HjemlighedReparationer

PVC vinduer i Kherson - Spørgsmål og svar

Plastic vinduer er ikke noget nyt, men med fremkomsten af et stigende antal af dem, opstår alle de flere spørgsmål. Lad os se på de mest almindelige, og vi vil forsøge at besvare dem for dig.

Navn på euro-vinduer, plastvinduer og plast. Det er alle raznve vinduer, og hvordan de adskiller sig fra hinanden?

Faktisk taler vi om de samme vindue design. Euro-vinduer, fordi de kom til os fra Europa, men ordet "metal" dukkede skyldes, at profilen af vinduet, er metal gevinst indsat for at øge stivheden af selve strukturen.

Hvorfor Vinduer af metal i Kherson ofte kaldet varm?

Kendt faktum, at omkring 30% af varmetab opstår chereh værelse vinduer, varmen bare går ud af vinduet. I denne forbindelse brug af stål varme besparelse glas til plast vinduer. Dette har gjort snesevis af gange, at reducere varmetabet gennem vinduerne i strålingen.

Hvad vil det sige at sætte lejligheden vinduer af metal og plast i Kherson velisoleret?

For at vælge den optimale termiske beskyttelse af plastboks, som du vil installere, er det nødvendigt at rådføre sig med en specialist. Alt afhænger af varmebestandighed af plast og glas. Termisk beskyttelse af plastvinduer er generelt klassificeret som "tilfredsstillende", "god" og "meget god".

Hvorvidt glasur designs muligt fra PVC er ikke kun vinduer, men også profilen af altaner og loggiaer?

Selvfølgelig kan du det, og mange, der startede udskiftning af vinduer, bare ændre døre og balkon vinduer. Derfor PVC-profil og det gode, der er helt muligt at producere fra det nogle design krævede former og størrelser. Konstruktion af PVC, er kendt for at have forskelle i høje varmeisolerende egenskaber, og derfor du i høj grad Isoler dit værelse. Dette giver en ekstra mulighed for at gøre maksimal brug af det indre af loggia eller balkon.

Hvor hurtigt udføres montering / demontering af vinduer?

I gennemsnit et enkelt vindue tager 1,5 - 2 timers arbejde, til tider måske mere, det hele afhænger af selve strukturen og rummet kompleksitet af produktet. Men under alle omstændigheder, vil eksperter installatører ikke forlade dig for natten, med en åben blænde.

Er det muligt Vinduer af metal i Kherson forandring og sat i vinteren?

Installerede plastvinduer på ethvert tidspunkt af året for fagfolk er ikke et problem. Idet udskiftningen af plast vinduer, åbninger forblive åben ikke mere end 20 minutter, så man kan sammenligne med konventionel ventilation.

Hvad er alle de samme ført til fremkomsten af plastvinduer, trævinduer gøre værre?

Trævinduer sikkert behagelige og velkendte for alle. Sådanne vinduer har fremragende isolerende egenskaber og en særlig høj styrke. Men naturmaterialer i dag er desværre dyrere, og ikke alle har råd til. Typiske huse og bygninger stadig fortsætter med at være udstyret med lav kvalitet rammer, som er lavet i overensstemmelse med den teknologi af de billigste træ, og meget forældet teknologi i sammenligning med den europæiske. Mens træet kræver en mere omhyggelig og særlig pleje, især med tiden under påvirkning af omgivende modsætning plast eller aluminium medium.


Rost som aluminium og metal-plast vinduer i Kherson, som er alle de samme til at vælge?

Plastic vinduer endnu, har gode brugsegenskaber, der giver god termisk beskyttelse og lydisolering, og bedre egnet til boliger og lokaler.

Hvad er PVC plastvinduer?

PVC er polyvinylchlorid, der er en syntetisk polymer, der sædvanligvis er fremstillet af naturlige materialer fra råolie og natrium. Er af høj kvalitet styrke, alsidig og økonomisk, og PVC på grund af dets holdbarhed har været almindeligt anvendt i fremstillingen af vinduesrammer.

Og dog, hvorfor er Windows lavet af metal i Kherson udbredt?

Plastic vinduer, under deres drift, der ikke kræver vedligeholdelse, særlig vedligeholdelse og maleri. Disse vinduer er tætte, hvorfor har glimrende feature termisk beskyttelse og støjisolering. profiler af affald PVC-materiale til 5 gange skal forarbejdes, og uden tab af kvalitet, og derfor i teorien egnet materiale kan være omkring 300 år. Anvendelsen af PVC, hvilket gør drømmen om miljøforkæmpere helt realistiske om lukket kredsløb materiale. Vinduer af metal i Kherson bare passer perfekt ind i ethvert rum, der er egnet til ethvert design - fra den enkelte og unikke sommerhus til den gamle "Khrushchev".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.