ForretningOnline Business

Beskatning af e-shop for nystartede virksomheder

I de seneste år, online shopping er en god mulighed for at skabe deres egen virksomhed, men som du ved, enhver virksomhed kræver en skattebetaling. Især fordi "reglerne for salg af varer remote vejen" blev godkendt og vedtaget i 2007 af den russiske regering. Disse regler er på lige fod med loven "om beskyttelse af forbrugerrettigheder" og skattelov at regulere aktiviteterne i online-butikker.

Efter vedtagelsen af disse love aktiviteten af hver internetressource udtrykkeligt anført. Derfor, når beslutningen om etablering skal beregne skatter online butik. Rejser spørgsmålet om, hvorvidt det er bedre at vælge en LLC eller IP, er det nødvendigt? SP online butik mere farbar vej, hvis du ønsker at gøre et minimum af bogholderi. Funktioner i registreringen af en given iværksætter i dette tilfælde.

Som udgangspunkt er det nødvendigt straks at afgøre, hvad der beskatter online butik mere rentable. For selve arbejdet, kan du vælge en forenklet eller generel ordning, desværre, den aktivitet UTII ikke givet.

Valget af skattesystemet er en af de vigtigste spørgsmål. Det har stor betydning for mængden af indkomst hver iværksætter og styring af hele bogholderiet. Desuden skal indsendes, at opgørelse af metoden til beskatning direkte på IP-registrering, ellers vil systemet automatisk kun generel. For at ansøge om overgangen til det forenklede system, næste gang det vil kun være muligt efter et år.

Samlet system indebærer at holde fuld regnskabsmæssig, beregning og betaling af hver afgiftsperiode separat: indkomstskat, skat, moms, ejendomsskat og andre det. Det er en fordel, hvis den online butik er kun et aspekt af iværksætteren. Et forenklet system, mere let at bruge for beregningerne faktisk kun gælder én skat - på overskud.

Der er 2 varianter af beregningen af indkomstskatten på det forenklede system.

  • skat på 15% defineres som indkomstskat af arbejdsgiveren for mindre omkostninger. Det er nødvendigt at bestille-føring, som vil være i stand til at spore præcis hvilke udgifter kan læses og hvilke udgifter kan ikke tages for at udligne. Et sådant system er en fordel, hvis udgifterne til vedligeholdelse af en online butik overstiger 70% af deres indkomst niveau. I nogle regioner, kan mængden af denne skat reduceres til 5 pct, det hele afhænger af de beslutninger, de lokale myndigheder.
  • skat på 6% af al indkomst, som er meget lettere at identificere. En sådan skat størrelse bestemmes hvis indtægter er valgt som beregning. Denne indtægt med det beløb modtaget i afgiftsperioden til kontoen, som har en online butik. Regnskab i dette tilfælde er den enkleste. Når du vælger en 6% -sats af momsbeløbet kan reduceres med op til 50% afhængig af betaling til pension og andre fonde. Hvis IP ikke sine egne lønarbejdere, kan afgiften reduceres med 100%.

Hvis indkomsten for en individuel iværksætter i det kalenderår har oversteget 60 millioner rubler, hvilken ordning for beskatning af online butik kan kun være komplet. Derfor er det nødvendigt at være opmærksom på denne funktion, at pludselig blive konfronteret med et fait accompli.

Ved tilstedeværelse af medarbejdere vil blive forpligtet til at betale indkomstskat og forsikringsbidrag. Desuden er indkomstskatten fratrukket bidrag medarbejderens løn og forsikring er betalt ud fra mængden af indkomst af virksomheden. Hvis arbejderne ikke har FE, så de forsikringspræmier i 2012 udgjorde lidt mere end 17 tusind rubler.

Alle vælger de særlige forhold at drive forretning på internettet, men hvis det er de første skridt i erhvervslivet, er det bedre at vælge en forenklet ordning for beskatning, hvor online-butik er 6% af den samlede omsætning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.