ForretningSpørg eksperten

UTII tilstand. Aktiviteter i 2012 og udsigterne for fremtiden.

Den skatteordning UTII former for aktiviteter, som dækker hele området af små virksomheder, giver forretningsenheder mulighed for at forenkle skat rapportering og bekræfter ikke de afholdte udgifter. Udsigterne for dens annullering, der er blevet diskuteret i flere år, opfattes negativt af skatteyderne og forårsage en masse spørgsmål.

I begyndelsen af januar, på grund af en række forretningsmæssige opkald, Federal Tax Service i Den Russiske Føderation sagde, at UTII regime i 2012 vil blive anvendt i samme rækkefølge (brev № ED-4-3 / 355 fra 17.01.2012). Skattemyndighederne forklarer, at i henhold til art. 346,26 i skatteloven, er indførelsen af UTII i Rusland udføres af de autoriserede organer bydele og kommunale områder ved at offentliggøre de relevante retsakter. I 2012 er på føderalt niveau ikke give annullering UTII aktiviteter for denne tilstand er de samme. Skatteyderne skal være opmærksom på, at proceduren for anvendelse UTII kunne ændres i nogle regioner, for at få flere oplysninger, skal kontakte det lokale skattekontor.

Fremtidige UTII, aktiviteter og fremgangsmåden ved.

Vil UTII for visse typer af handling efter udgangen af året? I sit brev til Forbundsrepublikken punktafgiftsadministrationen ikke besvare dette spørgsmål. Finansministeriet også klart udtryk for sin holdning, der mener, at UTII allerede spillet en rolle i at yde indkomstsikkerhed af statsbudgettet, samt legalisering af virksomhedernes overskud, og den videre anvendelse er nytteløs.

Lovforslaget om afskaffelse af denne ordning giver en række ændringer i skattelovgivningen, hvorefter i 2013 på listen over UTII aktivitet var signifikant reduceret. Udelukkelse, især med forbehold af personlige tjenesteydelser, detailhandel, levering af fast ejendom, catering, hvilket minimerer anvendelsesområdet af skattesystemet, og i 2014 overtog sin fuldstændige afskaffelse.

Repræsentanter for små virksomheder har udtrykt uenighed med disse lovgivningsmæssige nyskabelser. Erhvervssammenslutninger sendt mange protestbreve til forskellige statslige organer og få gode resultater. Lovforslaget er forsinket i 6 år, og nye forsøg på at annullere UTII vil blive gennemført i 2018. Hertil kommer, at et forslag opgive den obligatoriske anvendelse af ordningen og til at give iværksættere med fuldstændig valgfrihed af skattesystemet. I den nærmeste fremtid kan små virksomhedsejere ikke være bange for store forandringer, samtidig med at bruge UTII, aktiviteter og betingelser, hvilket er det samme program.

Hvad gør lovgiveren til gengæld UTII?

På trods af, at de iværksættere formåede at udbygge UTII i tilstrækkelig lang tid, mange mennesker er interesseret i spørgsmålet om de mulige alternativer til regimet. Til dato, har planer om at erstatte det med lovgiverne i patentsystemet. Føderale lovgivning kun beskriver de generelle træk ved hende, forlader regulering af detaljer på skøn regionerne.

Det nye patentsystem - en frivillig skatteordning kun beregnet til iværksættere, der har en vis mængde af den årlige indkomst og antal ansatte. Patent kan være fra 1 til 12 måneder. I tilfælde af tab af retten til at bruge denne tilstand, er SP forpligtet til at gå til det almindelige skattesystem (DOS) fra dagen efter udløbet af patentet. I tilfælde af frivillig afslag SP går til DOS på dagen efter ophøret af de kommercielle aktiviteter, der er nævnt i patentet. Den største fordel ved denne tilstand er ikke nødvendigt at bruge kasseapparatet i detailhandelen. Kassereren kontrol skal erstattes af andre dokumenter, der bekræfter betaling. Negativ ændring vil være umuligt at reducere omkostningerne til patenter i mængden af bidrag til ikke-budgetmidler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.