TravelingHoteller

Fem-stjernet hotel "Amir Palace" (Tunesien / Monastir)

Fantastiske 6-etagers turistkompleks under det smukke navn "Amir Palace" (Tunesien) er bekvemt placeret i en malerisk zone ved bredden af det azurblå Middelhavet væk fra støjende motorveje, ståhej og støj. Du kan komme til det fra lufthavnen i Monastir, som ligger kun 5 minutter væk. Fuld harmoni, ro og en afslappet atmosfære venter turisterne på dette hotel. Og hvem vil have sjov, hype og musik, kan gå til feriestedet Sousse, der ligger 13 km.

Hotellet "Amir Palace 5 *" (Tunesien) er stolt af den reneste sandstrand, førsteklasses faciliteter og mangesidige fritidsaktiviteter. Hvert år kommer højtstående embedsmænd fra Saudi-Arabien til at tage den helbredende havluft, til at helbrede ved wellnesscentret og være alene med dyrelivet. Radushi og orientalsk gæstfrihed er kendt for dette hotel.

Den forener harmonisk Tunesiens gamle historie med moderne service. Komplekset tilbyder ekstraordinære muligheder for aktive og strandferie - interessante udflugtsruter, sports spil, thalassoterapi og vandaktiviteter. Ved ankomsten, er turister mødt med en velkommen overraskelse og hurtig check-in. Hotellet er virkelig meget populært blandt russiske borgere. Det kan sikkert anbefales til sundhed, forretning, romantik, familie eller strand tidsfordriv.

Antal værelser

Alle 353 værelser har balkon med panoramaudsigt over det omkringliggende område eller havet. Værelserne er veludstyrede og møblerede med moderne møbler. Hvert værelse har et badeværelse med bruser, håndvask, toilet og bad tilbehør.

For mere komfortabelt ophold har gæsterne aircondition, telefonlinje, satellit-tv. Derudover er der en radio, hårtørrer, pengeskab, en bar med premium drikkevarer. Der tilbydes døgnet rundt service til alle gæster.

Strømforsyning

Hotellet "Amir Palace" (Tunesien) arbejder på begrebet "altomfattende". Efter eget skøn kan turister vælge den mest egnede mulighed: halvpension eller helpension. Der er to restauranter på området, der tilbyder eksklusive retter af nationale og internationale retter.

En bred vifte af vinprodukter afventer kendte elitalkoholere. Lette snacks, øl, friskpresset juice kan samples i en snackbar eller maurisk cafe. En række konditorvarer tilbydes af pizzeriaen.

strand

Et par skridt fra det komplekse "Amir Palace" (Tunesien) strækker sig en hvid sandkyst. Dagligt sand på kysten sigtes gennem specielt udstyr og ryddes af snavs. Stranden er meget velholdt, udstyret med liggestole og parasoller.

Beskrivelse af tjenester

Det kompakte husområde i feriestedets centrum "Amir Palace" (Tunesien) huser en udendørs swimmingpool med et børneområde, i nærheden af hvilke der er komfortable solsenge. Direkte i bygningen er den anden indendørs swimmingpool med opvarmet vand. For gæster, der arbejder skønhedssalon, massage værelser, et motionscenter med et afslapningsområde, en sauna og et solarium.

I SPA-centret tilbringer forbedring og kosmetiske procedurer, thalassoterapi. I løbet af dagen venter kunderne på underholdende shows med deltagelse af professionelle animatorer. Der er skitser, konkurrencer og konkurrencer, hvor gæsterne er involveret. Et muntert, diskret og interessant program tilpasser sig positive følelser og øger stemningen fremragende.

Mod betaling kan du spille minigolf, tennis, billard, fodbold eller skyde bueskydning. For forretningsrejsende - et konferencerum til 1000 personer. Handel pavilloner, transport leje, vaskeri afdeling, et spillerum og en diskotek er åben. Børn vil være involveret i et udviklingscenter eller spil på stedet.

Hotel gæstehus «Amir Palace» (Tunesien) anmeldelser (2013) modtager positivt. Næsten 90% af vacationers indrømmede, at de til en rimelig pris aldrig havde set en sådan høj kvalitet service. Her kan du føle en særlig arabisk smag, en gammel kultur og samtidig en levende modernitet. Fred, storhed og ro omsluttes dette sted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.