vil sige, de borgere, der bor i Rusland flere dage om året end i udlandet. Hvis en person har status af en ikke-hjemmehørende, den skat, som det kan betale sig - 30%.

Således momsrefusion, når de køber en lejlighed og udførelse fradrag for folk, der det meste af tiden bor i udlandet, er juridisk umuligt. Men det er ikke alle de juridiske nuancer i forbindelse med gennemførelsen af rettighederne for russerne i de relevante privilegier, når de køber et hjem. Overveje andre bemærkelsesværdige aspekter. For eksempel dem, der vedrører definitionen af størrelsen af fradraget, er baseret på de seneste ændringer i skattelovgivningen.

Størrelsen af fradraget og juridiske nuancer

Hvor stor kan en ejendom fradrag, når de køber en lejlighed? For at besvare dette spørgsmål ganske godt, vil vi udforske nogle af nuancerne i loven. Det faktum, at indtil 2014/01/01, den fungerende ét sæt regler for beregning af fradrag beløb, efter - noget anderledes. Ændringer, der er forbundet med regulering af visse bestemmelser i skatteloven.

Rammerne var passende lovgivningsmæssige reformer bestemmes, at den maksimale mængde af fradrag kan være op til 13% af summen af 2 millioner rubler brugt på køb af en eller flere egenskaber (herunder udgifter til reparation og jord). Med hensyn til renter på realkreditlån, så grænseværdien af afkastet på dem efter reformen - 13% af de 3 millioner rubler betalt til banken.

Hvad skete der med ændringerne i skattelovgivningen? Grundbeløbet afspejler boligudgifter var den samme - 2 millioner, men få 13% af det i sin helhed, der er 260 tusind rubler, var det kun muligt for en ejendom ... I dette tilfælde, hvis prisen på en lejlighed eller hus er mindre end 2 millioner, dopoluchit 13% af forskellen mellem dette tal og det juridiske maksimum var umuligt. Med hensyn til renter har imidlertid ikke påvist nogen begrænsninger på beløbet.

Hvordan de to vedrører "regime", hvor regulerede ejendom skattefradrag for at købe en lejlighed? Er loven i dette tilfælde har den modsatte effekt? Det hele afhænger af, præcis når personen for første gang har udstedt fradraget, når de køber en lejlighed.

Hvis han gjorde det til de ændringer i skattelovgivningen, der kommer i kraft, for så vidt angår hans tilfælde, de normer, der er gældende før reformen. Det vil sige, kan det maksimalt 13% af de 2 millioner rubler tilbage fra omkostningerne ved at købe bare én ejendom, og reparation, hvis de er henholdsvis lig med dette beløb eller større end. Dog vil han være i stand til at vende tilbage med renter på et realkreditlån så meget som deres "nabezhit", - den øverste er ingen grænse her. Mens den person sender betaling for et lån til banken, kan han modtage beregnes på grundlag af den tilsvarende mængde af fradrag.

Hvis en person først er påført til Forbundsrepublikken Tax Service, for at trække fradrag, når de køber en lejlighed efter 2014/01/01 år, er allerede i den nye formulering af loven vil også gælde for hans sag. Det vil sige, han skulle fradrag på 13% af de 2 millioner - med omkostningerne ved at købe en eller flere egenskaber, fra 3 millioner - på pant interesse.

Således hjemmet købe tid - at reformere eller efter - betyder ikke noget. Vigtigst er det, når en person anvendt for første fradrag. Nu, faktisk, om hvordan du gør dette i praksis - at gælde for Federal Tax Service til passende kompensation.

For at kontakte netto

Ejendom skattefradrag for at købe en lejlighed, som regel ikke betales samtidig. kompensation periodisering finder sted en gang om året - i forhold til værdien af den personlige indkomstskat, som blev betalt af borgeren til statskassen for skatteåret. Teoretisk, selvfølgelig, en full-size position retur del af omkostningerne er mulig, men kun hvis de personlige indkomstskat fradrag i løn eller anden indkomst lig med eller oversteg 260 tusind. Rubler. Hvis det er udstedt et skattefradrag for at købe en lejlighed i pant, og det er en procentdel, at fastsættelsen af de beløb, der skal tilbagebetales, udføres på et lignende princip - opsummerede værdien af betalinger til banken for året.

Således beregne det skyldige beløb sker på grundlag af følgende kriterier, når der gælder for den føderale Tax Service: Tilføj fradrag under den personlige indkomstskat og bankrenter for året forud for det, hvor borgeren bliver FTS. Ansøg om en refusion, når de køber en lejlighed kan være på en hvilken som helst dag. Der er en version, at det skal ske senest den 30. april, men det er ikke. Denne dato - fristen for, hvornår arbejdsgiveren skal give Federal Tax Service oplysninger om betalte skatter for sine funktionærer. For borgerne selv, i almindelighed, der opstår lignende forpligtelser. De FNS skal medbringe en pakke af flere dokumenter. Hvad er det?

dokumenter

Først og fremmest er det en selvangivelse, foretages i henhold til formular 3-PIT. Det kan bede om i regnskabet for arbejdsgiverens selskab. Der er en anden lignende dokument - Certifikat 2-PIT, løn for året er afspejlet i det. Det er også nødvendigt at investere i et fælles sæt af værdipapirer til registrering af fradrag.

FNS brug dokumenter, der bekræfter retten til en borger ejerboliger. Du skal også bruge den salgskontrakt for en lejlighed, eller en aftale om aktie deltagelse i byggeriet (hvis huset stadig er ved at blive bygget). Hvis den nyligt bestilt, vil det tage en handling af accept og overførsel af færdige boliger. Selv om nogle eksperter mener, at punktafgiftsadministrationen ikke bør kræve det sidste dokument samtidig med købsaftalen eller "dolevku". Meget afhænger dog af de konkrete politikker territoriale afdelinger i Forbundsrepublikken Tax Service.

Vi har listet de dokumenter, der afspejler den lejlighed, der tilhører ejeren. Men selvangivelsen, når de køber en lejlighed - det er en finansiel transaktion. FNS har brug for at udbyde betalingstjenester dokumenter, som vil afspejle de udgifter. Det kan være kontoudtog, kvitteringer, checks, certifikater mv, i nogle tilfælde - .. En kvittering fra sælgeren, at han har modtaget en sådan en sum penge. Hvis skattefradraget er lavet, når de køber en lejlighed i pant, vil Federal Tax Service anmode om en låneaftale med banken. Skal også detaljer som FNS vil liste fradraget.

Forbered alle disse dokumenter, skal du tage dit pas og besøge den territoriale afdeling af skattevæsenet. Der FTS eksperter vil udsende en erklæring, som vil blive afsluttet, og fastgøres til resten af papirerne. En del af oplysningerne kan overføres til den føderale punktafgiftsadministrationen gennem portalen "Gosuslugi.Ru", men proceduren for elektronisk samspil med borgerne minister ikke så fejlrettet - stadig nødt til at blive anvendt "off-line" besøg i strukturen. At give de dokumenter, kan du vente til fradrag for køb af lejligheder er noteret på den angivne bankkonto. Perioder, hvor Federal Tax Service bør udføre passende bankforretning - ikke mere end 3 måneder fra datoen for modtagelsen af ansøgningen.

alternativt scenario

Der er et andet alternativ, en mulighed, der kan bruges til at udstede ejendom skattefradrag for at købe en lejlighed. Vi har allerede sagt, at der er en tilsvarende ret for en borger i kraft af betalingen af den personlige indkomstskat på løn og andre indtægter. Men loven tillader et alternativ til at returnere personlig indkomstskat bekostning fradrag - ikke at betale denne skat. Det vil sige, at arbejdsgiveren vil simpelthen ikke holde ham, tilregne løn. At drage fordel af denne mekanisme, er det nødvendigt at anvende til Forbundsrepublikken Tax Service, til at søge der et dokument, der afspejler fradragsretten, og bring det i regnskabsafdelingen. Men du kan tage det kun en gang om året. Og hvis en person skiftet job, så ny at gennemføre denne operation vil ikke fungere. Men hvis borgeren er ansat flere steder, så du kan ikke betale personlig indkomstskat på hver. Manglende betaling skat på løn kan vare så længe som det fratrukne beløb ikke når 260 tusind. Rubler, baseret på den mængde brugt på den flade, eller tærskler (hvis ansøgningen indgives før 2014/01/01 år) for lånet interesse. Denne indstilling er også nyttig, hvis kontakten er lavet ejendommen skattefradrag for at købe en lejlighed i pant. Dokumenter - det samme som i det første scenarie.

Bemærk, at kompensationen fra Federal Tax Service under ordningen antyder manglende betaling af personlig indkomstskat kun på den aktuelle kompensation arbejdskraft. Hvis en person har "urealiserede" fradrag i fortiden - bliver nødt til at handle i det første scenario.

forældelsesfristen for fradrag

Der er ingen begrænsninger på, præcis hvornår de skal søge om et skattefradrag. Det er ligegyldigt, hvor længe siden de købte lejligheden. Samtidig, personlig indkomstskat betales af indkomst udgjorde kun tre år, der gik forud, at når en person ansøger om et fradrag i Forbundsrepublikken Tax Service.

Fradrag - kun på privatforbrug

Retten til et fradrag, når de køber en borger lejlighed opstår kun, hvis boliger købt deres personlige midler. Du kan ikke returnere en PIT inden for rammerne af denne mekanisme, hvis lejligheden blev skænket af nogen, eller købte et tilskud fra staten eller arbejdsgiveren. Dokumenter, der skal indsendes til punktafgiftsadministrationen bør udtrykkeligt bekræfte, at de omkostninger, der er forbundet med køb af fast ejendom, en borger gjorde sig.

Måske, selvfølgelig, at en del af udgifterne til køb af en lejlighed eller hus mennesker overtog, men samtidig udnyttede statslig støtte. I dette tilfælde er beregningen af fradraget foretages på grundlag af de beløb, som borgeren havde tilbragt personligt. I praksis er et sådant scenario er muligt, hvis betaling lejligheder i visse proportioner blev udført på bekostning af den forælder kapital. I dette tilfælde det modtagne fra staten beløb, subtraheres fra den totale, afspejler omkostningerne ved køb af boliger. Resultatet er grundlaget for beregning af den finansielle fradrag.

Lejlighed i et nybygget hus

Hvad er de nuancer omfatter et skattefradrag for at købe en lejlighed i et nybygget hus? Den største vanskelighed her - visse typer kontrakter om fælles konstruktion konstrueret således, at borgeren til det øjeblik, hvor ejendommen ikke er leveret, er om status for en medinvestor, men ikke ejeren af anlægget.

Det handler om accept og overførsel af færdige boliger, indtil huset ikke er afsluttet, vil entreprenøren det sandsynligvis ikke give. For at være i stand til at udstede skattefradrag for at købe en lejlighed, skal dokumenterne bevise ejerskab. Uden dem, har Federal Tax Service ikke har ret til at bidrage til gennemførelsen af en statsborger i franchisen.

Fradrag og pant

Hvilke funktioner karakteriserede skattefradrag for at købe en lejlighed i pant, ikke herunder dem, som vi har nævnt ovenfor? Vigtige nuancer i dette tilfælde vedrører indsamling af dokumenter. Det første, der vil anmode Federal Tax Service - en kreditaftale. Næste - betaling kilder natur. For at bekræfte de samlede betalinger på realkreditlån, som blev gennemført i løbet af året, skal borgeren kontakte banken for at få en erklæring, som skal være afspejlet særskilt betaling af afdrag og renter. Disse er de vigtigste, som er nødvendige for at udstede et skattefradrag for at købe en lejlighed i pant dokumenter.

Der er en række af nuancer. Det drejer sig om, hvordan kriterierne skal opfylde kreditaftalen, på grundlag af hvilken er lavet ejendommen skattefradrag for at købe en lejlighed i pant. Har banken, som tog et lån borger? Eksperter mener, at der er. Desuden kan lånet blive udstedt i den ikke-bank finansiel institution. Vigtigst er det, han havde et formål. Det er den aftale med banken bør præciseres, at en person forpligter sig til at anvende de lånte midler til at købe sådan og sådan en lejlighed, hus eller bygge dem (eller foretage reparationer).

Er det muligt løsning, som folk vil gøre ud et skattefradrag udelukkende baseret på renter på realkreditlån? Det vil sige, for eksempel i tilfælde, hvor det endnu ikke er i hænderne på en handling af modtagelse og transmission lejlighed og andre nødvendige dokumenter til officielt at bekræfte den rigtige sobstvennno? Eksperter mener, at denne praksis er umuligt. Desuden, når en person søger et fradrag i punktafgiftsadministrationen, på en prioriteret rækkefølge af betaling beregnes på grundlag af at købe en lejlighed og reparationsomkostninger. Så snart 13% af de 2 millioner eller det beløb, der afspejler de relevante omkostninger skal overføres borger, først da der tages hensyn til pant interesse.

Fælles og fælles ejerskab

I nogle tilfælde, en person køber et hus på en delt rettigheder (eller fælles) ejerskab. I så fald skal borgeren bevarer retten til fradrag. Men den "formel" til beregning af det vil afhænge af, hvilken type relation eksisterer - men det er delt eller fælles ejerskab i særdeleshed. I det første tilfælde vil det økonomiske grundlag for beregningen af personlige selvangivelse af de beløb, være proportional med den andel af ejerskabet. Det vil sige, hvis lejligheden er værd 3,5 millioner rubler, og den person, der ejer 20% af det, at de FTS tælle fradrag på 13% fra 700 tusind. Gnid.

Hvis ejendommen sammen, vil ejerne nødt til at blive enige om fordelingen af værdien af det finansielle grundlag for fradrag, samt at gøre deres kompromis formelt ved at indsende en ansøgning til Federal Tax service. Måske vil det ikke være i stand til at blive enige - i dette tilfælde, kan retfærdighed fastlægges af retten. Bemærk, at ejerandelen eller anden måde er videredistribuere det finansielle grundlag for fradraget kan ikke være.

Skattefradraget for pensionister

I nogle tilfælde er der et spørgsmål om, hvordan skattefradraget er lavet, når de køber en lejlighed pensionist. Efter hvilke regler samspillet med Federal Tax Service i dette scenarie? Det faktum, at en pensionist ikke betaler personlig indkomstskat. Og hvis det er den eneste kilde til indkomst for en borger, årsagen til fradrag, i almindelighed, ikke opstår. Men der er muligheder, som du stadig kan regne med en vis kompensation for køb af boligudgifter. Hvilke der er de mest sandsynlige?

  • Den første mulighed - pensionisten parallelle kørsler. I dette tilfælde, han har juridisk ret til fuldt ud at gennemføre den tilsvarende ret til fradrag inden for rammerne af de procedurer, som vi har beskrevet ovenfor.
  • Den anden mulighed - pensionisten var blevet begået transaktionen hvorunder regeringen nødt til at betale personlig indkomstskat med en sats på 13%. Det kan være, som et alternativ, anden fast ejendom til salg. Og i dette tilfælde fradragsret på køb af lejligheder og forpligtelsen til at betale skat af solgte kan indbyrdes forskudt måde.
  • Den tredje mulighed forudsætter, at pensionisten har betalt alle skatter i tre år, der gik forud, at når han ansøgte om et fradrag. I dette tilfælde kan FTS beregne kompensation på grundlag af de beløb, der overføres til statskassen som en del af den personlige indkomstskat for tidligere år. Den samme regel gælder, hvis pensionisten har arbejdet - kan modregnes fradrag for personlig indkomstskat for de tre foregående år.

Fradrag for dem, der ikke betaler personlig indkomstskat

Der er mellem en og anden kategori af personer, der har en indkomst, men ikke betaler skat af det, og kan derfor ikke kvalificere sig til et skattefradrag. For eksempel kan de være individuelle iværksættere, virksomhedsejere, der ikke er udpeget til ethvert kontor, studerende, der modtager et stipendium. Desuden er fradraget ikke berettiget til de borgere, der modtager en løn "i en kuvert." Men for så vidt angår dem de samme regler, som vi er nævnt ovenfor, - hvis arbejdet eller anden indkomst for de tre år forud for datoen for indgivelsen med IRS - korrelativ fradrag af personlig indkomstskat udbetalte beløb krediteret. De samme love, ved den måde, der er relevante for de borgere, der anses for arbejdsløse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.